Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Moon

progamer

Öne çıkan mesajlar

2. filmi izleyemedim ama ilk film burda eleştirildiği kadar berbat değildi. biraz edvırd diye çığrışan kızlara duyulan antipatiden film de nasibini almış gibi. bi de tahminim burda bi çok kişi van helsing veya underworld tarzı bi film izlemeyi umarak gitti ve romantik filmle karşılaştı, ama film bariz vampir teması üzerinde bildiğin aşk filmiydi zaten fragmanından afişine kadar ben aşk filmiyim diyodu. yanlış gitmişsiniz :) ikinciyi zorlamayın bence.
vampirlerin güneşte parlaması da özgün bi fikirdi ve beğendim. çünkü güneşte kavrulan vampir zaten bilindik; vampir denince ilk akla gelecek şeydir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Agalar, geçen bir kıza çıkma teklifi ettim. Bana sordu "Tıvaylaytı izledin mi?" diye. Cevabımın hayır olduğunu duyar duymaz, epik maykılceksınlı xbox360 gifi yapıp geri kaçtı.

Lanetlerin bide "fantastik film, isterse parlar isterse ağlar. Size noluyor ayol" lafından durulmuyor yanlarında ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
biraz önce seyrettim ve hayal kırıklığı yaşadım.. Kitapları bence baya iyiydi ama filmler hiç umduğum gibi olmamış yau :S İlkini seyrettiğimde hadi dedim kitap kadar güzel olmaması doğal zaten çokta kötü değildi ama new moon çok cılız kalmış bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...