Sotto Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Filme gittim,baya baya kötü yani...Hani kas mas olayı değil,film ciddi kötü hiçbirşey yok ne biliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 edward diye kızım olsa her gün döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ah alice ahh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sarı lens bu kadar mı tatlı durur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 2. filmi izleyemedim ama ilk film burda eleştirildiği kadar berbat değildi. biraz edvırd diye çığrışan kızlara duyulan antipatiden film de nasibini almış gibi. bi de tahminim burda bi çok kişi van helsing veya underworld tarzı bi film izlemeyi umarak gitti ve romantik filmle karşılaştı, ama film bariz vampir teması üzerinde bildiğin aşk filmiydi zaten fragmanından afişine kadar ben aşk filmiyim diyodu. yanlış gitmişsiniz :) ikinciyi zorlamayın bence. vampirlerin güneşte parlaması da özgün bi fikirdi ve beğendim. çünkü güneşte kavrulan vampir zaten bilindik; vampir denince ilk akla gelecek şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bu seriyle hiçbir alakam yok ama bu filme arkadaş yüzünden gittim. alice çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 filmleri izlemedim ama afişte yada trailerda tam hatırlamıyorm siyah küt,saçlı japon çizgifilm karakteri gözlü bi hatun vardı.bayılmıştım. not: bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ahaha off gayet iyiymiş http://www.facebook.com/video/video.php?v=1284913691756 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 o kadar kotu ki anlatilmaz yasanir maalesef. cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Bu filmin bu kadar talep görmesi tamamıyla bir fiyasko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Bu kadar kötü yorumun inadına gidiyorum şimdi filme. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Filmden geldim. Güzelmiş, dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 avatar varken buna mı gittin? öleyse camdan atla yaw mirage'ım.. :( bu evde falan da izlenirdi.. lepitap ile bilen izlenirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 orada çok bu filme... mp3 de falan izlenmeli anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Agalar, geçen bir kıza çıkma teklifi ettim. Bana sordu "Tıvaylaytı izledin mi?" diye. Cevabımın hayır olduğunu duyar duymaz, epik maykılceksınlı xbox360 gifi yapıp geri kaçtı. Lanetlerin bide "fantastik film, isterse parlar isterse ağlar. Size noluyor ayol" lafından durulmuyor yanlarında ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 öyle bi kızdan hoşlandıysan sorun sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 mirage said: Filmden geldim. Güzelmiş, dağılın. bunuda diyen çıktı ya dahada vizyon'a gelmem asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 filmin konusu : kızın başını boş bırakırsan ya davulcuya(edward) varır ya zurnacıya(jacob) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 karı güzel olabilir yada herif onlara lafım yok ta. film iyi kitap iyi vs diye gelmeyin ya. çakma işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 iide sevmeyenler gelip burda nie sevenleri elestriyo ben anlamadim, ben simdi wow sevmiyom mesela gidip ortakilere atarmi yapiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 reyou said: ben simdi wow sevmiyom mesela gidip ortakilere atarmi yapiyim durdugun hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 BaaL said: filmin konusu : kızın başını boş bırakırsan ya davulcuya(edward) varır ya zurnacıya(jacob) AHHAHAAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 biraz önce seyrettim ve hayal kırıklığı yaşadım.. Kitapları bence baya iyiydi ama filmler hiç umduğum gibi olmamış yau :S İlkini seyrettiğimde hadi dedim kitap kadar güzel olmaması doğal zaten çokta kötü değildi ama new moon çok cılız kalmış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 vampirlere olan saygımı yitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 biri şu kızı ya vampir yapsın yada kurt falan bişi yapsın,yoksa yeminle dövücem vurucam ağzına ağzına bide PARLIYAN VAMPİR OLMAZ LAN bişi yapın aaa güneşe çıktı öldü artık güneşe çıkan ölsün diyin yine kabülüm ama parlamayın LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar