Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Moon

progamer

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

10-16 yaş arası kız çocuklarının edvııırd diye bağırdığı, vampir konseptine bir hakaret olarak kabul edilmesi gereken vasta ve kesinlikle overrated olan filmin ikincisi. Yazık..

aynen ya.hangi fantastik oyunda filmde vampirlerin böyle yetersiz garip olduğu görülmüş.hakaret olarak saydım ben filmi.

bu arada bu kızların bağırması olayıyla ilgili bişey anlatıcam.izlemeye gittiğim de 3 tane kız oturuyodu yanımda.ne zaman edward çıksa kız ciddi bi şekilde saçlarınu böyle karıştırıp bırakıyodu hani gösteremicem hareketi gözünüzce canlandrın.edwarad o an orda olsa vericekti öyle diyim tüm filmi bok etti.

bu tiplerin izliceği filmler çıkarmasınlar.nerde bi vanhelsing blade falan peh
Sosyal ağlarda paylaş

hani güneste parlama olayi falan makyajla yutturdunuz aleme,

bre hollywood...
hammal vampir nedir ya?
kizi sirtina aldigi gibi tepeye depar atmacalar falan..
hayvan herif! vampirligini bil, bul baska bir yolunu. kizdim simdi gene ya ehueh.

tiviliyt diye okuyan bi kitle hakim bide aman dikkat.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
ben de bugün izledim. ne hayran olunacak kadar iyi, ne de bu kadar abartılacak kadar kötü.. farklı bir setting'de geçen liseli aşk filmi. tam becerememişler ama kendi konsepti içinde iyi denebilir. bu filmin görsel efektleri de çoooook daha iyi olmuş birincisine göre (o hızlandırılmış sahneler yeşilçam'dan çıkmaydı). o yüzden benden 6/10 çalışır.
Sosyal ağlarda paylaş

İzlediğim en kötü uyarlamalardan biriydi. Kitabı almışlar, beğendikleri bölümleri kesip, birbirlerine bağlamaya zahmet etmemişler gibi bir film. Çok salak sahneler vardı. Örn: Aro'nun Alice'in elini tuttuğu bölüm. Gerçi tüm salon 1sn duraksamadan sonra yarıldı. Bella'nın motor bir karakteri canlandırması da ayrıca ilginçti.

Kısacası arkadaşlar zahmet edipte DVDrip'in çıkmasını beklemeyin derim ;)

1/10
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...