Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 15 yasında liseli olunuyomu? bilmyorumda soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 lise 1,şimdi hazırlık oluyor galiba o yıl ben başlamıştım yani, 17 olsun fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yenı bişi ogrendim mutlu oldum, konuda işe yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 iyi de kitap sattırdı film ha,emo özentisi kardeşimde aldı kitabı okumadı duruyor,bir ara ben bakacam. Böyle filmi izleyip,"ayyy k1tapı varmish" diyip alıyorlar,yayınevleri kalkınıyor gerçi hoş birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 klasik laf olacak ama kitabi filmden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Gecen gun MTV de odul alinca izledim bu Twilight 'i.. 07.09.2008 tarihinde ilk bolumu yayinlanmis olan True Blood'un konusunun neredeyse aynisi yani. Gerci konu cok belli oldugu icin, cok farkli seyler yapilamaz zaten ama.. Beni cok cekmedi film nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 zaten anca mtv'den ödül alır,aynı zihniyet,piyasa kanalı Tokio Hotel'i yılın müzik grubu seçen adamlar lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Emo vampir filmi arıyanlar Moon Child'i izlemeli bence en azından Kitano sinemasının esintileri filan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 nileppezdel said: 10-16 yaş arası kız çocuklarının edvııırd diye bağırdığı, vampir konseptine bir hakaret olarak kabul edilmesi gereken vasta ve kesinlikle overrated olan filmin ikincisi. Yazık.. aynen ya.hangi fantastik oyunda filmde vampirlerin böyle yetersiz garip olduğu görülmüş.hakaret olarak saydım ben filmi. bu arada bu kızların bağırması olayıyla ilgili bişey anlatıcam.izlemeye gittiğim de 3 tane kız oturuyodu yanımda.ne zaman edward çıksa kız ciddi bi şekilde saçlarınu böyle karıştırıp bırakıyodu hani gösteremicem hareketi gözünüzce canlandrın.edwarad o an orda olsa vericekti öyle diyim tüm filmi bok etti. bu tiplerin izliceği filmler çıkarmasınlar.nerde bi vanhelsing blade falan peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ketoya vuran memiş videosunu taklit etmek gerekiyor öyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 abi bu edwırd dediğiniz başrol oyuncusu mu? tırt bişiye benziyor nesine hasta oluyorlar ki onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 normalde frankestein'a benziyor da filmde makyajla felan karizma oluyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ergen grubu kendilerine "bunu seveceksiniz" diye karsilarina cikartilan herkesi sever. Cok yakisikli olmaya da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 adam ruj mu sürüyor napıyor yüz beyaz anlarım ölüsünde dudaklar niye kıp kırmızı? kızda bir şeye benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 En sevdikleri ise tabii ki Azmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yahu sanki lestat gelse ver dese vermiyceksiniz, birakin emo kizlari hayal kursun onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kraliçesini bıraktı ya sevmem lestatı :( rahmetli tatlı bir şeydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hani güneste parlama olayi falan makyajla yutturdunuz aleme, bre hollywood... hammal vampir nedir ya? kizi sirtina aldigi gibi tepeye depar atmacalar falan.. hayvan herif! vampirligini bil, bul baska bir yolunu. kizdim simdi gene ya ehueh. tiviliyt diye okuyan bi kitle hakim bide aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://news-briefs.ew.com/2009/07/bryce-dallas-howard-to-replace-rachel-lefevre-in-third-twilight-film.html bryce dallas howard 3. filmde oynayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yarın gidicem bakalım ne olacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 o zaman, de get. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 http://art.penny-arcade.com/photos/675414490_3mN9N-L.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yeni geldim filmden.koca koca kadınlar edwaard diye bagırdığına şahit oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ben de bugün izledim. ne hayran olunacak kadar iyi, ne de bu kadar abartılacak kadar kötü.. farklı bir setting'de geçen liseli aşk filmi. tam becerememişler ama kendi konsepti içinde iyi denebilir. bu filmin görsel efektleri de çoooook daha iyi olmuş birincisine göre (o hızlandırılmış sahneler yeşilçam'dan çıkmaydı). o yüzden benden 6/10 çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 İzlediğim en kötü uyarlamalardan biriydi. Kitabı almışlar, beğendikleri bölümleri kesip, birbirlerine bağlamaya zahmet etmemişler gibi bir film. Çok salak sahneler vardı. Örn: Aro'nun Alice'in elini tuttuğu bölüm. Gerçi tüm salon 1sn duraksamadan sonra yarıldı. Bella'nın motor bir karakteri canlandırması da ayrıca ilginçti. Kısacası arkadaşlar zahmet edipte DVDrip'in çıkmasını beklemeyin derim ;) 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar