progamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Aşırı derecede overrated bir film olduğunu düşündüğüm Twilightın devam filmi New Moon'nun fragmanı yayınlandı. Edward Bella'yı tehlikeye atmamak için onu bırakıp gider. Bella da kurt adamların dünyasıyla tanışır. Kurt admaları direk kurt oalrak deilde hani biraz daha adamımsı yapsalarmış daha hoş olurmuş. Fragmandaki hali direk köpek olmuş.Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 veletler iyi para kazandırmış heralde elemanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 10-16 yaş arası kız çocuklarının edvııırd diye bağırdığı, vampir konseptine bir hakaret olarak kabul edilmesi gereken vasta ve kesinlikle overrated olan filmin ikincisi. Yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hasılat garantili kötü film olduğu açık şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Teomana benzemiş Edward. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sıçim saganıza ya:D, ilk film yeterince rezildi of off. Güneşlenen vejeteryan vampirlerden sonra ağda yaptıran kurt adamlar çıktı başımıza. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 of çok berbat bir filmdi ilki bu kız bariz bi şekilde afişlerde güzel ama filmde çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 of hala gülüyorum güneşte elmas a dönüşen vampir merak ediyorum kurt adamlar da parlıyor mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 iyi para kazanmak mi? 36-37 milyon butce ile adamlar sadece giseden 200 milyon civari kazandi. dvd vs.. felan saymiyorum daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 birtek benmi ilk filmi beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ilk filmi beğenen var mı ki? daha iki gün önce izledim ilkini, daha doğrusu 2-3-4 gün önce, ben ki öyle kolay kolay bi filmi yarım bırakmam, 3 kerede zar zor bitirebildim. emo vampir emo kız filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Ben begendim. Ama cok begenmedim yani. Nasil film beklediginize bagli bence. Vampir filmi diye degil romantik/lise/genc filmi iste. 14-17 yas arasi kizlar yakisikli erkek, baskin male ve kizi open vampir gormek icin izliyor. Genel kitle bu. "Amerikada kizlar teklif ediyormusun" kaniti. Ama sundugu kasabadan oturu sevdim filmi sanirim. Orasi neresi ise gitmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ben de tam tersi kasabadan dolayi antipati oldu, film fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kasaba degilde, su manzarali sahneler, o parlayan vampirimizin evi falan guzel diyeyim. Birde kacamak yapip deniz kenarina gitmek falan, secilen renklerle cok albenili duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 birde güneşte parlayan vampir nedir ya:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 LathspeLL said: Ben begendim. Ama cok begenmedim yani. Nasil film beklediginize bagli bence. Vampir filmi diye degil romantik/lise/genc filmi iste. muhtemelen o yüzden sıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 o kadar .ikten bir filme benziyorki izlemedim, izlemeyeceğim. böyle saçmalıkları amerikan teenleri sevebilir ama bana gelmiyor. ödül flnda alır bu film de kimin umurunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Lathspell de emo lobisinin adamı olmuş, abi nedir derdin maksat kız mı düşürmek? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kızlar hastası oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 = kızlar içinde aşk olan her boku severler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Twilight izleyerek citirlari agima dusuruyorum. Yalniz bu filmlerin onemi cok buyuk. Neden yuksek gise hasilati yapiyor, neden begeniliyor amac bunlari anlamak. Ben bu tip filmleri begeniyorum bu benim artim olarak goruyorum. Cunku begenilen tarafini anliyorum. Ilerde de bu teknikleri uygulayacagiz yoda izin verirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Filmin beğenilmesinin tek yeni emolara hitap eden vampir-aşk denklemini yakalaması, dikkatini çekerim,aynı cümle için vampir-aşk konusu,senaryosu filmi bağlamaz bundan sonra,yeni nesil gençlik direk ağına düşüyor. Basit bir piyasa filmi işte daha konuşulacak birşey yok,Lath senin dışında şu filmi sevenleri gruplarsam; 20 yaşın altında emolar 15 yaşın altında lisede erkek arkadaşından ayrılmış kızlar 14 yaşın altında aşk budur işte diyen masum çocuklar 13 yaşın altındaki VÖMPÖR FÖLMÖ diye filmi izleyen ergenler böyle şeyden ders almak istemiyorum,alınmasını da istemiyorum aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 DarKRideR said: VÖMPÖR FÖLMÖ diye filmi izleyen ergenler ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 filmi 13 yaşındaki erkek kardeşim izledi oda beğenmedi.hatta kızdı bana bilgisayarda gereksiz yer kaplıyor diye hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kardeşin doğru yolu bulmuş,gurur duymalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar