Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Moon

progamer

Öne çıkan mesajlar

Aşırı derecede overrated bir film olduğunu düşündüğüm Twilightın devam filmi New Moon'nun fragmanı yayınlandı.

Edward Bella'yı tehlikeye atmamak için onu bırakıp gider. Bella da kurt adamların dünyasıyla tanışır.

Kurt admaları direk kurt oalrak deilde hani biraz daha adamımsı yapsalarmış daha hoş olurmuş. Fragmandaki hali direk köpek olmuş.

Trailer
Sosyal ağlarda paylaş

Ben begendim. Ama cok begenmedim yani. Nasil film beklediginize bagli bence. Vampir filmi diye degil romantik/lise/genc filmi iste.

14-17 yas arasi kizlar yakisikli erkek, baskin male ve kizi open vampir gormek icin izliyor. Genel kitle bu. "Amerikada kizlar teklif ediyormusun" kaniti.

Ama sundugu kasabadan oturu sevdim filmi sanirim. Orasi neresi ise gitmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Twilight izleyerek citirlari agima dusuruyorum.

Yalniz bu filmlerin onemi cok buyuk. Neden yuksek gise hasilati yapiyor, neden begeniliyor amac bunlari anlamak. Ben bu tip filmleri begeniyorum bu benim artim olarak goruyorum. Cunku begenilen tarafini anliyorum. Ilerde de bu teknikleri uygulayacagiz yoda izin verirse.
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin beğenilmesinin tek yeni emolara hitap eden vampir-aşk denklemini yakalaması,

dikkatini çekerim,aynı cümle için vampir-aşk

konusu,senaryosu filmi bağlamaz bundan sonra,yeni nesil gençlik direk ağına düşüyor.

Basit bir piyasa filmi işte daha konuşulacak birşey yok,Lath senin dışında şu filmi sevenleri gruplarsam;

20 yaşın altında emolar
15 yaşın altında lisede erkek arkadaşından ayrılmış kızlar
14 yaşın altında aşk budur işte diyen masum çocuklar
13 yaşın altındaki VÖMPÖR FÖLMÖ diye filmi izleyen ergenler

böyle şeyden ders almak istemiyorum,alınmasını da istemiyorum aynı zamanda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...