Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revolution Guild - Burning Steppes Hakkında Şikayet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kim haklı kim haksız beni pek ilgilendirmiyor açıkçası, ama şu yaptığınız şey ile ne kadar kalitesiz bir guild olduğunuzu gösterdiniz.
Mesaj tarihi:
inanamıyorum cidden sadece 2 kişiyi ekledim facebookdan. ventrilodan muhabbet ediyorduk wow dışında bişeyler samimi buldum adamları facebooktan da ekledim. biri komik vidyo paylaşmıştı galiba. şimdi onlardan biri almış resmimi kendi forumlara koyup üstünü karalayıp dalga geçiyorlar. üzüldüm yani ne diyim.
Mesaj tarihi:
Şu gereksizlikleri yapmasanız olmaz yahu ciddiye almayın dedim size..

Adam Exentedının ismini yazdığı için o kadar kızdık ettik.. moderatorlerden ricam kaldırsınlar. 10 larca guildi yonettim 100 lerce oyuncu gordum. Tatar senin gibisini ne gördüm ne duydum. Kadın gibi ilgi bekledin konusmaya çalıştık olmadı. Arkdaşım bu kadarda sefillik silsilesine neden girdin. 80 tane adamı karşına aldın hepiniz idiotsunuz dedin.

Hımgmp gımp yapıyordun ventde gece beklerım spot diyordun. Hayır bizim izbeleride anlamıyorum nedir oğlum bu tatar sevdası bırakın adamı nereye ne yazarsa yazsın. Fara 10 yıllık arkdasına ventden gerzek demiş ee demişsse demiş? Bu forulardan mı oyuncu bulduk bugune kadar.

Adamın bir takım mental sorunları olduğu belli ya kızdan ayrılmış ya hayata atılcak onun derdinde..

Allahım görende tatarla progress yaptık sanıcak.. sonrada raide almıyoruz sanıcaklar.. Tatar kimdir ya ..

Tatarın sorunları var size kanalize oluyor işte muhatap olmayın ya.
AKA Charda
Mesaj tarihi:
Ben yazdım ister ciddiye alırlar ister almazlar. İlgi alakan için teşekkürler. Senin tavsiyelerini ciddiye alıp guildi battığı yerden çıkartırız umarım.
Dediğim gibi bu forumlarla var olmadık. Gerisini intikal edersiniz.
Mesaj tarihi:
bende şikayete bastım ama
"bu topic kitlenirse çocuğumu keserim" diye de yazdım
1 kişinin isteği üzerine topic kitlenmemeli
gerekirse temizlenir gereksiz meszajlardan ama kitlenmemeli.
Mesaj tarihi:
tatar2 said:

Esen ve Evreni eklemiştim facebookda sonradan sildim(bu tür şeyler olabilir diye) ama siz mi aldınız resmi mi?

tatar bi gidip facebook profil ayarlarına bak istersen ondan sonra kim almış olabilir bi düşün

facebook a senin adını yazan herkes profilinde özgürce dolaşabiliyor arkadaş olmaya gerek yok :)

hey allahım ya hahahaha
Mesaj tarihi:
Syn said:

kim haklı kim haksız beni pek ilgilendirmiyor açıkçası, ama şu yaptığınız şey ile ne kadar kalitesiz bir guild olduğunuzu gösterdiniz.
Mesaj tarihi:
tatar2 said:

İlker forumdamısın? Kim bu fend nasıl böyle şeyler yapıyorlar? sen ne diyorsun bu işleri onaylıyor musun?

fend in kim oldugunu bilmiyorum gercekten kim yaptıysada benden herhangi bir onay alamaaz dedim ya ben bu konuya pek sıcak bakan bir insan degilim önceki forumdada dediğim gibi bu konunun uzamasına gerek yok . benim kızdığım olay bi kişinin yaptığı olaya tüm guild ee tepki werilmesidir arkadaşım bu bir oyun her koyun kendi bacağından asılır bu yapilan olayi hic bi türlüde desteklemiyorum , yukarda Charda da demiş bu yapilan olayi onaylamadiğini bunu Drerd de Fara da Exented da kimle problemin warsa onlarda onaylamiyordur emin ol biri fazla dozunu kaçırmış resim olayi ile haklısın ama bu senin şu olayina cok benzior idiot diyip geri almana ben burda bu konu için senden özür felan dilemiyorum cünkü alakam yok kim yapmışsa onun terbiyesizliğidir we onunla senin arandadır böyle bir olayinda guilde yansıtılmamasını rica ediyorum .
Mesaj tarihi:
Bu forum değil miydi One diye bir şahısla günlerce resmine bakıp alay eden, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Neyse biz de gerekli arkadaşa söyledik, resmimizi geri alırız, senin idiot lafını geri alman gibi, konu kapanır, forumlardan kaldırdım ben.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...