masquerader Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 resim işini gormedim bile ama tatar efendi oyle reele girerse bilmem kac yasında doktor da hede hödö de ii olmuş,millet ezik gorsun bi oyun icin bu kadar haksız yaygara yapan adamın tipini merak edenler olmustur!
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ahahha hala hakaret ediyorsunuz ama.
nnp Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yav bu revolution matrix ne kıyak komik üyeleri var
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 olm boka sardı... ondan kapatılmasını istior revolar daha uzarsa kendi zararlarına olcağını biliyorlar ^^
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 masquerader said: resim işini gormedim bile ama tatar efendi oyle reele girerse bilmem kac yasında doktor da hede hödö de ii olmuş,millet ezik gorsun bi oyun icin bu kadar haksız yaygara yapan adamın tipini merak edenler olmustur! Slm, ben de ezik görmek istiyorum, resmini yollar mısın?
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Oturanboaa said: tatarı kimse sevmezdi bende sevmezdim hep geç kalırdı kumarbaz sarhoşun tekiydi her gece karısını döverdi. Film gibi lan AHAHAHA. Su 16 sayfadir tartistiginiz konuya, cikan dramaya uzuluyorum resmen.
Syn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 salak mısınız nesiniz anlamadım ki, oyun lan bu. ben 4 tane guild değiştirdim, ilk ikisi türk guildiydi hatta, ilkinden sebepsiz çıktım, oradaki muhabbetten sıkıldığım için, arkamdan 3-4 officer, ki bunlar koca koca adamlar artık 25-26 yaşlarında, küfür ettiler, banane. gittim başkasına girdim, onda da adam kayırma vardı, guildmaster arkadaşlarını raide alıyordu sadece çıktım. nedir yani, oyun bu karşınızda gördüğün şey pixellerden ibaret 3-4 tane karakter. şimdi yabancı bir guilddeyim ama şu kadarını söyleyeyim şimdiye kadar ki girdiğim türk guildlerinde eğlendiğim zamanı toplasam, şu anki guildin 100'de 1'i etmez. takılın kafanıza göre, 3-4 tane pixel için oturup zırlamayın ya, exantedmış, bokmuş, yok adam gitmiş 3 sayfa yazı yazmışi defolun gidin ya.
keldron Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Yok eglenceli hal artık,3. sahıslar ezik laflarını havalarda ucusturuyor.Tartısmanın da adabı vardır ya bu ne.Herkes birbirine giydiriyor ;>
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 HEPINIZ BIRBIRINIZIN GOZUNDE BIRKAC PIKSELDEN IBARETSINIZ ARKADASIM.
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 http://img8.imageshack.us/img8/9695/ezik.jpg İşte ezik.
keldron Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Syn sen de ucurmussun milleti,yabancı guilddeki dramalar da ortada.Daha death and taxes ı unutmuyor bu bünyeler.Millet istedigi guildde istedigi sekilde oynar,eleştirmek sana mı düstü;ama olayın bu kadar uzaması ciddi sacma o anlamda sana katılıyorum.Kasmamak lazım,zaten ortada büyük bir sey yok.Bir arkadas kızıyor 15 foruma aynı topigi acıyor.Revo memberları da asırı tepki gösteriyor,olay bu sekilde büyüdükçe büyüyor.
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 demedi deme ibrahim bu topic kilitlenir
Syn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sizin guildde officerlar memberlarla sex yapıyor mu? kaliteli drama ayrı.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 keldron said: Tartısmanın da adabı vardır ya bu ne.Herkes birbirine giydiriyor ;> ne güzel işte tam bar kavgası
godmorgon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ohh be sonunda biri güzel bişeyler yazmış Syn said: salak mısınız nesiniz anlamadım ki, oyun lan bu. ben 4 tane guild değiştirdim, ilk ikisi türk guildiydi hatta, ilkinden sebepsiz çıktım, oradaki muhabbetten sıkıldığım için, arkamdan 3-4 officer, ki bunlar koca koca adamlar artık 25-26 yaşlarında, küfür ettiler, banane. gittim başkasına girdim, onda da adam kayırma vardı, guildmaster arkadaşlarını raide alıyordu sadece çıktım. nedir yani, oyun bu karşınızda gördüğün şey pixellerden ibaret 3-4 tane karakter. şimdi yabancı bir guilddeyim ama şu kadarını söyleyeyim şimdiye kadar ki girdiğim türk guildlerinde eğlendiğim zamanı toplasam, şu anki guildin 100'de 1'i etmez. takılın kafanıza göre, 3-4 tane pixel için oturup zırlamayın ya, exantedmış, bokmuş, yok adam gitmiş 3 sayfa yazı yazmışi defolun gidin ya.
godmorgon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bırak sanane niye kilit istiyosunki ? oku işte Alla alla şirinlik yapmayın kardeşim :) FesTivaL said: Aman Allah'ım daha neler göreceğiz kim bilir.Butun guild yönetici arkadaşlara sabr diliyorum..Yetkili kişiden cevap geldiği üzere kilit iyi gider B)-
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 D&T 'nin dramasını dünya üzerinde hic bir guildin gecebilecegini sanmıyorum.İnanılmazdı ancak sonradan Public forumu taşıyınca zewki cıkmadı :D Yinede 10/10 bi dramaydı. Bu dramaya da 8/10 veriyorum.
tatar2 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Drerd şimdi ufak çocuklar gibi benim sözlerimden alıntılar yapıp ihh bana bunu dedi bunu yaptı diye hala beni karalamaya çalışıyorsun. Daha önce benimle dalga geçme furyası başlatmaya çalıştın, onun sonucunda afişler ve en sonra facebooktan gerçek resmimin offical web sitenize konarak topluca dalga geçmenizle sonuçlandı. Bunlara tepkiler gelince şimdi biraz daha efendi yazılar yazmaya başladın. Evet yalancı dedim çünkü yalan söylendi. Söylenmedi desin Exented koyayım screenshot. Koyun dedim, çünkü; sen ne dersen yapacak fanatikler bana düşünmeden saldırdılar. Daha bir kaç hafta önce ventrilodan sohbet ettiğim adamlar bana yapmadıklarını bırakmadılar. Şu sayfaları bir okuyun da seviyesizliğin nasıl boku çıkıyormuş. Bir guild nasıl haklı da olsa haksız da olsa guild adına eleştri olunca nasıl haddini bildiriyormuş o adama bir görün (baya uzun ama önceden söyliyim): http://forum.wow-turk.com/revolution/27786-revolution-drama-2.html Bakın burda yazılarımı yazdım. İlk postumun hemen ardından lafım tüm üyelere değildir şeklinde yazmışım. Ama bu yazımın ardından bile ne küfürler ne hakaretler neler neler. Siz de şahit oldunuz artık nereye kadar vardıklarına. Zaten bakın ben "IDIOT" kelimesini tüm guilddekileri kast ederek yazmamıştım. Belki açık olmamış diye geri almama rağmen. Bazı arkadaşlar önce küfredip sonra geri alınmaz diyerek tarihsel! açıklamalar yaptılar. Bunun sebebi de benim idiot demen onların hoşuna gitti çünkü onlar seviyesizliklerine hep mazeret olarak bunu göstermek istiyorlardı. Ama idiot demesem yine başka bişey bulurlardı "Neeeee!!! koyun mu dedin seni sefil insan, psikopatalojik (doktorların da böyle illa tıbbi küfürleri oluyor), dava etsem donuna kadar alırım ama pis donunu istemem etc..." ve işte daha neler neler diyeceklerdi. Gerçi ben o lafı geri aldıktan sonra da devam ettiler hakaretlere. Ayrıca bana edilen hakaretler yüzünden kimse yok öyle demek istemedim cart curt demedi. Bakın bu yazı ilk postumdan yaklaşık 15 dakika sonra benim tarafımdan gönderildi yine o foruma. egiray said: Bu arada kimseyi kötü oynadığı için aşşalama gibi bir niyetim yok. Sadece kötü oynamalarına, yönetmelerine rağmen başkalarını aşşalayan insanlar sinirimi bozuyor. Yalancılar sinirimi bozuyor. Revolutiondaki herkes salaktır, kötü oyunculardır demiyorum. Valla artık bu konu canımı da sıktı insanlar hala dediklerimden pek ders almıyor gördüğüm kadarıyla. Hala politik olaylar, hala kötü oyuncudur falan filan. Bu resim olayının da mimarı yine sensin drerd. Senin yönettiğin sitenin offical web sitesinde benim resmim yayınlandı. Belki sen yapmadın ama insanları sen kanalize ettin oraya geldi artık.
tatar2 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Diyeceksiniz ki safe spot olmayacağını söyledik guilde girerken. Ama kimse bunu diyen kişinin şunu demek istediğini anlamaz. "Kardeşim biz seni alıyoruz ama bizim zaten yeterince adamımız var anca onlardan biri olmadığı zaman seni alırız, işte gel burda sohbet muhabbet ederiz. Bizim altlar var onlarla naxx25, voa10, eoe10 falan yaparsın. İşte ayda 1 falan bi gün raide alınırsın" Tabiki bu söylenmiyor çünkü işlerine geliyor bunu açık açık söylememek. Kötü oyuncu olduğunu düşündüğü adamlara da o yüzden aynı muammele yapılıyor. Ben diyorum raide gelmek istiyorum falan, onlar da haftaya gel diyor. O hafta bir holy pala daha alınıyor. Sadece çarşamba günü dersim yüzünden gelememiş olmamı bahane ederek 7 haftada 2 gün sadece girebildim. Abicim bırak artık çarşamba gelmedin falan filan 7 hafta ya insaf artık. Zaten bu konular iyice gerdi beni dünden beri. Yazmıyım diyorum ama abuk sabuk işler yapıyorsunuz. Umarım daha da fazla konu uzayıp çirkinleşmez. Umarım herkes kendi payına düşen dersi almıştır. Umarım bu saygısızlığı yapanlar da yaptıklarının hata olduğunu anlayacak olgunluğa ulaşır. Bana saygısızlık yapan ve mağduriyetimin sebebi olan guild yöneticileri dışında tüm arkadaşlara selamlarımı iletiyorum. Ayrıca burda bana hak veren veya vermeyen tarafsızca konuyu sulandırmadan düşüncelerini belirten insanlara da teşekkür ederim ilginiz için.
fend Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tatar2 said: Valla artık bu konu canımı da sıktı insanlar hala dediklerimden pek ders almıyor gördüğüm kadarıyla. Hala politik olaylar, hala kötü oyuncudur falan filan. Nesin, peygamber misin birader, sen kimsin, ne öğretiyorsun? İki kıçı kırık mazlum pozuna kandı diye kalkmasın kaba etler..
tatar2 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fend zaten kim olduğunu sordum hala söylemiyorsun. O resmi buraya post eden de sendin. En fanatik cevaplar senden geliyor. Benim buraya bişey yazıyorsam insanlara bişey ifade etmek için yazıyorum. Klavye skillerimi arttırmak için değil. Benim dedikleriminden birşey anlamayan insanları kast ediyorum. Belki sen anlıyorsun anlamamazlıktan geliyorsun onu bilemem. Kimsin sen fend? O resmi kim offical web sitesine koydu?
tatar2 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ben peygamber değilim ama sen erdinç abinin müridisin galiba
fend Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tatar2 said: Ben peygamber değilim ama sen erdinç abinin müridisin galiba kimsenin müridi falan değilim.2. si senin gibi abi dediğim birine saygısızlık yapmam kim olduğumda önemli değil.sana tek tavsiyem buraya yazmakla harcadığın değerli vaktini oyun oynama tarzını geliştirmene harcamanı isterim kaldi'ki ne kadar gelişirsen senin için avantaj olur bakarsın heal attığın mt 2.07 sny de ölmez o zaman anlaki gelişim göstermiş olursun
Öne çıkan mesajlar