ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bedavaya business plan yok. ilgileniyorsan öm ile ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 soulberry said: Head said: soulberry said: kitap kafe açardım. genel kültürü yüksek kişiler alırdım. 2 aya batarsın. o yüzden geçmiş zamanın hikayesi ile çektim fiili : ) geniş zamanın hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Tesettür giyimi ile alakalı ne varsa ondan açardım sonra da paranın .... koyardımsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 3 sektörde her zaman iş vardır. Gıda, telekomunikasyon ve seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Git yazılım şirketi kur. Beni de yanına al :S. Başka türlü iş miş bulamıyacam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kingpin said: 3 sektörde her zaman iş vardır. Gıda, telekomunikasyon ve seks. Fast food franchise kurardim. Telefon ve yemeksepeti araciligiyla siparislere calisabilecek, ek olarak telefon uzerinden siberseks politikasiyla is goturecek bir franchise olurdu herhalde. Zenginim. HAHAR SUCUK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 alt katta uyuşturucu imalatı.diğer katlar fuhuş paraya para demezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Birahane açardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 pub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mum Bar adında bar açıp mumbar ve şırdan sunardım mum ışığında.Bu duruma gülecek olan yavşak çalışanları da direk kovardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ÇÜNKÜ HİÇ KOMİK DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Kendi elektronik ticaret sirketimi kurardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Açardım bi nargile kafe elemanlarıda böle sıcakkanlı müşteriyi çekecek tiplerden seçerdim 2. ayda bi mustang alırdım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Yurdum köylüsü düğün derneğe çılgın paralar harcıyor. İki üç tane spekülatör bulur X'in düğünün Y'den daha kral olduğunu söyler daha pahalı düğünler yapmaya sevk ederdim insanları. Düğünün yemeğinden tut oturacak sandalyesine kadar da hepsini kiralardım onlara. Tabii Z dizisindeki düğünü tasarlayan şirket olduğumuzu da çıtlatırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 SodomVsGomore said: Açardım bi nargile kafe elemanlarıda böle sıcakkanlı müşteriyi çekecek tiplerden seçerdim 2. ayda bi mustang alırdım heralde. Abi millet bi nargileyle 5 saat geçiriyo :D zengin olmak zor o işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 paticike facebooka sözlüğe vb felan üye kimseyi almazdım, tüm gün post kascak tipler çalışmıcak lol 2 haftaya batarız valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Dartanian said: SodomVsGomore said: Açardım bi nargile kafe elemanlarıda böle sıcakkanlı müşteriyi çekecek tiplerden seçerdim 2. ayda bi mustang alırdım heralde. Abi millet bi nargileyle 5 saat geçiriyo :D zengin olmak zor o işte :D ne leş arkadaşların var olm senin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Millet mi lan benim arkadaşlarım? ahahaha gözlemlerimden bahsettim orda. Tabi ben dahil arkadşlarımda böyle.13-14 kez koz istiyoruz :D 1er çay içiyoruz 2 kişi 1 tane nargile toplam 8-10 lira hesap geliyo ve gün bitmiş oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kıraathane açardım tüm pati yi batağa çağırırdım.yanlız kıraathane okuma yeri demekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Orası da öyle dün gittik 4 kişi batağa :D 1 er tane gazoz içtik 1er tane çay içtik 8 tl ödedik 1de gittik 6 da döndük asdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 nargilenin içilebilir ömrü en en fazla 3 saat ama 10 saatte içersin.maksat duman olsn :) topane alibaba ne para kazanıyor belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ben kararımı değiştirdim 20 30 kişilik bi şirket kurardım ama nasıl şirket müdür ve yönetici benim diğerleri eleman 10 tanesi tetikçi 20 tanesi torbacı salardım caddelere 20 kişiyi tohumlarına paramı saydım zehirlesinler milleti nüfusumuz azalır hemde işsizlik felan azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Red said: nargilenin içilebilir ömrü en en fazla 3 saat ama 10 saatte içersin.maksat duman olsn :) topane alibaba ne para kazanıyor belli değil 2 çay bir tabak fıstık(niye getirdilerse bilmiyorum) 1 tavlaya 30 lira alarak günü kurtarıyor oraları. Daha ötesi değil. Sanmıyorum 1 kez gidenin 2.ye gittiğini tophanedeki aynı dükkana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ali babanın sırrı çerezlere dokunma.çerez ve meyvalara dokunursan çok hesap gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 dominos tarzı eskort pezevengliği şirketi kurardım. azdınız mı? rus 30 dakikada kapınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar