Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir isyeri acsaydiniz ne olurdu/ne tarz kisileri ise alirdiniz?

reyou

Öne çıkan mesajlar

kingpin said:

3 sektörde her zaman iş vardır. Gıda, telekomunikasyon ve seks.

Fast food franchise kurardim. Telefon ve yemeksepeti araciligiyla siparislere calisabilecek, ek olarak telefon uzerinden siberseks politikasiyla is goturecek bir franchise olurdu herhalde.

Zenginim.
HAHAR SUCUK :(
Sosyal ağlarda paylaş

Yurdum köylüsü düğün derneğe çılgın paralar harcıyor. İki üç tane spekülatör bulur X'in düğünün Y'den daha kral olduğunu söyler daha pahalı düğünler yapmaya sevk ederdim insanları. Düğünün yemeğinden tut oturacak sandalyesine kadar da hepsini kiralardım onlara. Tabii Z dizisindeki düğünü tasarlayan şirket olduğumuzu da çıtlatırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

SodomVsGomore said:

Açardım bi nargile kafe elemanlarıda böle sıcakkanlı müşteriyi çekecek tiplerden seçerdim 2. ayda bi mustang alırdım heralde.

Abi millet bi nargileyle 5 saat geçiriyo :D zengin olmak zor o işte :D

ne leş arkadaşların var olm senin ya
Sosyal ağlarda paylaş

ben kararımı değiştirdim
20 30 kişilik bi şirket kurardım ama nasıl şirket
müdür ve yönetici benim diğerleri eleman
10 tanesi tetikçi
20 tanesi torbacı
salardım caddelere 20 kişiyi
tohumlarına paramı saydım zehirlesinler milleti nüfusumuz azalır hemde işsizlik felan azalır.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

nargilenin içilebilir ömrü en en fazla 3 saat ama 10 saatte içersin.maksat duman olsn :)

topane alibaba ne para kazanıyor belli değil

2 çay bir tabak fıstık(niye getirdilerse bilmiyorum) 1 tavlaya 30 lira alarak günü kurtarıyor oraları. Daha ötesi değil. Sanmıyorum 1 kez gidenin 2.ye gittiğini tophanedeki aynı dükkana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...