Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 İki kişi bilgisayar başında sabahlayalım, hikayesi sarsın, oynayan da, izleyen de kaptırsın falan. Güzel adventure olabilir, bütün mevzu sağa sola ateş etmek olmadıkça aksiyonlu oyun da olur. Bilgisayarı çok kastırmasın (mesela Bioshock kaldıramıyor bilgisayar, ama half-life 2 kaldırmıştı). Kısacası böyle film gibi oyun derler ya hani, o şekil sürüklesin. Grafikler falan çok çok önemli değil (ama iğrenç de olmasın tabii). Var mı böyle oyun tavsiye edecek olan?
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 fsdg biz max payne oynuyoduk. 1 kişi klavyede, diğeri mouse. xD
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 fps mi istiyon ? yoksa her türlü olurmu diyon baldurs gate oynayın aga ?
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hahahahahah ya bak max payne'i de iki kişi oynamıştık mesela gayet mutluyduk. hikaye süper çünkü. half-life 2 de aynı şekilde. fps olmasına rağmen idare etti iki kişiyi. ama fps arıyorum diye bişey de yok, biri mis gibi bi adventure oyunu tavsiye eder, ona da kitleniriz (broken sword 2, monkey island 3, grim fandango, sanitarium kafalarında mesela)
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Runaway oynamamıştım, güzel bir oyuna benziyor o olabilir mesela. Bu arada worms falan hikaye neyin yok ya, bir saat iki saatten sonra otomatiğe bağlıyor insan, böyle bütün gün dizi izler gibi kaptıran bir hikaye lazım.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Civilization II Multiplayer Gold Edition Gece 11'de başlıyoruz, sabah 6'da yatıyoruz sdfjh
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Haa hikaye demişsin, o zaman Civ2 yalan :P
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 heroes of might and magic de, civilization da süper oyunlar ama çok bir hikaye yok yani. işin aslı elimizdeki bütün dizi ve filmleri tükettik. yeni film falan izleyesimiz de yok. oyun yardırmak planındayız ama hikayenin iyi olması tutması falan gerekiyor. güzel oyun seçene sonsuz rep vereceğim :)
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 lotr conquest tavsiye ederim multi iyi gidiyo
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 baldur işte en iyi neverwinter nights 2 ayrıca.kuzenle yazın başlamıştık veya baya sardı.işleri dolayısıyla bitiremedk bu yaz bitircez inşallah.tavsiye ederim.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bi ara arkadaşla Neverwinter Nights oynuyoduk, o klasik chaotic evil mage, ben chaotic good ranger şeklinde gidiyoduk. Bi süre aşırı zevkli ama, bi süre sonra da bayıyo ya. Mesela milleti durmadan tersliyoduk falan, herkes sinir oluyodu bize :P Bi keresinde adamın birini birileri esir almış, biz de orda gezerken adama yardım edeyim dedim koştum yanına, anahtar lazım muhabbeti geçti, arkadaş hiç istifini bozmadan yardım ediyo. "Bu işte bi bit yeniği var" diyorum ama anlamıyorum tam. Neyse anahtarı bulduk, gittik adamın yanına, anahtar bendeydi kapıyı açtım, açar açmaz arkadaş weird attı adama sdfjhkfdg http://www.gamebanshee.com/neverwinternights/spells/images/weird.jpg
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mafia var max payne - GTA tadında. Hikayesi biraz filmlerden arak ama baya eğlenceli oyun wiki
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Antimodes52 said: Runaway oynamamıştım, güzel bir oyuna benziyor o olabilir mesela. Bu arada worms falan hikaye neyin yok ya, bir saat iki saatten sonra otomatiğe bağlıyor insan, böyle bütün gün dizi izler gibi kaptıran bir hikaye lazım.ciddi dememiştim lan sdf
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Oynamadıysan Prince of Persia. Sıkı hikayesi var ben warrior withinden sonrasını oynamadım ama 3. içinde çok iyi diyorlardı.Hikaye baya sağlam warrior within'de.
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kazım said: worms armagedon evet. bu.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 evt warrior within güzeldi. ama sands of time'ın sonuna hastayım ya sonunda şöle bişeler oluyodu diye hatırlıyom kızı öpüyodu kız tokatlayınca zamanı geri alıyodu :D
Öne çıkan mesajlar