Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 İki kişi bilgisayar başında sabahlayalım, hikayesi sarsın, oynayan da, izleyen de kaptırsın falan. Güzel adventure olabilir, bütün mevzu sağa sola ateş etmek olmadıkça aksiyonlu oyun da olur. Bilgisayarı çok kastırmasın (mesela Bioshock kaldıramıyor bilgisayar, ama half-life 2 kaldırmıştı). Kısacası böyle film gibi oyun derler ya hani, o şekil sürüklesin. Grafikler falan çok çok önemli değil (ama iğrenç de olmasın tabii). Var mı böyle oyun tavsiye edecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 fsdg biz max payne oynuyoduk. 1 kişi klavyede, diğeri mouse. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 fps mi istiyon ? yoksa her türlü olurmu diyon baldurs gate oynayın aga ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Adventure diyosan Runaway :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hahahahahah ya bak max payne'i de iki kişi oynamıştık mesela gayet mutluyduk. hikaye süper çünkü. half-life 2 de aynı şekilde. fps olmasına rağmen idare etti iki kişiyi. ama fps arıyorum diye bişey de yok, biri mis gibi bi adventure oyunu tavsiye eder, ona da kitleniriz (broken sword 2, monkey island 3, grim fandango, sanitarium kafalarında mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 worms armagedon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Runaway oynamamıştım, güzel bir oyuna benziyor o olabilir mesela. Bu arada worms falan hikaye neyin yok ya, bir saat iki saatten sonra otomatiğe bağlıyor insan, böyle bütün gün dizi izler gibi kaptıran bir hikaye lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Civilization II Multiplayer Gold Edition Gece 11'de başlıyoruz, sabah 6'da yatıyoruz sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 heroes of mayt end mecik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Haa hikaye demişsin, o zaman Civ2 yalan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 heroes of might and magic de, civilization da süper oyunlar ama çok bir hikaye yok yani. işin aslı elimizdeki bütün dizi ve filmleri tükettik. yeni film falan izleyesimiz de yok. oyun yardırmak planındayız ama hikayenin iyi olması tutması falan gerekiyor. güzel oyun seçene sonsuz rep vereceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Gears of war, lotr conquest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 lotr conquest tavsiye ederim multi iyi gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Europa Universalis 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 baldur işte en iyi neverwinter nights 2 ayrıca.kuzenle yazın başlamıştık veya baya sardı.işleri dolayısıyla bitiremedk bu yaz bitircez inşallah.tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bi ara arkadaşla Neverwinter Nights oynuyoduk, o klasik chaotic evil mage, ben chaotic good ranger şeklinde gidiyoduk. Bi süre aşırı zevkli ama, bi süre sonra da bayıyo ya. Mesela milleti durmadan tersliyoduk falan, herkes sinir oluyodu bize :P Bi keresinde adamın birini birileri esir almış, biz de orda gezerken adama yardım edeyim dedim koştum yanına, anahtar lazım muhabbeti geçti, arkadaş hiç istifini bozmadan yardım ediyo. "Bu işte bi bit yeniği var" diyorum ama anlamıyorum tam. Neyse anahtarı bulduk, gittik adamın yanına, anahtar bendeydi kapıyı açtım, açar açmaz arkadaş weird attı adama sdfjhkfdg http://www.gamebanshee.com/neverwinternights/spells/images/weird.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mafia var max payne - GTA tadında. Hikayesi biraz filmlerden arak ama baya eğlenceli oyun wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 dead space korkudan öldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Antimodes52 said: Runaway oynamamıştım, güzel bir oyuna benziyor o olabilir mesela. Bu arada worms falan hikaye neyin yok ya, bir saat iki saatten sonra otomatiğe bağlıyor insan, böyle bütün gün dizi izler gibi kaptıran bir hikaye lazım.ciddi dememiştim lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Oynamadıysan Prince of Persia. Sıkı hikayesi var ben warrior withinden sonrasını oynamadım ama 3. içinde çok iyi diyorlardı.Hikaye baya sağlam warrior within'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kazım said: worms armagedon evet. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 evt warrior within güzeldi. ama sands of time'ın sonuna hastayım ya sonunda şöle bişeler oluyodu diye hatırlıyom kızı öpüyodu kız tokatlayınca zamanı geri alıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sivilizeyşıns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 yada GOTHIC ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 İki kişi oynanabiliyo mu PoP? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar