Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öyle bir pc oyunu lazım ki...


Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

İki kişi bilgisayar başında sabahlayalım, hikayesi sarsın, oynayan da, izleyen de kaptırsın falan.
Güzel adventure olabilir, bütün mevzu sağa sola ateş etmek olmadıkça aksiyonlu oyun da olur.
Bilgisayarı çok kastırmasın (mesela Bioshock kaldıramıyor bilgisayar, ama half-life 2 kaldırmıştı).
Kısacası böyle film gibi oyun derler ya hani, o şekil sürüklesin. Grafikler falan çok çok önemli değil (ama iğrenç de olmasın tabii).
Var mı böyle oyun tavsiye edecek olan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hahahahahah ya bak max payne'i de iki kişi oynamıştık mesela gayet mutluyduk. hikaye süper çünkü. half-life 2 de aynı şekilde. fps olmasına rağmen idare etti iki kişiyi. ama fps arıyorum diye bişey de yok, biri mis gibi bi adventure oyunu tavsiye eder, ona da kitleniriz (broken sword 2, monkey island 3, grim fandango, sanitarium kafalarında mesela)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heroes of might and magic de, civilization da süper oyunlar ama çok bir hikaye yok yani. işin aslı elimizdeki bütün dizi ve filmleri tükettik. yeni film falan izleyesimiz de yok. oyun yardırmak planındayız ama hikayenin iyi olması tutması falan gerekiyor. güzel oyun seçene sonsuz rep vereceğim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ara arkadaşla Neverwinter Nights oynuyoduk, o klasik chaotic evil mage, ben chaotic good ranger şeklinde gidiyoduk. Bi süre aşırı zevkli ama, bi süre sonra da bayıyo ya.
Mesela milleti durmadan tersliyoduk falan, herkes sinir oluyodu bize :P Bi keresinde adamın birini birileri esir almış, biz de orda gezerken adama yardım edeyim dedim koştum yanına, anahtar lazım muhabbeti geçti, arkadaş hiç istifini bozmadan yardım ediyo. "Bu işte bi bit yeniği var" diyorum ama anlamıyorum tam. Neyse anahtarı bulduk, gittik adamın yanına, anahtar bendeydi kapıyı açtım, açar açmaz arkadaş weird attı adama sdfjhkfdg
http://www.gamebanshee.com/neverwinternights/spells/images/weird.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...