Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazımsızlık

Scheriff

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

15 yıldır neden hep bir şeyler olduğunda çoğunlukla fenerbahçe taraftarının taşkınlılarını duyuyorum? bir de ankaragücü taraftarının

açık ve net her takımda hlighan tar4aftar var ama fenerbahçe cehpesinde bu sayı diğerlerine göre çok fazla

sleepingdeath said:

sen 15 yıldır işine geleni duyup görüyorsundur

Benim de aklıma şu ikinci quote dışında cevap gelmedi şahsen.

Basketbolda yaşanan bir olayı Futbol bölümümdeki, bir ay önce gündemden düşmüş, "Hazımsızlık" isimli topiğe sıçratıp tartışmaları alevlendirmek de pek hazımlı bir şeymiş ayrıca :p
Sosyal ağlarda paylaş

Her zaman derdim burada,Fener'in daha çok duyulmasının sebebi taraftar sayısındaki fazlalıktır.Doğruya doğru GS ve BJK taraftarlarından daha fazlalar ve doğal olarakta çapulcu,serseri tayfasıda artıyor,özellikle büyük şehirlerde çok bulunuyor ve doğruya doğru,en pis taraftar kitlesi varoşlardan çıkar ve buralarda Fener-Galatasaray dağılımında Fener önde,

Taraftar sayısı da olayları arttırıyor,Fener'in taraftar sayısı da ciddi anlamda fazla.Bu sayı bir taraftan iyi bir gelir kaynağı ve destekte olsa böyle olaylarda Fener'in ön plana çıkmasının tek sebebidir bence,
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Galatasaray şampiyon mu oldu, ver başkanlık istifasını manşet olsun.

Efes şampiyon mu oldu, ver tribün olaylarını sürmanşetten girsin.

Bu mudur medyada bir numara olmak?

İnsanlar boşuna,basın-yayın,iletişim falan okumasın o zaman spor medyası bu kadar basitse.

Galatasaray'ın lise takımı,Beşiktaş'ın ilçe takımı olması kendi duruşudur, 120 kilo yaşına başına bakmayarak Efes bench'ine atlamak Fenerbahçe duruşudur.

Sindirin hadi bunu

ahahah
o duruşla ne kadar övünsen azdır ADAM gibi duruş ne de olsa
ilginç olmakla fenerli olmak gitgide eşanlamlı olmaya başladı
Sosyal ağlarda paylaş

Hazımsızlığı hırsla karıştıran arkadaşlar var aramızda. Evet siz belki takımlarınızın 2 branşta oynamasını kabul edebilirsiniz, bu branşlarda 3. de olsak 4. de olsak 2. de olsak olur bizim için oynamak önemli de diyebilirsiniz.

Ama Fenerbahçe bir spor klubüdür. Sporun tüm branşlarında sporcuları vardır ve sürekli birincilik ister, şampiyonluk bekler. Futbol, Basketbol, Voleybol, Kürek, Yüzme, Su Topu, Atletizm ve daha sayamadığım bir çok konuda Fenerbahçe hep başarıyı kovalar. 1. olamadığında da üzülür, daha iyisini yapmak için çalışır.

Belki sadece futbol klübünüz olduğu için acı çekiyorsunuzdur, belki jimnastik klubü olduğun halde jimnastikte başarınız olmadığı için üzülüyorsunuzdur. Olabilir. Biz sporun her branşında başarı isteyen bir klubüz. Tabiki yenildiğimizde tavrımız sizinkilerden abartı olacaktır.

En çok klubüne para kazandıran taraftara sahibiz. Bugün her sene futbol takımına kazandırılan yabancıların belki de 2sinin 3ünün parası Fenerbahçe forma ve reklam gelirlerinden karşılanır. Öyle 20 30 binlik stadlarda değil 55.000 kişilik stadımızda futbolumuzu oynarız. Çoğu maçta da stadı doldururuz, öyle boş tribünlere oynamayız.

Tesislerimize bakın, yoktur eşdeğeri çoğu klüpte. Spor gazetelerine bakın hep ilk iki sayfasında Fenerbahçe'nin haberleri vardır. Bu başlığı Fenerbahçe'nin hazımsızlığına açtığınızı düşünüyorsunuz ama, bu söylediklerimi kendi klüplerinizde yaşayamadığınız için açıyorsunuz bu başlıkları.

Hazımsızlık derken aynaya bakmak lazım, kürekte ne yaptık lan biz demek lazım, atletizmde kaç sporcumuz var, voleybolda bu sene kimi aldık, ne yatırım yaptık demeniz lazım. O zaman belki aynı şeyleri görür, bizimle aynı kulvarda olur, fikir yürütebilirsiniz. Aksi taktirde eşitimiz olmadığınızdan, böyle konular açıp kendi hazımsızlığınızı bize mal etmeye uğraşırsınız.

Futbol takımımız başarısız olduğunda biz sizden daha fazla tenkit ederiz kendimizi. Daha acımasız yargılarız. Ama sonra baskete bakarız, baskette de şampiyonluğa oynayan bir takımımız vardır, destekleriz. Şampiyon olmadığında kızarız sinirleniriz ama döneriz voleybola, onlarla seviniriz. Ordan yüzmeye bakarız, su topuna, yelkene döneriz. Avrupa atletizm şampiyonasında kaç fenerbahçeli sporcumuz var ona bakar, öğrenince gururlanırız. Biz hayatı futbol olan bir klüp değil, hayatı spor olan bir klubüz. Kaçan şampiyonluklara sizden daha fazla tepki vermemiz bundandır. Her alanda daha fazlayız çünkü..
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

Belki sadece futbol klübünüz olduğu için acı çekiyorsunuzdur, belki jimnastik klubü olduğun halde jimnastikte başarınız olmadığı için üzülüyorsunuzdur.

bu kısım iyiymiş. biraz araştırma yapmak lazım tabi, diğer sporlarda durum ne filan diye. daha bu sene fenerbahçe ve gs maçı öncesi bi ton sezon başarısı sayıldı ve fenerli taraftarlarda bunu alkışladı. sen de fenerlisin onlarda, biz onlara fanatik diyorduk neyse :)

hoş gsliler bön bön bakmıştı, gs maçından önceki geçite.
Sosyal ağlarda paylaş

Hazımsızlık derken, sizde sanırım sanal hazımsızlığınızı tatmin ediyorsunuz bilmiyorum farkındamısınızda "ELEŞTİRİ" sınırlarını zorlayarak "SALDIRMAYA" başladınız, Basketbol bölümünde EFES maçı sonra bi postum var gidin eleştride özeleştiride nasıl yapılır görün bi kısım saldırgan insanlar yüzünden bütün bir külübü karalayamassınız bundan 1-2 sene önce Ali Samiyede bize saldıranlar değilmiydi Galatasaraylılar, yada daha 1 sezon öncesine kadar kendi başkanın ebeveynleri hakkında analiz yapan BJK taraftarı değilmiydi, kendi kendilerini bıçaklayan, kendi şampiyonluk kutlamalarında birbirlerini döven adamlar siz değilmisiniz o yüzden kimse kimseyi karalamasın bence hiç bi takım birbirinden AK değil zaten ne zaman birbirimizin şampiyonluklarını alkışlarsak o zaman birileri o kara lekeleri yavaş yavaş üzerlerinden atmaya başlıyacak, o yüzden sizin eleştiri diye kabul ettiğiniz yazıları yazmadan önce bir aynaya bakalım öyle fanatik taraftar forumlarından gelip buraya yazı c/p lemekle olmaz bu işler çarşı/ua forumlarınıda karıştırsak daha neler çıkar merak etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

Hazımsızlık derken, sizde sanırım sanal hazımsızlığınızı tatmin ediyorsunuz bilmiyorum farkındamısınızda "ELEŞTİRİ" sınırlarını zorlayarak "SALDIRMAYA" başladınız, Basketbol bölümünde EFES maçı sonra bi postum var gidin eleştride özeleştiride nasıl yapılır görün bi kısım saldırgan insanlar yüzünden bütün bir külübü karalayamassınız bundan 1-2 sene önce Ali Samiyede bize saldıranlar değilmiydi Galatasaraylılar, yada daha 1 sezon öncesine kadar kendi başkanın ebeveynleri hakkında analiz yapan BJK taraftarı değilmiydi, kendi kendilerini bıçaklayan, kendi şampiyonluk kutlamalarında birbirlerini döven adamlar siz değilmisiniz o yüzden kimse kimseyi karalamasın bence hiç bi takım birbirinden AK değil zaten ne zaman birbirimizin şampiyonluklarını alkışlarsak o zaman birileri o kara lekeleri yavaş yavaş üzerlerinden atmaya başlıyacak, o yüzden sizin eleştiri diye kabul ettiğiniz yazıları yazmadan önce bir aynaya bakalım öyle fanatik taraftar forumlarından gelip buraya yazı c/p lemekle olmaz bu işler çarşı/ua forumlarınıda karıştırsak daha neler çıkar merak etmeyin.

Evet nedense hep FB stadındaki olaylar yüzünden, samiyende Olaylar oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hazımsızlık tam da bu noktada başlıyor. kompleks Fenerbahçe rakipleri arasında oldukça yaygın. biz taraftarız vs. diye atıp tutuyorsunuz, Fenerbahçe taraftarını hor görüyorsunuz da sizi geçtim daha yönetiminiz bile Fenerbahçe yönetiminin yarısı kadark fedakar, basiretli olamıyor, daha sizin ne haddinize böyle büyüklük küçüklük iddia ve yaftalamalarında bulunmak...
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

bi şey diyemiyorsan sus yazma bak gördüğün gibi saldırıosun

Saldıran sensin. 1 2 sene önceki olayları acıyorsun.
Ben o olaylar sizin yüzünüzden oldu deyince. ee bu seneki olaya bak diyorsun
bende bu sene olanların sizinle alakası olmadıgını. ( Fenerbahce Taraftarı ) söylüyorum sen bana gelmiş saldırıyorsun diyorsun.

Önce söyledigin arkasında dur. Bir oraya bir buraya cevirme.

Burada söylediklerim tabiki tüm FB taraftarını kapsamıyor ama genel olarak herşey ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben her dediğimin arkasındayım merak etme, bi şeyi açıklamaya çalışıyoruz burada bizimde onayını vermediğimiz hareketler bi kısım insanlarca yapılabiliyor bu her takımda olabilir ama gelelim senin attıgın son 3 posta;

Radiance said:
Evet nedense hep FB stadındaki olaylar yüzünden, samiyende Olaylar oluyor.

Radiance said:
Bu sene için birşey diyemem. o stadda olan olaylar ile FB taraftarının alakası yok. Tepki taraftara değildi zaten.

Çok çirkefsiniz kabullenin artık.

Radiance said:
Saldıran sensin. 1 2 sene önceki olayları acıyorsun.
Ben o olaylar sizin yüzünüzden oldu deyince. ee bu seneki olaya bak diyorsun
bende bu sene olanların sizinle alakası olmadıgını. ( Fenerbahce Taraftarı ) söylüyorum sen bana gelmiş saldırıyorsun diyorsun.

Önce söyledigin arkasında dur. Bir oraya bir buraya cevirme.

Burada söylediklerim tabiki tüm FB taraftarını kapsamıyor ama genel olarak herşey ortada.

Sen bu postları atarken yada beni quotelerken benim yazdıklarımı okumuyorsun galiba hem tüm FB taraftarını kapsamıyor diyorsun hemde genelleme olarak laf çarpıyorsun çirkefsiniz diyerek.
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

Hazımsızlığı hırsla karıştıran arkadaşlar var aramızda. Evet siz belki takımlarınızın 2 branşta oynamasını kabul edebilirsiniz, bu branşlarda 3. de olsak 4. de olsak 2. de olsak olur bizim için oynamak önemli de diyebilirsiniz.

Ama Fenerbahçe bir spor klubüdür. Sporun tüm branşlarında sporcuları vardır ve sürekli birincilik ister, şampiyonluk bekler. Futbol, Basketbol, Voleybol, Kürek, Yüzme, Su Topu, Atletizm ve daha sayamadığım bir çok konuda Fenerbahçe hep başarıyı kovalar. 1. olamadığında da üzülür, daha iyisini yapmak için çalışır.

Belki sadece futbol klübünüz olduğu için acı çekiyorsunuzdur, belki jimnastik klubü olduğun halde jimnastikte başarınız olmadığı için üzülüyorsunuzdur. Olabilir. Biz sporun her branşında başarı isteyen bir klubüz. Tabiki yenildiğimizde tavrımız sizinkilerden abartı olacaktır.

En çok klubüne para kazandıran taraftara sahibiz. Bugün her sene futbol takımına kazandırılan yabancıların belki de 2sinin 3ünün parası Fenerbahçe forma ve reklam gelirlerinden karşılanır. Öyle 20 30 binlik stadlarda değil 55.000 kişilik stadımızda futbolumuzu oynarız. Çoğu maçta da stadı doldururuz, öyle boş tribünlere oynamayız.

Tesislerimize bakın, yoktur eşdeğeri çoğu klüpte. Spor gazetelerine bakın hep ilk iki sayfasında Fenerbahçe'nin haberleri vardır. Bu başlığı Fenerbahçe'nin hazımsızlığına açtığınızı düşünüyorsunuz ama, bu söylediklerimi kendi klüplerinizde yaşayamadığınız için açıyorsunuz bu başlıkları.

Hazımsızlık derken aynaya bakmak lazım, kürekte ne yaptık lan biz demek lazım, atletizmde kaç sporcumuz var, voleybolda bu sene kimi aldık, ne yatırım yaptık demeniz lazım. O zaman belki aynı şeyleri görür, bizimle aynı kulvarda olur, fikir yürütebilirsiniz. Aksi taktirde eşitimiz olmadığınızdan, böyle konular açıp kendi hazımsızlığınızı bize mal etmeye uğraşırsınız.

Futbol takımımız başarısız olduğunda biz sizden daha fazla tenkit ederiz kendimizi. Daha acımasız yargılarız. Ama sonra baskete bakarız, baskette de şampiyonluğa oynayan bir takımımız vardır, destekleriz. Şampiyon olmadığında kızarız sinirleniriz ama döneriz voleybola, onlarla seviniriz. Ordan yüzmeye bakarız, su topuna, yelkene döneriz. Avrupa atletizm şampiyonasında kaç fenerbahçeli sporcumuz var ona bakar, öğrenince gururlanırız. Biz hayatı futbol olan bir klüp değil, hayatı spor olan bir klubüz. Kaçan şampiyonluklara sizden daha fazla tepki vermemiz bundandır. Her alanda daha fazlayız çünkü..

zuhahahaah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...