Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazımsızlık

Scheriff

Öne çıkan mesajlar

Bir grup şerefsizi izledik ve bitti.

Yedirememek kıskançlık ne ararsan var.Otur paşa paşa tebrik et adam 34 maç yapmış 10 puan farkıda atmış..Neyini kasıyosun gidicek sevinicek beşiktaş diye de bağırcak kartal diye de. Madem yediremiyosun git evinde otur magandalık yapcağına.Ondan sonra kelepçeyi yiince abi bırak beni bakışı falan yalvarmalar.

Şunu yapanların hepsi BOŞ ADAMLARdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Otedengelen said:

insanlara saldıran çapulcuları savunan bir zihniyetle diyalog kurmak için aynı seviyeye inmek lazım.

Tartıştığın kişiye durup dururken "kafesteki maymun" demek nasıl bir "diyalog seviyesine inme" örneği mesela? Default seviyen ve tartışma anlayışın bu bariz de bunu ben dile getirmek istememiştim mevcut durumdan dolayı, demek tek gözlemleyen ben değilmişim. Çarşı işte eheh.

"Her mesaja mutlaka bir şeyler yazıp son mesaja ben sahip olmalıyım" takıntılı bir örnekle daha karşı karşıyayız ayrıca gördüğüm kadarıyla, sen son mesajını atadur, ben cevaplamayacağım merak etme. Haydin iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

en son kim koydu? yersiz ithamlar ve varsayımların her bir örneğini sergiledikten sonra "eki eki bunlar en son kim koyduculuk oynayan seviyesiz herifler yatıyorum ben sen cevap yazadur." diyip gitmek.

üstüne "çarşı işte eheh." tarzını sevdiğim çirkef fener taraftarı. iyisi iyi de, kötüsü hiç çekilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Otedengelen said:

Eeht said:

FB şampiyon olsaydı ben kazanda cart cart korna çalıp bağırsam ya da mecidiyeköyde aynısı başıma gelirdi. hazımsızlıkla alakası yok.

kazan beşiktaş taraftarının takıldığı bir bar, büyük ihtimalle dayağın üstüne bir de trafik cezası yersin tek başına trafiği engellemekten orda.

bağdat caddesi ise halka ait bir yer. fenerbahçeliler derneğine gidip nası koyduk demiyor halk, bağdat caddesinde kutlama yapıyor.

siz ise arı kovanına çükünü sokan çocuk örneği veriyorsunuz. herneyse ya, elle atılan golleri, şaibeyi şikeyi meşrulaştıracak çene var sizlerde.

sizin için arı kovanı kadıköy ve cadde var mı daha ötesi? bağdat caddesi de fenerbahçelilerin takıldığı bir cadde. şu altını çizdiğim cümleleri okumak zaten taraflı tarafsız herkese senin ne kadar mantıksız olduğunu gösterecektir ben daha ne diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

kazanla bağdat caddesini karşılaştırmak zaten kendini komik duruma düşürmedir. Ben bağdat caddesinde bi yerlerde otursam, bayrak assam evimi mi taşlicaklar?

mecidiyeköye tura her takım çıkabilir ayrıca. gs maçı olmadığında orda gs li fanatikler mi gezinio? kamp filan mı kuruyor? yoo orası bir semt sadece. gs nin bir semti filan yok.

He şunuda söyliyim 2003 yılındaki şampiyonluktan sonra bağdat caddesini bilmem ama saraçoğlunun orda kocaman bir bjk bayrağı vardı ve günlerce asılı kaldı. Neden o zaman bişey yapılmadı? Neymiş, hazımsızlıkmış.

Ayrıca bu sene biz şampiyon olduk, geçen sene gs, seneyede fb olursa tebrik eder, alkışlarız yani. Bugün şampiyon bizsek diğer takımlarında yapması gereken budur. Sağa sola saldırıp kendi rezaletini göstermesi değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

kazanla bağdat caddesini karşılaştırmak zaten kendini komik duruma düşürmedir. Ben bağdat caddesinde bi yerlerde otursam, bayrak assam evimi mi taşlicaklar?

mecidiyeköye tura her takım çıkabilir ayrıca. gs maçı olmadığında orda gs li fanatikler mi gezinio? kamp filan mı kuruyor? yoo orası bir semt sadece. gs nin bir semti filan yok.

He şunuda söyliyim 2003 yılındaki şampiyonluktan sonra bağdat caddesini bilmem ama saraçoğlunun orda kocaman bir bjk bayrağı vardı ve günlerce asılı kaldı. Neden o zaman bişey yapılmadı? Neymiş, hazımsızlıkmış.

Ayrıca bu sene biz şampiyon olduk, geçen sene gs, seneyede fb olursa tebrik eder, alkışlarız yani. Bugün şampiyon bizsek diğer takımlarında yapması gereken budur. Sağa sola saldırıp kendi rezaletini göstermesi değildir.

anlayış sorunu var sizde. Kazan bizim diyebiliyorsunuz ama kazan bjk derneği değil cadde bizim diyoruz cadde fenerbahçelilerin tapulu malı değil diyorsunuz. bu ne yaman çelişki? siz nasıl şampiyonlukta ya da maç günü kazanda takılıyorsanız bizde her şampiyonlukta her kutlama da caddedeyiz sevillayı yener caddeye çıkarız chelsea yener caddeye çıkarız şampiyon oluruz takımı caddede bekleriz kazan = bjk sembolü cadde = fenerbahçe sembolü anladınız mı? arrtık? bende sizin gibi adamları gördükçe oh iyi olmuş az bile yapmışlar diyorum ne anlayışsız adamlarsınız yahu? diyoruz ki isteyen kutlamasını yapar bjklılar gitisn bjkde yapsın mecidiyeköy demişsn mecidiyeköyde bjklı bir kişi bağırmış mı bakalım. kıskançlık hazımsızlık değil bu sen gelip benim her sene kutlama yaptığım sembolikleşmiş yere saygısızlık edersen alkollü adamlarda magandalarda gelip seni döver. artık mecidiyeköyde olmaz bjk olmaz ayaklarında bırakın her yerde olur bu.
Sosyal ağlarda paylaş

olayın feneri beşiktaşı yok medeniyetsizlikle alakalı. her takım yapıyor

yapanlar da hayvanın önde gideni. zamanında taksi yakmıslardı bağdat caddesinde taksiciyi gsli sanıp da taksici kendini zor atmıstı dışarı ben de fenerliyim lan diye :D

türkiyenin her yerinde var böyle magandalar. bursada ankarada eskişehirde izmirde heryerde olay çıkmıştır kesin

şampiyon olmuş takım tabi ki kutlayacak.

ayrıca bağdat caddesinden bahsediyoruz türkiyenin en gözde caddelerinden biri. tabi ki insanlar kutlayacak orada
Sosyal ağlarda paylaş

medeni (!) yer.

Adamın yaptığı kutlama bayrağını alıp arabayla geçmesi yalnız burda sorun var. Çıkıp sokaklarda bağırmıyor adam. Arabasıyla ordan geçiyor. Annemlerde ordaymış, uyarmışlar arabada bayrak sallamayın, kaldırım taşları söküp arabalara atıyorlar diye.

Dün kutlamalardan sonra kadıköyde bir ton araba vardı, onlarada gelip saldırsalardı lol.

edit: al işte şimdi radyoda denildi: 17 yaşında bi kızın ağzını burnunu kırarcasına dövmüşler. Bu insanları mı savunuyosunuz? hey allam ya
Sosyal ağlarda paylaş

Eeht said:

BiTcH_oFBaT said:

anlayış sorunu var sizde. Kazan bizim diyebiliyorsunuz ama kazan bjk derneği değil cadde bizim diyoruz cadde fenerbahçelilerin tapulu malı değil diyorsunuz. bu ne yaman çelişki? siz nasıl şampiyonlukta ya da maç günü kazanda takılıyorsanız bizde her şampiyonlukta her kutlama da caddedeyiz sevillayı yener caddeye çıkarız chelsea yener caddeye çıkarız şampiyon oluruz takımı caddede bekleriz kazan = bjk sembolü cadde = fenerbahçe sembolü anladınız mı? arrtık? bende sizin gibi adamları gördükçe oh iyi olmuş az bile yapmışlar diyorum ne anlayışsız adamlarsınız yahu? diyoruz ki isteyen kutlamasını yapar bjklılar gitisn bjkde yapsın mecidiyeköy demişsn mecidiyeköyde bjklı bir kişi bağırmış mı bakalım. kıskançlık hazımsızlık değil bu sen gelip benim her sene kutlama yaptığım sembolikleşmiş yere saygısızlık edersen alkollü adamlarda magandalarda gelip seni döver. artık mecidiyeköyde olmaz bjk olmaz ayaklarında bırakın her yerde olur bu.

Ya saçma sapan konuşma kimse kimsenin yerine saygısızlık yapmıyo, adamlar caddeden geçer istedikleri gibi sana mı hesap vericekler. Namusunuz gitti dimi caddede kutlama yapılınca. Yada zaten yok muydu?
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:

abi pardon ama gerizekalımısın?
km savunmuş böle bişeyi ?

savunma derken çıkmasalardı denmesini kasdettim.

17 yaşındaki kız, nereye gidicek o saatten sonra? ailesi o kadar izin vermiyor olabilir, cadde de doturuyor diye şampiyonluğunu kutlamasın mı yani isteyince? Bu zihniyete karşıyım işte ben. Çıkmasaydı demek savunma gibi geliyor bana işte.

Dicek şimdi bazı kişiler; çarşıda ki diğer takımı tutan kızlar ne yapsın diye.. inanıyorum ki başka takımı tutan kız yoktur oralarda :)

edit: harf hatası
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle, azıcık seviye edinin, yoksa bu topicten tek banlenen çıkmayacak, hepinizi banlicem kendim.

ikinci olarak, daha bundan 3-5 hafta önce beşiktaş taraftarı barbaros'ta olay çıkarmamış mıydı ? trafiği kapatmamış mıydı ? yolda ambulans kalmamış mıydı ?

her takım taraftarlarının arasında hayvan var. bildiğin hayvan. yapılanların savunulacak yanı yok.

ama bir fenerbahçeli beşiktaş'ta nasıl gidip şampiyonluğu kutlamamalıysa (amaç sırf provokasyon çünkü), bir beşiktaşlı da bağdat caddesinde kutlamamalı.

kadıköy madıköy diyenler olmuş, fenerbahçe kadıköyde kutlamaz ki şampiyonluğunu. bağdat caddesinde kutlar.

evet cadde, halka açık mekan, fenerbahçenin değil, yapılanlar cezalandırılmalı, ama "BAKIN FENERBAHÇELİLER HAYVANMIAAAAAAŞ" demek de komiklikten öteye geçmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

catlikethiief said:

17 yaşındaki kız, nereye gidicek o saatten sonra? ailesi o kadar izin vermiyor olabilir, cadde de doturuyor diye şampiyonluğunu kutlamasın mı yani isteyince? Bu zihniyete karşıyım işte ben. Çıkmasaydı demek savunma gibi geliyor bana işte.

Dicek şimdi bazı kişiler; çarşıda ki diğer takımı tutan kızlar ne yapsın diye.. inanıyorum ki başka takımı tutan kız yoktur oralarda :)

kız kavgasıdır belki asfadsa :D
Sosyal ağlarda paylaş

Fizban +1,

hayvanlık kisiye has bisi, hani yine belki cadde vs kullanılabilir nispet yaparcasına ama bu basitce bayrak + kutlama seklindede olabilir yada arabayla gecerken "pis fenerliler sizi nasıl ..... " falan gibi bol kufurlu provakasyonlarda olabilir, zaten yurdum sinirli bela arayan genc kaynıyo.

herkes herseyi heryerde yapabilmeli buna katılıyorum ama mantıken dusununce çarşıya giden bir fenerlinin dayak yemesi cok anormal degil, gitmeyin kardesim.

Bu meckoy de laf atılmıyo lafına takıldım hafif, otobusle karsıdan gelirken Gs macı oldugu aksamlar adamlar otobusu cevirip " bu otobuste ne kadar fenerli varsa ....." yada anne/bacı karısıyo bazen isin icine, kimse ak kasık degil ...

Kultur, Spora bakıs, taraftar olmaktan insanın ne anladıgıyla alakalı birsey, olan olaylar yanlıs ama olacagını bile bile yapmak olunca bunlar "tü kaka fenerliler" demek hafif provakasyon bence,
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:

BiTcH_oFBaT said:

catlikethiief said:

kız kavgasıdır belki asfadsa :D

haha o zaman izlemek için kavga çıkardı :D

kızlarda moda jiletlemek ama :(
Sosyal ağlarda paylaş

Her yerde bir hayvanımsı çıkabiliyor, Türkiye'de yaşıyoruz böyle olayları doğal karşılıyoruz. Ha şurda bile birbirinizi yemişsiniz tebrik ediyorum birbirine giren arkadaşları. Kötülerin iyisi Beşiktaştı ve ligin bu kalitesizliğine rağmen gayette güzel puanla ligi bitirdiler. Koca lig boyunca az çok her maç 15-20 dakika güzel futbol izlettiler. Sonuçta birincilik hakedenin oldu, hepimizin borcudur Beşiktaş'ı ve Beşiktaş'lıları tebrik etmek diyorum. Ayrıca sakin olun diyorum, hayat meselesi haline getirmeyin artık şu konuları, bari burda aşalım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...