Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazımsızlık

Scheriff

Öne çıkan mesajlar

Estel_Anorien said:

dün akşam apartmanın önünde caddebostande fenerliler adam kovalıyordu. birini de bıçaklıyorlardı az kalsın. polis çağırdım oh olsun.

polisin de adam olup bunları önceden tahmin etmesi lazım.

ben o yüzden caddeye çıkmadım kutlamaya, giderken de üsküdar üstünden geçtim karşıya.

ama sonuçta cadde kimsenin tapulu malı değil, yapılan da eşkiyalık.
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:

hayda ne fasülyesi ya bana koymuyo arkadaşm bjk için içmde hiç bi düşmanlk yok demek istedim. gs şamp olursa gene bi kıskanırım dedim. şaka mısın. hadi soyun koş bağdatta bi sen . sadsd

yok yok bu adam kendisiyle çelişiyo
yazıyo editliyo sonra BEN ÖYLE BİŞİ DEMEDİM Kİİİİİ
diyen tiplerden işte
neyse bb arkadaşım
sarhoşlarla uğraşacak vaktim yok kafanın ayık olduğu bi dönem gel yada gözlerinin ağlamaktan şişmediği bi dönem
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

catlikethiief said:

hayda ne fasülyesi ya bana koymuyo arkadaşm bjk için içmde hiç bi düşmanlk yok demek istedim. gs şamp olursa gene bi kıskanırım dedim. şaka mısın. hadi soyun koş bağdatta bi sen . sadsd

yok yok bu adam kendisiyle çelişiyo
yazıyo editliyo sonra BEN ÖYLE BİŞİ DEMEDİM Kİİİİİ
diyen tiplerden işte
neyse bb arkadaşım
sarhoşlarla uğraşacak vaktim yok kafanın ayık olduğu bi dönem gel yada gözlerinin ağlamaktan şişmediği bi dönem

yalana gel ya adam çirkef sadassd gg
Sosyal ağlarda paylaş

binlerce dansöz var
bişey söylemek istedim ya

iplenmemenin verdiği hazin son.
yıllardır kavga olur km şampiyon olursa diğerleri saldırır ama kmse kalkpta onun bunun cocukları yazmazdı foruma girip bütün fenerlilere yardırmazdı yani. yapanda sırf fenerli gs li olsa. ksk göztepe diyarbakır antalya ankara heryerde oldu bu olaylar ama sırf gs bjk ön plana çkarışmş .
kısacası : bizide ipleyin agalar!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen hakkaten düşünüyorum, şu ülke nüfusunu 35-40 milyona indirmek lazım. O kadar çok gereksiz, asalak insan(?) var ki ülkede, hani şöyle google earth'ten o vakit bağadat caddesine bakıcaksın, sonra ctrl+a'yla adamları seçip shift+delete yapıcaksaın :)

Hakikaten çok fazla boş ve gereksiz, dahası asalak, zarar ziyan insan var. Bir ideolojinin, dinin (ya da ateizmin), siyasi fikrin ya da takımın izinden gitmek, kendini o grupla bütünleştirmek tamam, ama tutup da bunu fanatizme taşıyarak karşı tarafa saldırıya geçmeye kalktığın anda ipler kopuyor işte. Bu boş insanları bildiğin yok etmek lazım. İsteyen ırkçı desin isteyen faşist desin. Bu derece fanatizme kendini kaptıran, gözü dönen, beyni ve kontrolü bu kadar yetersiz adamın zaten ne kendine hayrı vardır, ne çevresine ne de ülkeye.

Yok yok, hakkaten Türkiye nüfusu 40 milyon, İstanbul nüfusu 6 milyon falan ideal, fazlası zarar.

Ha burada kastımın zaten o olayları çıkaran kitle olduğunu anlamışsınızdır. Sadece onlar değil ama, şampiyonluk kutlayacam diye silah atanından tut, takım karşılayacam diye semti ateşe verene, şu olay yüzünden kavga çıkartan fanatizme yapana, trafiği felç edene, gslisi fblisi bjklısı falan farketmez komple kapsıyor sözlerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener şampiyon olursa caddede eğleneceksin,
Gs olursa mecidiyekoyde
Beşiktaş olursa beşiktaşta eğleneceksin.

Gidip rakip takım taraftarının yoğun olduğu yerde kasıtlı tahrik unsuru oluşturursan dayağını yer oturursun. Çünkü bunu yapacak bilinçsiz insan sayısı ve fanatik haddinden çok var memlekette. Bu her yerde böyle.Her horoz kendi çöplüğünde öter. Kutlanacak 10 larca yer var gidip başka yerde kutlasalarmış. Kaşınmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Cintonik said:

Fener şampiyon olursa caddede eğleneceksin,
Gs olursa mecidiyekoyde
Beşiktaş olursa beşiktaşta eğleneceksin.

Gidip rakip takım taraftarının yoğun olduğu yerde kasıtlı tahrik unsuru oluşturursan dayağını yer oturursun. Bu her yerde böyle.Her horoz kendi çöplüğünde öter. Kutlanacak 10 larca yer var gidip başka yerde kutlasalarmış. Kaşınmışlar.

al işte. bağdat caddesi fenerin tapulu malı sanki. stadın önüne gidip eğlenmiyor kimse, caddede kimsenin malı , çöplüğü değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:

işte dediğim bu cadde ne zmn fenerin yeri oldu ki kadıköy tmm cadde ne ya fenerliden çok gsli var caddede hepsi karşıya mı geçcek...

Güzel kardeşim fenerbahçe şampiyon olunca gidip kaç kişi beşiktaşta kutlama yapıyo ? Bi yapmaya kalksınlar bakalım kaç kişi ölüyo beşiktaşta. Kendi stadında kendi taraftarını bıçaklayıp öldüren adamlar, orada rakip taraftara ne yaparlar kim bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Cintonik said:

Güzel kardeşim fenerbahçe şampiyon olunca gidip kaç kişi beşiktaşta kutlama yapıyo ? Bi yapmaya kalksınlar bakalım kaç kişi ölüyo beşiktaşta. Kendi stadında kendi taraftarını bıçaklayıp öldüren adamlar, orada rakip taraftara ne yaparlar kim bilir.

E tamam o kutlayanlara saldıran beşiktaşlıyı da alacan, caddede saldıran fenerliyi de, mecidiyeköyde taksimde saldıran galatasaraylıyı da alacan hepsini toplumdan soyutlayacan işte, iflah olmaz bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:

Yapılan doğru değil ama gidipte kadıköyde öle bayrakla fln geçmek akıllı işi de değil bence

Şunu bile düşünemeyip, sonra forumun ortasında küfür edenler de süper ahlaklı, çok görgülü insanlar zaten dimi?

Rakip takımın klasikleşmiş mekanından geçersen elbet olay çıkar, efendi olmayı bilseydiler onlar da biraz. Ben şampiyonluk turuna çıktığımda Mecidiyeköy'e uğramak zorunda kalmıştım bir kere bir arkadaşı almak için, bayrağı falan içeri almıştım geri çıkana kadar.

Belaya davetiye çıkarıp, %98 riski olan bir işi yapıp, sonra "oha nasıl yaparlar" demek nedir yani?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

E tamam o kutlayanlara saldıran beşiktaşlıyı da alacan, caddede saldıran fenerliyi de, mecidiyeköyde taksimde saldıran galatasaraylıyı da alacan hepsini toplumdan soyutlayacan işte, iflah olmaz bunlar

İşte bende ondan bahsediyorum. Kaçınılmaz bi son bu ve bunu yapacak hayvanlar her takımın taraftarı içersinde mevcut. Ama sen bu kaçınılmaz sonu bile bile oraya gidersen sonucu boyle olur ki benim düşüncem oraya giden taraftaların amacı sevinmek değil tamamen tahrik edip çileden çıkartmak.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe taraftarı bi maç sonrası 1 kişiye çok sayıda kişi döverek öldürmemişlermiydi.. hatta bi çarşı ile konuşmada bu konu hakkında çok tartışmışlar bizde misilleme yapsakmı diye ama delikanlılığa sığmaz demişler yapmamışlar.
iyi ölüm haberleri almadk bu sene
yok kurşundan yok kavgadan buda bi gelişme
Sosyal ağlarda paylaş

Cintonik said:

Scheriff said:

işte dediğim bu cadde ne zmn fenerin yeri oldu ki kadıköy tmm cadde ne ya fenerliden çok gsli var caddede hepsi karşıya mı geçcek...

ben ne diyorum okumuosun ki! kadıkoyle cadde aynı yer değil fener stadının önüne gitmiyo kimse caddenin kadıköye en uzak yerlerinde oluo bu olaylar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...