Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1101175&Date=31.05.2009&b=Kadikoyde%20Besiktas%20taraftarina%20saldiri&KategoriID=14&ver=79 bağdat caddesinde fenerlilerin yaptıklarını izleyin hiçbir takım taraftarı bu kadar hazımsız değil hep aynı hikaye eve dönerken gece 12 e doğru geçtik arabayla 2km boyunca bütün yol cam parçalarıyla doluydu bütün arabaları taşlamışlar o denizli maçını kaybettikleri sene de kadın erkek demeden dövmüşlerdi insanları sonra niçin herkes fenere düşman bik bik konuşuolar önce insan olsunlar... cadde fenerlilerin malı değil bunu ne zaman algılayacaklar illa meydan savaşı mı çıkarmak lazım avrupa yakasından insanları toplayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 diyoz ya soda içsinler geçer diye. limonlusu bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 o.çoçukları dıyoruz bunlara işte kusura bakmayında tutamıyacam kendimi.insan bile değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 geçen sene biz şampiyon oluncada aynı haltı yemişlerdi. dayanamıyor bazıları ne yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 geçen sene cadde süslenmiş bir sürü kişi kutlama için bekliodu.son anda giden şampiyonluktan olsa gerek kırmızı arabaları bile taşladılar.çevik kuvvet falan geldi ama çok geç geldi.kadın kız herkesi dövdüler.bende herhangi bi gs kutlaması olur falan die inmiştim sora karşıya geçmiştim. bidliğin çevirme yapıolardı yolda ahaha.hatta bi tanesi taraftarı atlatıp 100 m sora gs bayragı cıkardı camdan kufur etti bunlaa.yüzlerce kişi arabayı kovaladı da bu sene nie böle yaptılar.fenerin şampiyonluk beklentisi falan yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 10 hafta önceden başlasaydı onun bunun çocukları saldırmaya, havlu atalı bi o kadar oldu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 beyin yok bazılarında işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bayrak asıp Bağdat caddesine çıkmak, biraz nispet yapmak olmuş bana kalırsa. Tabii holigan her yerde holigan, bunun savunulcak bi yanı yok; savunmuyorum da zaten. Ama "Bağdat caddesi Fenerlilerin değil"; bunu nası anlatacaksın ki holiganlara? Şimdi düşünüyorum, kendimi bildim bileli "Kadıköy = Fenerbahçe" gibi bi eşleştirme vardır. Konu futbol olunca hiçbi takım taraftarının bi başka takım taraftarından aşağı kalır yanı yok bu arada. Biri bi başarı elde eder, öbürü bunlara tepki gösterir, bunlar da bu başarıdan güç alıp öbür taraftarı eleştirir. Kısır döngü. Ben yine de futbol konusunda her zaman objektif konuşan bi Fenerbahçeli olarak şampiyonluğunuzu tebrik ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bunun fenerle beşiktaşla alakası yok.. önce insan olmakla , sonra da devletin/polisin gücü , cezaların caydırıcılığı ve hukuk sisteminin hantallığıyla alakası var. yaptığının karşılığında sağlam bir ceza alıcağını bilse , bu harekete ulu orta yapabilir mi o varlıklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ya kadıkoy meydanında veya beşiktaş çarşısının içinde veya mecidiyeköyde samiyenin dibinde olmuyo bu olaylar. kimse de gidip oralarda kutlamaya çalışmıo milleti kışkırtmak için bağdat caddesi dediğin bostancıdan kadıkoye bilmem kaç km yani nispet olsun diye yapılmıo bunlar nereye gitcek insanlar kutlamak için karşıya mı geçcek? o denizli maçı sorası çıkılmazdı gerçekten cehennem gibiydi ben de evden bağırdığımı hatırlıorum dışarı çıkmayıp:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 tunch said: bunun fenerle beşiktaşla alakası yok.. önce insan olmakla , sonra da devletin/polisin gücü , cezaların caydırıcılığı ve hukuk sisteminin hantallığıyla alakası var. yaptığının karşılığında sağlam bir ceza alıcağını bilse , bu harekete ulu orta yapabilir mi o varlıklar? +1 geçen sene izmirde göztepeliler de galatasaraylı arabalara saldırıyorlardı. işin sevinene "niye seviniyosun lan?" demekle alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 nispet yapmak falan değil bağdat caddesinde dolaşmak, fenerbahçenin kalesi falan da değil o kocaman cadde. ama işte önemli olan insan olmak. kadıköyde bir grup fenerli genç, 14 16 yaş arası, davul çalarak şarkı söyleyerek dolaşıyorlardı. amaçları ne bilmiyorum ama güzel bir görüntüydü beşiktaşlı olsam da. ha akşam aynı gençler bile yapmış olabilir bu hareketleri, belli olmaz. önemli olan insan olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 insan değil yapanlar bunları yapanlar ya hepsi gerizekalı ha oraya gidip şampiyonluk kutlayan da aptaldır yani belli böyle olcağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 yazılarınızı temizliyorum, sinirli de olsanız biraz dikkat edin yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Yapılan doğru değil ama gidipte kadıköyde öle bayrakla fln geçmek akıllı işi de değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 lan gsli geçse sinirlenrm o da son hafta giderse şampiyonlk ama bjkli hiç koymaz adama ya. böle bi senede zaten havlu atmşz haftalar önce. saldıranlarda malozmuş yani serseri takımı işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hehe çok komiksin amcaoğlu ya ha bide az delikanlı olupta editlemesen bide lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 dün akşam apartmanın önünde caddebostande fenerliler adam kovalıyordu. birini de bıçaklıyorlardı az kalsın. polis çağırdım oh olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 neden komik ki ya sanane abi kendi fikrm ? ben fenerli olarak bjk maçlarını hiç takmam öyle gideym izleyeym flan triplerine girmem yani gs maçında duydugum zevkin çeyreğini vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 takmam diyosun ama koymuşki bizim şampiyonluğumuz size hala zırlıyosun burda çocuk gibi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ya şu yapılan hareketlerin bütün fenerlilere mal olması üzücü. yapılan hayvanlıktır hangi takımdan olursa olsun.. bjk ı da kutlarız ama tüm fenerlilere de ana bacı sövmeyin yazıktır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 pardon ne yazmışım lütfen cevap atarmısın zırlama mesajımı lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 "fasulye takım" şampiyon oldu, sırıkları da size dağıttılar galiba gençler harbiden ne bu tezat söylem ve tavırlar arasındaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 catlikethiief said: pardon ne yazmışım lütfen cevap atarmısın zırlama mesajımı lütfen kardeş sen iyimisin ? kafan felan mı iyi hani söyle bilelim a önce editlediğin mesajı görmesem neyse ya haha beşiktaşa fasülye takım gibi laf ediyosun sonra kim ağlamış diyosun haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hayda ne fasülyesi ya bana koymuyo arkadaşm bjk için içmde hiç bi düşmanlk yok demek istedim. gs şamp olursa gene bi kıskanırım dedim. şaka mısın. hadi soyun koş bağdatta bi sen . sadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar