Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Ben hep Firefox kullanıyorum, IE ile hiç işim olmuyor hatta bu yüzden geçen IE'yi uninstall ettim Firefox'u ön tanımlı tarayıcı yaptım. Fakat hala Hotmail linkine bastığımda IE gelmeye devam ediyor. MSNden gelen mail bildirimine bastığımda Firefox'un açılmasını nasıl sağlayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 stuffplug 3.5 işini görür live messenger için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Normal MSN ile mümkün değil bildiğim kadarıyla. Google'da şöyle bir baktım. Stuffplug diye bir plug-in ile yapılıyormuş. Onun içinde Messenger Plus gerekiyormuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 benim msnde firefoxta açılıyo mail, ama giriş sayfası ispanyolca niye bilmiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Benim de Drall gibi. MSN versiyonunu yükseltin düzelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bende de ff de acıyor. live messenger kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 pidgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Baggio said: Benim de Drall gibi. MSN versiyonunu yükseltin düzelir belki. aynen benimde ispanyolca açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Messenger Plus + StuffPlug yükledim düzeldi teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Drall said: benim msnde firefoxta açılıyo mail, ama giriş sayfası ispanyolca niye bilmiyorum =/ Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 xp de ie, vista da firefox açılıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Sadece plus yüklü bende. ff açılıyo. Eskiden fransızca sayfa açılırdı şimdi ispanyolca açılıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ispanyolca açılmasının sebebi nedir? bir de pidgin çok yalan ya paso spam mesajlar geliyor icq gibi anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 S-H said: Baggio said: Benim de Drall gibi. MSN versiyonunu yükseltin düzelir belki. aynen benimde ispanyolca açılıyor hmm benim hep portekizce açılıyot. hatta sonra google bile brezilyaya gidiyor.. ama genelde bi brezilya isteği var bilgisayarda.. http://forum.paticik.com/read.php?20,3985937,4048156#msg-4048156 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 aynen benimde ispanyolca açılıyor, yeni sürümüyle bu özelliğin olması güzel oldu ama anlamıyorumki işte bi özellik geliyor yarım yamalak geliyor test edin şunu önce... hem ispanyolca geliyor hemde şifremi girmemi istiyor tekrar. benim deve kadar şifrem var msn'i açmışım, direk mail kutumu görmek istiyorum bastığımda yine login penceresi. hay böyle işin içine...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Default browser'ı Firefox olarak ayarlayınca çözülmesi lazım bu sorunun, ama belli ki çözülmemiş. Ha bu sorun çözülünce (tıklyınca FF açılınca) iki sorun daha çıkıyo ortaya: 1. Arkadaşların da dediği gibi sayfa İspanyolca/Portekizce (hangisi tam dikkat etmedim) 2. Maila otomatik giriş yapılmıyo, her seferinde tekrar giriyosun şifreyi. Bu olaylardn sıkılıp Live Mail kurdum ben de. Outlook'tan daha kolay bi kullanımı var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar