Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=53857962285&ref=nf LAZERLİ MİKROFON HAHAHAHASDGSDGSDGDSGSGSHJS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 unavailable bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 adam akıllı ver şu linkleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 alıntı yapıp c/p yapabilirsiniz neyse geçin orayıda önce laboratuvar yazmayı öğrensin lan laborotuvar ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Tripling said: adam akıllı ver şu linkleri yetmeyi öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 LAZERLİ MİKROFON NE LAN AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Selim Cebesoy Selim Cebesoy at 2:46pm May 20 ya ınsan bıle nefes alırken huhu dıye almıyormu zıkır cekılırken hu allah denmıyormu ınsan degıl tabıyattakı evrendekı hersey allahı zıkredıyor anlıyana tabı Selim Cebesoy Selim Cebesoy at 2:48pm May 20 bıde bu kalp atısınada benzıyor ınsan kalbıde boyle atmakta dıkkat edersenız Sibel Şan Sibel Şan at 11:06pm May 23 Tuylerım dıken dıken oldu.Hala Bazılarımız allah'a ası gelıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Gerçek bu olay. O prof benim hocamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ii de sesi duyduğunda kulaklarına inanamamış diyo neyi duymuş gerizekalı adam hey allam ya böyle salaklar oldukça zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bende ciddiye alıp yazdım neyse... Bu şimdi yayılır bir de o zaman şenliğe gel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ne güzel ya her yerde easter egg varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 of videoya gel, gerzekliğin de bu kadarı artık IQ eksilerde heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sineğe gerek yok. bende Allah diyebiliyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 biserof asenof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 niye göremiyorum facebook videolarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Şu forumda bi tane allahçı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 olanı da kaçırıyosunuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bu videoyu yapan gibi, siz de saçma işler peşindesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Kojiroh said: Ne güzel ya her yerde easter egg varmış ahueh gece gece iyi güldüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 said: HERŞEYİN ONU ZİKRETMESİ SÜPPEEERRRRRRRR PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ginaly said: LAZERLİ MİKROFON NE LAN AHAHAHAHAHA http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=lazer+mikrofon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ekşide yazan şeyin adı directional microphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 evet.. yaptım n'olcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kermit said: ii de sesi duyduğunda kulaklarına inanamamış diyo neyi duymuş gerizekalı adam hey allam ya allah tabi cevabı sorusunda gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ginaly said: ekşide yazan şeyin adı directional microphone. türkçede tüfek mikrofon diye kullanılıyor ama lazer mik diye kullanıldığını başka biyerde daha duymuştum sanırsam. zibilyon tane isim takıyolar hepsine bende ona uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar