sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Bir eşeklik yaptım,gittim işletmeden seçmeli ders aldım adı effective leadership practices ve dönem boyuncaki saçmalıklar yetmiyormuş gibi bir de final projesi gotfather 1-2-3 izleyip filmdeki liderlik özellikleri üzerine bir rapor yazmak. İzlemedim daha önce hiçbirini ve oturup final dönemi 9 saat film izlemek istemiyorum.Var mıdır fikri olan,yardımcı olabilecek olan ? Bu işletme ne geyik bölümdür arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 1. izle lan. keşke bana öle ödevler verseler. hiç öle basit ödevim olmadı olm. 2. eğitime alıyorum 3. ee.. hmm yok.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 abi işim gücüm var uluslararası ekonomi çalışmam lazım,mikro analiz çalışmam lazım,ifrs çalışmam lazım yemişim gadfadırını onunla mı uğraşacağım adam gibi final yapsalardı gidip girseydik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 izle yap ver işte, 9 saatini ya alır ya almaz. hem "sınava calış sınava gir" antığından kopup proje yapmayı öğrenirsin falan. Lazım olucak ilerde sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 http://rinkworks.com/movieaminute/m/godfather.shtml bu özet işini görür mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ulan daha ne istiyosun adama bak ya harbi tırtmış işletme arkadaş böyle proje mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 evet gerçekten kısa ve öz bir özet bir çırpıda anlatmış filmi eyvallah :) tamam proje yapıyoruz eyvallah da final dönemi oturup film izlemek pek çekici gelmiyor dönem içinde birsürü yaptık zaten de finalde bari çalış gir olsa daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Abi ödevin olmasa bile izle yani. Günde 1 tane izlesen yeter işte. O kadar da mı vaktin yok yani, dinlenirsin hem izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 abi adam en balık ödevi almış bi de beğenmiyor "hazırlanmışını verin bana" diyor. otur izle işte 3 tane film. hem eğlenirsin hem öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Kolaydan ziyade keyifli bir proje bence, aç filmi elinde not defteriyle izle. Zaten 9 saatin nasıl geçtiğini anlamazsın. Dua et ki hoca The Sopranos'u falan istememiş haha, değil 9 saat 9 gün izlerdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Bu yaşa kadar godfather'ları izlemediysen zaten geçmiş olsun adam değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ulan gene mi izlesem?Kaldiki odev, proje filan bile denemez yani hoca direk sana keyiflik vermis. oda neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 elaidi said: Bu yaşa kadar godfather'ları izlemediysen zaten geçmiş olsun adam değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sevmedim ben godfather serisini. adam olmanın ötesinde yaşamayı bile hak etmiyorum heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 projeye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bi gün hayal ederdim şu filmle ilgili birileri proje verirler mi birileri diye , valla helal olsun dedim. Kesinlikle yani hayat tarzı haline getirilebilecek bir filmdir. Analiz,marketten haberdar olma , memnuniyet,ikili ilişkiler, arz talep . yani işletme okuyan sensin bence baya bir şey halledebilirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 İşte hocan sana hayat dersleri versin diye film seçmiş sen izlememişsin. Zaten dahada kötüsü God fatheri izlememiş bir insansan üniversitede ne işin var senin :D Ayıp ayıp kınadım resmen. İzle bi şeyler öğren sonra yazarsın raporları yada filmleri 9 saat üst üste izlersen direk hocaya gidip sıkadabilirsin oda var yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ayrıca bu ezberle sınava gir şıkları doğru işaretle doğru cevaplar ver mantığı yüzünden bu ülke ilerliyemiyo. Sadece oku gir sınavı ver mantığı sonra türkiye niye ilerlemiyo adam proje yapmayı üzerine düşünmeyi bilmiyoki harbi ayıp yani...Dümdüz sınava hayatımda hiç bir zaman girmedim öss dahil öss yide sadece sınavda düşünerek yaptım. Ne dershane nede başka bi şey abi düşünün ya üzerine mantık kurmaya çalışın yani ezberle gir çık falan öle sonuç isteyen hocalarlada gayet kavga etmişimdir yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bu argümanlar çok bayat yanlız.Güzel oluyor böyle ütopik düşüncelerle etrafa bilgelik saçmak ama bilmediğin nokta ben ekonomi okuyorum bu dersi de bölümümün dışından aldım benim alıştığım projeler böyle değil,sorun orada.Yapamayacağımdan değil,bu dersin önceki projesinden 90 aldım mesela.Sorun saçma ve gereksiz gelmesi.İşletme öğrencileri için gereklidir bilemem,ha niye seçtin diyeceksin tek hatam orada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 gatfadırı izlemeden argümanların bayat olup olmadığını anlayamazsın sen yalnız.. gatfadırdan sonra geliyor o özellik. oyununu da oyna. çok kötü bi oyunu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 izleyince bugüne kadar boş geçirdiğim günlere lanet edicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 asarsın bile kendini. ben ondan korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 abi madem saçma geliyor, niye işletme dersi aldın o zaman? valla gayet keyifli bir proje bence işletme bölümü için. keşke bana da verse hoca böyle projeler. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 açıkçası içeriğini yeterince incelemeden aldım ismine kanarak. effective leadership practices. zannedersin dersin sloganı: GELECEĞİN LİDERLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ ! neyse iniyor zaten filmler yarın gadfadır günü olacak bambaşka bir insan olarak gelebilirim bu başlığa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar