Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Godfather I-II-III Rapor

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Bir eşeklik yaptım,gittim işletmeden seçmeli ders aldım adı effective leadership practices ve dönem boyuncaki saçmalıklar yetmiyormuş gibi bir de final projesi gotfather 1-2-3 izleyip filmdeki liderlik özellikleri üzerine bir rapor yazmak.

İzlemedim daha önce hiçbirini ve oturup final dönemi 9 saat film izlemek istemiyorum.Var mıdır fikri olan,yardımcı olabilecek olan ?

Bu işletme ne geyik bölümdür arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi gün hayal ederdim şu filmle ilgili birileri proje verirler mi birileri diye , valla helal olsun dedim.

Kesinlikle yani hayat tarzı haline getirilebilecek bir filmdir.
Analiz,marketten haberdar olma , memnuniyet,ikili ilişkiler, arz talep . yani işletme okuyan sensin bence baya bir şey halledebilirsin .
Sosyal ağlarda paylaş

İşte hocan sana hayat dersleri versin diye film seçmiş sen izlememişsin. Zaten dahada kötüsü God fatheri izlememiş bir insansan üniversitede ne işin var senin :D Ayıp ayıp kınadım resmen. İzle bi şeyler öğren sonra yazarsın raporları yada filmleri 9 saat üst üste izlersen direk hocaya gidip sıkadabilirsin oda var yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca bu ezberle sınava gir şıkları doğru işaretle doğru cevaplar ver mantığı yüzünden bu ülke ilerliyemiyo. Sadece oku gir sınavı ver mantığı sonra türkiye niye ilerlemiyo adam proje yapmayı üzerine düşünmeyi bilmiyoki harbi ayıp yani...Dümdüz sınava hayatımda hiç bir zaman girmedim öss dahil öss yide sadece sınavda düşünerek yaptım. Ne dershane nede başka bi şey abi düşünün ya üzerine mantık kurmaya çalışın yani ezberle gir çık falan öle sonuç isteyen hocalarlada gayet kavga etmişimdir yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu argümanlar çok bayat yanlız.Güzel oluyor böyle ütopik düşüncelerle etrafa bilgelik saçmak ama bilmediğin nokta ben ekonomi okuyorum bu dersi de bölümümün dışından aldım benim alıştığım projeler böyle değil,sorun orada.Yapamayacağımdan değil,bu dersin önceki projesinden 90 aldım mesela.Sorun saçma ve gereksiz gelmesi.İşletme öğrencileri için gereklidir bilemem,ha niye seçtin diyeceksin tek hatam orada zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...