roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 burtonesk said: adam belki kedisiyle oynayacak ne biliyosunuz. bence lazer super bisey. kedi 23423MEGAWATTTONNAGE'lık lazer ekipmanı oldu mu daha mı hızlı koşuyor? gitsin bakkallardan marketlerden eczanelerden bi kırmızı dandik lazer alsın oynatsın kedisini.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 burtonesk said: adam belki kedisiyle oynayacak ne biliyosunuz. bence lazer super bisey. tebrix doğru cevap. hakakten kedi oynatmak için arıyorum:) ama şöyle heves etmeye değer güzel bir şey görürsem biraz daha veririm. benim ilk aradığım şey zaten DANDİK KIRMIZI lazer. göze tutunca öldürmesin. edit: oha şimdi bu adamları banla dersem banlar mısın ? MUHAFIZLAR!
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 http://www.dealextreme.com/products.dx/category.911 burdan çok alan oldu, memnun hepsi
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 kermit said: zabıta geldi noluyo burda alın bu ginalyi içeri bakayım. alın alın bunu dışarı
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 elesso terazine tıkladım, verdiğin linki inceliyorum aradığım kararda ürünler var hakkaten.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 "roket adam" said: burtonesk said: adam belki kedisiyle oynayacak ne biliyosunuz. bence lazer super bisey. kedi 23423MEGAWATTTONNAGE'lık lazer ekipmanı oldu mu daha mı hızlı koşuyor? gitsin bakkallardan marketlerden eczanelerden bi kırmızı dandik lazer alsın oynatsın kedisini. aabi o lazeri bile bulamadım diyorum ya! onu netten bulsam bari.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 dandik kırmızı lazer, ilkokul ve liselerin köşe başlarındaki ahmet abi kırtasiyesinden temin edilebilir.
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 o lazerler varya... çok fena. Beşiktaş fenerbahçe derbisinde rüştünün gözüne tuttular ondan ;D yeşildi ama o.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Adres falan girip son adımlara gelmeyi denedin mi? Muhtemelen o free shipping yurtiçi falandır sadece. Yok komple hakkaten free ise baya avantajlı olur.
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 komple free de, yüksek fiyat gümrükte sorn çıkarablr.. ztn 100 $ın üstündeki lazeri napacn ki:p
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 patide baya kullanan oldu dealextreme. internet bolumunde bikac milyon post iceren basligi vardi.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 "roket adam" said: burtonesk said: adam belki kedisiyle oynayacak ne biliyosunuz. bence lazer super bisey. kedi 23423MEGAWATTTONNAGE'lık lazer ekipmanı oldu mu daha mı hızlı koşuyor? gitsin bakkallardan marketlerden eczanelerden bi kırmızı dandik lazer alsın oynatsın kedisini. abi 23423MEGAWATTTONNAGE'lık lazer varsa hemen alıyorum omfg::o
Öne çıkan mesajlar