SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hocam sevindim hakkaten senin adına hadi hayırlı olsun :) artık mezun olunca bi çiküfte yoğurursun bizlere asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hakkatten çok çok iyi bi haber senin için. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hayırlı ugurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Hayırlı olsun..Okumuş adamınbiri oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Böjeek said: bu arada wohooo yu okuyunca. sims oynayanlar bilir. neyse sabah sabah. oha bu postu daha yeni farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 daha mutlu olursun ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Böjeek said: bu arada wohooo yu okuyunca. sims oynayanlar bilir. neyse sabah sabah. bu aralar o kadar çok sims oynuyorum ki ben de öyle sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 çok sevindim adına cidden ne kadar anlayışlı yönetimdekiler.çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 süpermiş.Bi çırpıda bitirirsin artık okulu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hayırlı olsun, okulda başarılar kolay gelsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 herkes sağolsun vallahi teşekkür ederim inş yarın hayatım dahada güzel olucak beklediğim şeyler olursa yazarım zaten buraya kesinleşsin bi ondan sonra benden mutlusu şamda kayısı bulan insan olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 =))) tanıdığm biriymişcesine sevindim..ne güzel ne mutlu..başarılarının devamını dilerim tüm içtenliğimle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 vay fatih beyler de gelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 yavrum, donatın fatih beyin masasını hemen!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 hayırlı olsun, umarım kıl tüy, ortalama hede hödö olayına kesmezler de bitirirsin okulunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 okulu bi bitirebilsem 2 katıyla ödiycem bağış bile yapıcam okul'a:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 2. mutlu haberimide sizlerle paylaşmaktan onur ve gurur duyarım Fenerbahçe faruk ılgaz tesislerinin restorant bölümde işe başladım yaz için şefle konuştum stajer kıvamında aldı beni işe patates soğan soymıycam yani işi öğrencem bana iş öğretmek için para ödiycekler :P yazın tatil yapamıycam ama olsun istanbulda birilerinin kalması lazım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ehaha süper olmuş olm. allah nazardan saklasın fırsat olursa anında damlarız!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 helal olsun.gerçekten tebrikler.ışığı görmüşler demek :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 GZ. Sıkıntılı bi dönemde böyle bi olumlu olay yaşamak, denizin sıcak kumlarından serin sulara atlamak gibi oluyo cidden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 hehehehe :D gelin tabi yaow zengin akrabalarınızı getirin bana bahşiş bıraktırın :D:D cidden öyle sıkıntılı bi dönemden sonra böyle şeyler yaşamak çok acayip bi duyguymuş artık bende şımarıklık yapıp yaaa akşam 9da iş mi bitermiş diye isyan edebilcem :D çalışma saatleride çok güzel sabah 8 akşam 4 öğlen 12 akşam 8 öğlen 3 akşam 11 akşam 11'e bırakmam seni dedi stajer kıvamında olduğum için yani en geç 8de çıkıcam eğerki indirim verirlerse bana boş bi günümde istanbulda olan patilerle havuza gireriz orda güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 staj iyidir öğrenmeye bak baya bişiler. ordaki aşçılar öğreteyim gel demez zaten sen git merak lı ol felan bişiler kap. senin meslek zevkli zaten kolay gelsin. stajın bitincede yaparsın zaten tatilini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 işin güzel yanı tam stajda değil asgari ücret alıcam ama stajer gibi olucam iş öğrenmek için yani daha da güzel oldu ama seneye stajda dahada rahat edebilmem için bu sene öğrenebildiğim kadar çok şey öğrenmem lazım şef'e de yağ çektim zaten sizin bilgilerinizi almaya geldim açıkcası falan dedim adamın ego tavan yaptı afhuaefh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar