Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 fıst fıst çok pis ferahlatıyor. çok sıkarsam ölür müyüm. fıstt. ohhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 beyine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 genzine kaçar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 sıktım ben de bi kaç dk arayla üst üste sonra kortizonlu olduğunu hatırlayıp gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ginaly said: genzine kaçar inşallah. salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 hiç kanamayan burnum kanadı bugün lan. ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 fede said: beyine gider sdgsdgdagaadfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 burun spreylerinin bağımlılık yapması çok yaygın bişeydir. ameliyat olmuştum deviasyon, bi tane burun spreyine bağımlılık yapmıştı. ondan sonra öğrendim. ameliyat bittikten sonra 2. ay hala sıkıyordum. burnun normal halini bile açtığı için insan dayanamayıp sıkıyor. ne zararı var bilmiyorum ama fazla sıkmamak hakim olmak lzm bünyeye. (aynı konu everybody loves raymondun bir bölümünde de işlenmektedir ayrıca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Dynun said: ginaly said: genzine kaçar inşallah. salak. öküz. bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 balet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bızır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 keşke kafa yapsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 tek top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bekleme hızırı, okşa bızırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 otrivine mi? iliadin mi? 20 yıla yakındır kullnıyorum. Bir zararı yok. Zararlı diyen gelsin yüzüme söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Ben de amilyattan sonra kullanmıştım bir süre ama sinir birşey, burnuma sıkınca bir garip oluyodum haha. Bir de onu sıktıktan sonra yara kabukları falan kabarıyordu burundaki, yaralarım da acıyordu. Zaten 6 ay sabit yattım yatakta burnuma birşey olmasın diye. Of sprey diyince moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 aktiftablet said: otrivine mi? iliadin mi? 20 yıla yakındır kullnıyorum. Bir zararı yok. Zararlı diyen gelsin yüzüme söylesin. zararlıymış kıkırdağı eritebiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 fısfıs dinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Hatta zorlarsan burnunla ensen arasında tenis topu genişliğinde tünel açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 benim burnum bozuldu heralde 2 aydır sürekli ya akıyor ya tıkanıyor napıcağımı şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Abi ilacın resmini çekiyorum. Süper olmasının sırrı adında saklı http://img.photobucket.com/albums/v649/Dynun/Foto046.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 seks olduğunu duyup geldim. edit: yanlış topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar