Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k: Space Marines

Gangren

Öne çıkan mesajlar

relic'inilk dow2 tech demosuyla, ortaya cıkan oyun arasındaki farkı gorunce, hiç guvenmeiyorum su trailer'a

republic commando kadar akıı bi oyun olsun yeter aslında. squad yonetimi rahat olsun. Battle brother kavramı oturmus olsun falan yeter.

ama lütfen emperors smurf olasın ya... warhammer'ın 3 yüz karası ordusudnan birini oynamıyalım.
Sosyal ağlarda paylaş

başlığa bakınca büyük bi heyecanla trailer'ı açtım. Grafikler falan güzel de, tırt olmuş sanki biraz oynanış ya. EA'in lord of the rings oyunları gibi geldi bana. Bi de "bakın iyiler space marine'ler, kötüler de orklar" kadar basite indirgenmiş gibi geldi ırkların karakterleri. Bi yığın ork gösteriyolar bakalım space marine'imiz bu bölümde kötü yeşil canavarlardan dünyayı kurtarabilecek mi tadında şeyler koyuyorlar. İnşallah çıkan oyun yanıltır beni. (bi de güzel bi multisi olur)
Sosyal ağlarda paylaş

tau cok anlamsiz asil. Space marines bu evrenin en temel adamlarindan. Tau coooook sonra geldi ve tek tau boyle isler yapamaz zaten. 5-6 Kisilik squadlarla is yapanlar hep space marineler olmustur. Taular daha cok jump suitti, suydu buyduyla ugrasiyor. Masaustunde de daha buyuk uniteleriyle ezer.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kastım sağlam bir shooter/rpg idi. sanırım ps2 de var öyle bi oyun ama rpg kismindan emin değilim shooter olarak var. tau güzel ya seviyorum.

space marine aşiri popüler. dawn of war 2 de eldar oynuyorum. 3-4 1v1 den birinde space marine harici bir rakiple oynuyorum. bir de taular iyi canlilar. gruba alinilabilir olsun haha
Sosyal ağlarda paylaş

tauları ben de xeno'lar arasında tercih ederim ama yapıları bu oyunun tarzına uygun değil. uzaktan mecha ile bombalıyorsun yani, buradaki gibi 20 ork arasına dalıp dağıtamaz bir fire warrior. ama SPESS MEHREEENS?!!

ayrıca kabul etmek lazım ki wh40k deyince akla ilk gelen, setting'in tarzını tek başına simgeleyebilen yegane tipler adamlar. FOR THE EMPRAH!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...