Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 THQ + Relic Xbox360 + PS3 Third person action RPG. http://xbox360.ign.com/dor/objects/14352257/warhammer-40000-space-marine/videos/spacemarine_trl_battle_52709.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 trailer şahane, gameplay gaz, pc'ye gelmeliiiiiiiii! :( yalnız çok düşünmüşler mi bu kadar sıradan isim için merak ettim doğrusu. SPESSSS MEHREEENNSSS!!! FOR THE EMPRAH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 relic'inilk dow2 tech demosuyla, ortaya cıkan oyun arasındaki farkı gorunce, hiç guvenmeiyorum su trailer'a republic commando kadar akıı bi oyun olsun yeter aslında. squad yonetimi rahat olsun. Battle brother kavramı oturmus olsun falan yeter. ama lütfen emperors smurf olasın ya... warhammer'ın 3 yüz karası ordusudnan birini oynamıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 blood raven ile kronus da oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 öte yandan kimle oynancagı belliymiş videoda çok tırt bi platform oyunu gibi duruyo açıkçası, niye böle salak salak şeylerle uğraşıyo relic adam gibi fps yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 oh tpa warhammer oyunu beni heycanlandirdi valla. Devil may cry kadar olsun, o bile yeter bana :) Ultra marines olmamiz da ayri bir guzel. Cok sevindirik oldum, chainswordumla ezecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Aksiyonu tavan yapıcaksa wtf diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 başlığa bakınca büyük bi heyecanla trailer'ı açtım. Grafikler falan güzel de, tırt olmuş sanki biraz oynanış ya. EA'in lord of the rings oyunları gibi geldi bana. Bi de "bakın iyiler space marine'ler, kötüler de orklar" kadar basite indirgenmiş gibi geldi ırkların karakterleri. Bi yığın ork gösteriyolar bakalım space marine'imiz bu bölümde kötü yeşil canavarlardan dünyayı kurtarabilecek mi tadında şeyler koyuyorlar. İnşallah çıkan oyun yanıltır beni. (bi de güzel bi multisi olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 oha süpermiş. onu bunu bilmem de warhammer özellikle 40k olanını oyun dünyasında daha çok görmek istiyorum. yalnız tau varken space marine çok başarisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 tau'lar böyle rambo gazında oynanamaz ki, spess mehreens en uygunu. ultramarines olması daha da süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 tau cok anlamsiz asil. Space marines bu evrenin en temel adamlarindan. Tau coooook sonra geldi ve tek tau boyle isler yapamaz zaten. 5-6 Kisilik squadlarla is yapanlar hep space marineler olmustur. Taular daha cok jump suitti, suydu buyduyla ugrasiyor. Masaustunde de daha buyuk uniteleriyle ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ya kastım sağlam bir shooter/rpg idi. sanırım ps2 de var öyle bi oyun ama rpg kismindan emin değilim shooter olarak var. tau güzel ya seviyorum. space marine aşiri popüler. dawn of war 2 de eldar oynuyorum. 3-4 1v1 den birinde space marine harici bir rakiple oynuyorum. bir de taular iyi canlilar. gruba alinilabilir olsun haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 tauları ben de xeno'lar arasında tercih ederim ama yapıları bu oyunun tarzına uygun değil. uzaktan mecha ile bombalıyorsun yani, buradaki gibi 20 ork arasına dalıp dağıtamaz bir fire warrior. ama SPESS MEHREEENS?!! ayrıca kabul etmek lazım ki wh40k deyince akla ilk gelen, setting'in tarzını tek başına simgeleyebilen yegane tipler adamlar. FOR THE EMPRAH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 wh 40k fire warrior diye baya tırt bi oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 http://www.gametrailers.com/video/relic-studio-warhammer-40-000/702738 http://www.gametrailers.com/video/synopsis-interview-warhammer-40-000/702805 adamlar nasıl uğraşıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoilerguy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 orc kafasina basma var daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 emperor hakkında warhammer lore Bir yerde okuduğuma göre emperor'un ölmesine izin verseler star child olarak reankarne olup tekrar emperor olucak,belki insanlık tekrar eski gücüne kavuşcak konsüldeki kimsenin bundan haberi yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 republic comando kadar güzel olsun yeter gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bone said: http://www.gametrailers.com/video/relic-studio-warhammer-40-000/702738 ikincisini izlemedim de ilk videoda "olm çekim var lan oturun çalışıyomuş gibi bişeyler açın" demişler bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 woot PC ye de gelcekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar