Disease Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 'da wowdaki gibi VAY AK tarzı bi guild kurup oynayan patiler varmı ve hangi server da ?revoda kasıyorum tek başıma canım sıkıldı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 nebulaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 abi orda char vardı client zırt pırt göçüyo diye bıraktım varmı onun bi çözümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 cok sık gocmuyo canım,en azından kapanmıyo server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 avaholmu bekleyen bir çok pati var (tahminen şuan 5-6 vardır) www.avaholm.com tabii açılabilirse sonunda yaparız bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Black-ice said: avaholmu bekleyen bir çok pati var (tahminen şuan 5-6 vardır) www.avaholm.com tabii açılabilirse sonunda yaparız bişeyler evet bekliyorum ben de.ve Seraphim guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Seraphim hala aktif mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bende bekliyorum da işte bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hadi ben de bekleyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 avaholm derim bkle bkle öldüm ama:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Valla bütün yazımı uoyla geçiricem sanmıyorum hrealde açılmaz ora ondan ben bol adamlı bi server bulup sırf action yapiim skill kasmakla fln uğraşmiyim demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ultima Server varmı artık ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 aynen ha uo serverları nerden buluruzki ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 valla ultima-strike ın sunucular bölümünde serverlar var da pek iç açıcı değiller . Eskiden ne güzeldi ya ipini koparan uo serverı açardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Disease said: wowdaki gibi VAY AK tarzı bi guild idol olduk :H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Disease said: 'da wowdaki gibi VAY AK tarzı bi guild kurup oynayan patiler varmı ve hangi server da ?revoda kasıyorum tek başıma canım sıkıldı ya :(ahah aranan isim vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Maksat geyik ortam olsun tanıdık olsun . Şimdi bi guilde girmeye kalksan masterı bebedir üyeleri bebedir fln uğraşılmaz ondan tanıdık adamlar iidr her zaman ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 nebula hala duruyo mu oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 duruyomuş lan, yuh. http://www.nebula.gen.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 EA kepenkleri kapatır nebula kapatmaz, adamlar istikrar abidesi, mesela yeni bir setting vs. yaratıyorlardı (her zamanki gibi), 4 yılı geçti hala tık yok(Hoş ben 2 yıldır falan takip etmiyorum o arada çıkmış olabilir ama millte hala client çöküyor diyorsa aynı nebuladır xD). Ne oldu onca script, map vs. acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Quel-Thul said: duruyomuş lan, yuh. http://www.nebula.gen.tr/ hatta hala powered by doruk net dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 arcadia diye salak bir serverda oynuyoruz sdafsd hoş eğlenceli en azından ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar