Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fede said: 60 ı devirdim yanlız bi kere ben oha.nası başardın? *saygı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fm oynadım 60 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fede said: beynimi aldırdım ben sorun yok işte bu laf fatih'in dotada neden ilerleme kaydedemediğinin kanıtıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 59 um var, yazlıkta ama sayılır mı bilmiyorum. 3. kere sabahlamaya kalktığımızda dayanamayıp pert oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 heh. murphy kanunu gibi olmuş ben 3 gün üst üste 2 saat uyumuştum sadece, 3. gün saçma sapan her şeye ağlamaya başlamıştım, gülünce de böyle kahkahalarla gülüyodum deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 çok uzun süre uykusuzluklarda bi kere garanti mide bozluyor.. sonracııma sağ sol kol falan titriyor. bi keresinde ben deli gibi titriyordum.. ama öle böle değil. durdurmaya çalıştıkça daha da sert titriyordum.. çok kötü nan.. ama ders alıp da uykusuz durumda kalmayacak şekilde yaşamıyorum.. 3-4saat falan uyuyorum genelde hep.. ki bu kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ben de 3 gün filan uyuyamamıştım bir keresinde. ölüm gibiydi; insanın beyni duruyor, vücudu çöküyor ama uyuyamıyorsun filan oldukça kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 çok güzel saçmalıyorum ben uykusuz kalınca. bi de gözlerimin altı çöküyor, coni dep gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Uyumayıp ne yapıcaksın yaw var mı uyku kadar güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 feysbuk'ta "uyumak" a fan olasım geldi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Uykusuzluk bir süre sonra mideyi gerçekten çok kötü sarsıyor. + bildiğim kadarıyla 72 saat boyunca uyumazsan sarhoş etkisi yaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ben bi haftadır uyuyamıyorum yatak altı yatak üstü , sandalye altı , üstü her yeri denemiştimki en son bugün akşama kadar komada uyudum yeni uyanıyorum , demekki olmuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ben epeydir gündüz 17-19 arası gece 04:30 ile 7 arasında yatıyorum 4,5 saat uyku yetiyor bana şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hayıR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 günde en az 6 saat uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 dershanede türkçe hocası 36 saat uyuduğunu anlatmıştı.ders iptal dsfla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 son 3 gündür istinasız saat 14 ile 19 arası uyuyorum sonra sabahlıyorum böyle yaşıyorum günde 5 saat uyku ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Kaliteli bir yaşam için düzenli uyku şart. - isviçreli bilimum bilim adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 eğer düşman olursan birine uyumana gerek kalmaz su olursan şansın zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 belki ama seks olmadan asla lopeth dota var gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Uyku belki de günün en önemli öğünüdür. iyi bir uyku çekip güne başlamak gün içinde ve gün dışında performansınızın iyi olmasını sağlar. iyi ve ayarında uyursanız gün boyu yakışıklı bir piç olur , kızların ilgisini çeker ve şansınızı artırırsınız. iyi dinlenmiş adam güçlü olur. beline kıvsdşflsdjf öhöhö. uyuyan ile uyumayan bir olur mu hiç? uyumak büyük zevktir. uyku alanınızı sabit tutun. hep aynı yerde uyuyun. uyurken güvende hissetmek önemlidir. hasktir çekerek uyumayın. kabus görürsünüz. çok uyumayın. zaten her şeyin çoğu zarar. dana gibi uyuyon fatih zaten her gün 10-12 saat. devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 valla ben ikinci gün her şeye gözlerimden yaş gelene kadar gülmeye başlıyorum ilginç oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Titreme oluyor bende abartınca uykusuzluğu böle üşümüyorum ama titriyorum, bir garip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 insan uyumadan yaşayamıyoru bunu anladım ama yatağa yatınca da dört dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Da vinci 40dk çalışıp 20dk uyuyarak yaşıomuş yaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar