Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc Oyun - Film


Eternal

Öne çıkan mesajlar

http://www.paticik.com/forum/view.php?id=23596
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=37557
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=43949
o zaman değiştiriyorum: baldur's gate 1+2 ve vtm: redemption filmlerini yapmak isterdim..
senaryoları çok güzel, atmosferi güzel..

ek not: çok fazla düşünmedim, aklıma bir anda bunlar geldi :D[signature][hline]Hangi "de" ayri yazilir, hangi "de" bitisik yazilir, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Haziran 2004 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

commandos dicem ama bana binlerce film ismi bombalayacaksınız onun için susuyorum ;)[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep..
I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home..
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

myth: the fallen lords ve myth 2: soulblighter, üçleme olsun derse yapımcılar myth 3: the wolf age

şöyle film başına 200 milyon $ bütçeyle meşhurlar resmi geçidi ve atmosfer fırtınası oluşturacak, star wars ile lord of the rings üçlemelerini banal bırakacak bir şaheser ortaya çıkarırdım. en azından ilki imdb'de the godfather'ı geçerdi filan. bazı sahneler var bile kafamda tam olarak nasıl çekilmesi gerektiği, böyle savaş sahneleri, böyle umutsuzluk ve karanlık atmosfer hiçbir filmde görülmemiş olurdu. bazı sahneler hareketli kara kalem çizimleri slow motion'a alınırdı filan ama sözle ifade edemeyeceğim yeni teknikler var kafamda. görsel şölen olurdu aynı zamanda, millet salondan afallamış halde çıkardı..

bunlardan çıkardığım para ve şöhretle sonra fallout, half-life, it came from the desert filan ne istiyorsam çekerdim.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sam lotru sana cektirselerdi keske :P
homeworld dien arkadasa ktiliom hem star wars star trek derkenbirde homeworld serimiz olurdu süfer olurdu (hatta oyunu kurup oyniyim ben bu gazla)
bg serisini cekemez kimsecikler lotru bile .ok ettikten sonra bi ton cgi mgi kustururlar kesin.
hmm hmmm
ben sahsen Starcraftin Anim filmini isterdim deli bisi olurdu
yada gitsinler final fantacy 2 yi yapsinlar[signature][hline]
Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lotr da muhtşem olacaktı ama popüler pazarlamam tktikleri sağolsun, arwen'in rolü, gimli'nin soytarılığı, legolas'ın karizma kesmesi gibi şeyler bozdu filmi. ama myth serisinde böyle birşey yaptırmazdım işte, insanı uçururdu atmosfer..

hele kafamda bazı sahneler var karakalemlerde resmedilmiş, the deceiver'ın ufuk boyunca uzanan orduları önünde kurukafalı asasına gözlerini dikmesi, tyrfing always wounded'ın myrkidia ile (ne tarih ne de mitlerde benzeri görülmemiş bir vahşet yaratacakları yazılı total codex'te) gözgöze dişdişe, kimin daha vahşi olduğunun kestirilemediği bir showdown filan. bazı oyuncuları düşündüm hatta..

sonra oyundaki müziği john williams'a yeniden yorumlatırım, hele bitiş sahnesinde öyle bir girer ki epilogue teması, insanlar oturur cast boyunca bakakalır filan.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce belirttiğim gibi fallout a çekerdim ama kapı gibi madmax var gerek yok :D

sanitarium o senaryoyla film olursa, max ve doktor rolünde de sağlam oyuncu oynatılırsa birkaç oscar ı garanti kaldırır..

benim sinemada hep görmek istediğim film masaüstü oyunlarının gözdesi olan dünyalardan birinde mesela FR da geçen , epik bi hikayeyi anlatan film olurdu.D&D filmi var ama hiçbir açıdan tatmin etmiyor, o filmin herşeyine baldur's gate i tercih ederim bg çok daha kaliteli oyun olmasına rağmen.gider bg oynayan adamı izlerim.

bi de filmden oyun olanlar var tabii ehe ama o konumuz değil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 01 Haziran 2004 13:08 tarihinde demiş ki:
Homeworld'de olabilir. Aslında çok da güzel olur. Dünyada geçmeyen ve dünyanın arandığı bir film düşünsenize.

böyle bir film yok ama dizi var?Galaktika olması lazım isminin...hatta televizyonun tek kanal olduğu dönemlerde yayınlanmış olması gerekiyor trtde...

edit:bakınız hatta offical sitesini bile buldum...orijinal ismi "Battlestar Galactica" imiş efem...bilgi için: http://www.battlestargalactica.com/[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.

[Bu mesaj PUMA tarafından 01 Haziran 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Starcraft süper olur ama bence:

Vampire the Masquarade - Redemption!!!

O nasıl bi senaryoydu abi yaa... Hala yükler oynarım.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baldurs gate
neverwinternights
dungeon keeper

ama en önemlisi


DUKE NUKEM[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

age of mythology çekilebilir ama biraz abartı olabilir birsürü tanrı falan ehe
star wars oyunları olabilir kyle katarn falan
aklımda birşey vardı ama unuttum
ha belki larry :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Half-life , para için tutulmuş bir asker degil canını kurtarmaya çalışan genç bir prof. köstümü mekan dizaynı topsakalı levye si herşeyi harika.hikaye senaryoya yeterince iyi yansıtılırsa mühteşem olabilir. aksi taktirde 3.sınıf amerikan akşın filmnine döner :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !

[Bu mesaj Bıshop tarafından 01 Haziran 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Marvel vs Capcom olsa güzel olur sağdan captain america gelir soldan captain commando arada ryu başka tarafta spiderman :)

Nese şaka bir yana

Heroes 3 serisinin filmini yapsınlar bol savaşlı ayrıca Silent Hill in de güzel olur ama asıl Undying in filmi bomba olur.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...