Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce bu nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
ConspiratoR, 30 Mayıs 2004 20:55 tarihinde demiş ki:
ya ben bişi anlamadım ne varki bu resimde =)

hayvan gibi bi insan iskeleti var işte daha ne olucak .[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
ehue, bi de eleman demiş cocuklar bakmasın diye..

efenim günümüz cocukları bilgisayar cağında yetişiyo bakmalılar öğrenmeliler photoshopun ne olduunu[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
of elma of..
adam ii yapmıs iste[signature][hline]Tarist (17:33) :
demek ünlü olmak istiyosun
Tarist (17:34) :
çekinme bi içki al
Tarist (17:34) :
veya dur sana bi içki hazirliyim

Mesaj tarihi:
said:
Lalus, 30 Mayıs 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
of elma of..
adam ii yapmıs iste

ii yapmıs işte. bende aynısını diyorum zaten. :)[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
eleman kelimesi ufak çapta hakaret ve dalga geçme amacıyla kullanılır kınıyorum seni.

bende biliyorum çocukların ne olduğunu heralde bakmicaklar diye yazmadım benden günah gitsin diye yazdım bir nevi formalite

sen bakmasaydın ama kaldırmıyo galba yaşın[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
O kara noktalar çivi mi ya ?
hiç benzetemedim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 30 Mayıs 2004 21:32 tarihinde demiş ki:
eleman kelimesi ufak çapta hakaret ve dalga geçme amacıyla kullanılır kınıyorum seni.

bende biliyorum çocukların ne olduğunu heralde bakmicaklar diye yazmadım benden günah gitsin diye yazdım bir nevi formalite

sen bakmasaydın ama kaldırmıyo galba yaşın

eleman kelimesini dalga geçme amacıyla sölemedim. ama yanlıs yerde kullandım. haklısın özür diliyorum. yaşıma gelince 16 , ufak değilim sanırım[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
daha dikkatli olsan sevinirim ben 20 yaşndaym çok değil fark fakat gelince anlarsn yaşın ilerledikçe maruz kaldığın lafları kaldırmak zorlaşıyo..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
said:
Saendul, 30 Mayıs 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
Yemezler.

yiyemezler çünkü ben yedim, artıklarını bıraktım oraya :-P

ya resim açılmıyor ne uyuzdur..
üst taraf açılıyor gerisi açılmıyor..[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Mesaj tarihi:
bone bi daha refresh et. bana da oluyo bazen . tamamını beklemeden sağa sola tıklayınca öle yarıda kalıyo[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
yok abi refresh mefresh hak getire..
vodan bi zahmet www.1asphost.com a koysana :)
ya da resmin tamamını gören başka biri[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Mesaj tarihi:
O sorunun çözümü diski temizleyip masa üstündeki explorera sağ tklayıp özellikler deyip dosyaları sil geçmişi sil fln diyip tamam tuşuna basıp siteye tekrar girmek

Account almakla uğraşamicam şimdik 1asphosttan ya kusra bakma bone[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
Bizim oniki devadamlardan biri mi öldü? Yok canım ne ölmesi hepsi basketbol oynuyor paşa paşa.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
gul yabanı bu lem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
bu sayfada birşey dikkatimi çekti. arapça yazıların başına dikkat ederseniz madde madde yazmışlar gibi > koymuşlar
ben burdan maddeler halinde yazdığını anladım. ama yazıların sol tarafına koymuş > işaretlerini. arapça okuyana göre sağda olmalılardı okuma sırasına göre madde olduğunu okuyucuya belirtmek için. eh tabi öylesine koymuşlarsa da onu bilemicem.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
  • Yeni Oluştur...