Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ferrero said: biraz komik. sol bacagı niye daha kalın , sağ bacağı daha ince . Ben ona anlam veremedim.
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 burtonesk said: ahahahah yok lan iyi benim de memelerim. giderim var sdfds. topic bitmiş siz hala konuşuyosunuz
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 masticore sol bacak orada kasılmış öyle görünüyor
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 operasyondan sonra çıkan parçaları nabıolar lan? atmasınlar günah, bana versinler.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 S-H said: burtonesk said: ay yazik kiza ya cok cekiyordur, baya buyuklermis kucultsun rahat etsin. çevresindekilere daha çok çektiriyodur Win!!111üçbej
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ginaly said: operasyondan sonra çıkan parçaları nabıolar lan? atmasınlar günah, bana versinler. doktorlarda kalıyo abi bırakır mı adamlar
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 hayatınızın bir aşamasında size gelen o "yazın seni tenis kursuna yazdıralım mı?" teklifini reddetmeyecekiniz işte..
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 göğüsler onu yavaşlatmış olabilir ama kalp atışlarını yükselttiği bir gerçek. bazıları kendisini genelin iyiliği için feda etmelidir. tenis gibi fazla izlenilmeyen bir sporun kurtulmasının kendisi gibilerin elinde olduğunu anlaması lazım bu hanım kızımızın. tenis özellikle wta kornikova ve daha sonraları da sharapova ile iyi bir izleyici sayısına ulaşsa da gereken ilgiyi hala göremiyor. tabii bunun başlıca sebeplerinden ikisi amelié mauresmo ve lidsay davenport'un bu sporda faaliyet göstermeleridir. işte bu uygunsuz durumda kendisini feda etme pahasına saha çıkıp dikkatleri bu spora yöneltmeli ve sporun popülaritesini yükseltmelidir sayın simona halep. imza: zınçal kulunç davenport mauresmo
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bu sporun simona halep'e ihtiyacı var.. gel vazgeç koca memeli kız.. gel vazgeçis mauresmo a bloke?
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 mauresmo http://i574.photobucket.com/albums/ss182/pogodi/sdfs.jpg
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 çok sıradan olacak belki de, kocasına acıdım ya
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bakın.. dostlar, yoldaşlar.. aramızda toplayacağımız 3-5 tele ile uçak bileti parası çıkacaktır ve ben, tüm erkekleri ve tenis sporunun geleceğini temsilen oraya, kızın yanına gidip tüm bu hatalı kararların düzletilmesini sağlayabilirim.. sadece 30dakikalık konuşmam bile kendisinin aklını başına getirecektir.. bırakın bu memelerin john connor'ı olayım ve hepimizi bu breast reduction day'dan kurtarayım.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ahaha niye sen gidiyorsun :D ayrıca tenis çok izlenilmiyor yanlış be hocam bizde geçerli o
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 fadime memesi bunlar, her an yufka açabilir.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 dasaaa said: burtonesk said: ay yazik kiza ya cok cekiyordur, baya buyuklermis kucultsun rahat etsin. dedi lilith kendi göğüslerine bakıp iç geçirdikten sonra.. kısançlık tüm vücudunu kemirirken kendisini kandırmaya devam etti.. "ben öyle göğüsleri istemem zaten.. hıh!" ondan sonra cikardi sol memesini ve bir hisimla vörrcccckk diye masaya vurdu!
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 evet ya çok küçük. tamam, tahta gövde olmasın yeter de, sözkonusu hanımkızımızı gördükten sonra bu topikte yeri yok şu kızın. ama elf gibi kızmış yinede, rep verdim.
Öne çıkan mesajlar