BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 yok complicated güzeldi ama başka şarkısını da dinlemedim :D dur bi de TV kanalımızda bi gösdterime sokalım klibini de konuya tam ilişkiliolsun[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 mm ten up to ten derim :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
Caine Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 nez yok mu nez:)?[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 benım kuzenım war ama erkek ahaha kucuk gerci ama buyuyunce brad pit olacak :)[hline][Bu mesaj jacabo tarafından ****** **** tarihinde $eytrilmi$tir]
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Buyrun makyajsız hali :) Ne dersiniz hala güzel mi beğeniyormusunuz ?arama yaptım konu dışında bi bu vardı buna msj attım[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.Tearaway - MercenaryXayder - Necromancer
narin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 midem bulandı hatta formu açtığıma utandım ohaa :)[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has increased by 0.1%.It's now 120.0%*
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 IYYYYYYYYYYYY öğ[signature][hline][i]#1176220387-.
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 iğrenç ötesi bu ne ya? makyaj hayatını kurtarıyormuş bu kızın da haberimiz yokmuş.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
narin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ya yok olamaz abi demekki bu kıza yaptıları olayı bana yapsalar ben bradten fln yakışıklı olucam .. Ben 8 gün uyumayıp sonra 3 gün uyusam birden korkutularak uyansam üstüme işeseler bunun üzerine 34 gün ağlasam bu kadar çirkin olmam nefsi gitmiş yav..[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has increased by 0.1%.It's now 120.0%*
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 (bkz: avril lavignein chop suey coveri)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 02 Haziran 2004 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Freak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bi hikaye anlatayım Tanrı bir gün sıkılmış demiş hadi evreni yaratayım hop hemen evren yaratılmış. Bakmış şöle bi of mükemmel oldu şu ahenge bak demiş. Sora dünyayı yaratmış öff şu güzelliğe bak sulara ağaçlara çiçeklere bak mükemmel oldu demiş. Sora bunun içine küçük varlıklar yapayım demiş erkeği yaratmış öff mükemmel oldu süper yarattım şu güzelliğe bak ama yalnız kaldı bunun yanına bir de kadın yaratayım demiş tam o sırada eli kaymış kadın çıkmış ortaya bakmış bakmış "Hmm pek beğenmedim aslında ama bunlarda boyanır süslenir bişiler yapar" demiş :)) Çok severim bu hikayeyi resmi görünce o aklıma geldi...
Freak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 İbreti alem için saklayım şu resmi bi daha avril avril diye yananların yaralarına su serpmiş olurum.
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Önemli olan iç güzelliği *!Niye öyle garip garip bakıyorlar diye düşünür*[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 avril lavigne ilk çıktığında türk gençlerinin kalbini feth ederken, paticik de de hakkında içinde güzel resimleri olan sayısız konu açılırken önce chop suey coverı ardından yukarıdaki resim foruma bomba gibi düşüp avril i forumdan silmişti hehe
odchu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hehe evet yukardaki resmin biraz daha küçüğü, geniş açılısıydı; bu tam oldu tuZz bastı..[signature][hline]sadece ölüm ... [Bu mesaj odchu tarafından 02 Haziran 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 makyajsız hali irenç resimlerini gördüm[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hayda ehe bakmamışım burayada konmuş o resimler heoehe[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ee şey bana göre hala güzel *!bunu söylerken gayet ciddidir ve insanların anlamsız bakışları arasında avril avril die bağırarak amerikaya koşmaya başlar*
Apache Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 liv tyler hala tahtta onunda bulun böyle bi resmini.. ıyy avrile bak tırnaklara falan bakıyor gözler garip gurup alakası yok[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 suratın kayık oldugu, ışığın rezil olduğu 3 günlük yorgunluk üzerine gözlerin migros torbası gibi olduğu resimler çok vardır.. o an öle rezil bi resim çekildi diye o kadar çirkin bi kız denemez yani dense bile sorun ettiğiniz olaya bakın derim, kız zengin abicim nolucak ki? ömür boyu makyaj malzemesi alcak parası var yani.. yanında makyöz bile gezdirir..[signature][hline]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Hatunun mecburen makyaj yapması lazım. Kaldıki makyajla güzelleşseydi bu kadar sevilmezdi. Kimbilir nasıl bir yorgunluk vardır. Suratı öyle bana avril demeyin!!! bu topicde silinsin eski sevgilimi ona benzetirlerdi özzzlleeediiim teniinin koookusunuu özleeeddimmm özellleddddiimmm sımsıcak nefesini özleeddiiim[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 lol bu resimde linda hamilton'ın t2'de akıl hastanesinde yattığı hale benzemiş.. :-p keşke görmeseydim :utaniem:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Eski topicleri uplama modası mı var?[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 editdir o edit[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hoop yengenizle saygılı konbuşun gdsfsdgfsdg[signature][hline]the mAD maXimus
Öne çıkan mesajlar