Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avril Lavigne ....

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
midem bulandı hatta formu açtığıma utandım ohaa :)[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has
increased by 0.1%.It's now 120.0%*
Mesaj tarihi:
ya yok olamaz abi demekki bu kıza yaptıları olayı bana yapsalar ben bradten fln yakışıklı olucam ..

Ben 8 gün uyumayıp sonra 3 gün uyusam birden korkutularak uyansam üstüme işeseler bunun üzerine 34 gün ağlasam bu kadar çirkin olmam nefsi gitmiş yav..[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has
increased by 0.1%.It's now 120.0%*
Mesaj tarihi:
Bi hikaye anlatayım

Tanrı bir gün sıkılmış demiş hadi evreni yaratayım hop hemen evren yaratılmış. Bakmış şöle bi of mükemmel oldu şu ahenge bak demiş. Sora dünyayı yaratmış öff şu güzelliğe bak sulara ağaçlara çiçeklere bak mükemmel oldu demiş. Sora bunun içine küçük varlıklar yapayım demiş erkeği yaratmış öff mükemmel oldu süper yarattım şu güzelliğe bak ama yalnız kaldı bunun yanına bir de kadın yaratayım demiş tam o sırada eli kaymış kadın çıkmış ortaya bakmış bakmış "Hmm pek beğenmedim aslında ama bunlarda boyanır süslenir bişiler yapar" demiş :)) Çok severim bu hikayeyi resmi görünce o aklıma geldi...
Mesaj tarihi:
avril lavigne ilk çıktığında türk gençlerinin kalbini feth ederken, paticik de de hakkında içinde güzel resimleri olan sayısız konu açılırken önce chop suey coverı ardından yukarıdaki resim foruma bomba gibi düşüp avril i forumdan silmişti hehe
Mesaj tarihi:
hehe evet yukardaki resmin biraz daha küçüğü, geniş açılısıydı; bu tam oldu tuZz bastı..[signature][hline]sadece ölüm ...

[Bu mesaj odchu tarafından 02 Haziran 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ee şey bana göre hala güzel
*!bunu söylerken gayet ciddidir ve insanların anlamsız bakışları arasında avril avril die bağırarak amerikaya koşmaya başlar*
Mesaj tarihi:
liv tyler hala tahtta onunda bulun böyle bi resmini.. ıyy avrile bak tırnaklara falan bakıyor gözler garip gurup alakası yok[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
suratın kayık oldugu, ışığın rezil olduğu 3 günlük yorgunluk üzerine gözlerin migros torbası gibi olduğu resimler çok vardır.. o an öle rezil bi resim çekildi diye o kadar çirkin bi kız denemez yani dense bile sorun ettiğiniz olaya bakın derim, kız zengin abicim nolucak ki? ömür boyu makyaj malzemesi alcak parası var yani.. yanında makyöz bile gezdirir..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Hatunun mecburen makyaj yapması lazım.
Kaldıki makyajla güzelleşseydi bu kadar sevilmezdi.
Kimbilir nasıl bir yorgunluk vardır.
Suratı öyle

bana avril demeyin!!! bu topicde silinsin
eski sevgilimi ona benzetirlerdi

özzzlleeediiim teniinin koookusunuu özleeeddimmm
özellleddddiimmm sımsıcak nefesini özleeddiiim[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
lol bu resimde linda hamilton'ın t2'de akıl hastanesinde yattığı hale benzemiş.. :-p keşke görmeseydim :utaniem:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
editdir o edit[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
  • Yeni Oluştur...