Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 hayir, hakimi ozellikle haber olsun diye hakim yapmislar, aslinda zaman yazariymis
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 firatram said: Slm bende Allah'a inanmıyorum :) Aslında ateizm'de saçma. Sonuçta olmayan bir şeye inanılması saçma bulunuyorsa, olmayan bir şeye inanılmamasıda saçma bulunmalı..tanrı düşüncesine karışılar. inanç kavramına karşılar. inanmak lügatlarında yok.
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 said: Sönmez, "Davaya bakan hakim konuyu unuttu, yarım saat benim çarşafımla ilgilendi. Bir hakime yakışmayacak kelimeler söyledi. Örtünmem benim dinimin gereğidir." diye konuştu. İslam'da böyle bir şey yok. Kadın yanlış anlamış dini, gelip bir de mazlum edebiyatı yapmaya çalışıyor.
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bariz provakasyon. Mahallede sarılanları linç etmeye çalışan kitleye yönelik haber yapıyorlar işte. Flameoffear said: Çok meraklı sanki ordaki insanlar senin yüzüne görmeye hey allam. hehehehehe
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yalandır bu haber çocuğumu keserim doğruysa. yani karı yalan söylüyodur. doğruysada iyi etmiş hakim bayan evlenirim bile çok çekici buldum görmesemde.
Law Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Sam said: dava zabıtları yok mu hakimin tam olarak ne dediğini yazan? böyle dedi mi demedi mi tartışması çok abes geldi bana. heh abso yazmış zaten, oradan baksınlar söylesinler yani nedir ki. O zaptı hakim tuturur zabit katibine, her şey geçmez zapta. Yani duruşmadan konuşulan herşey geçmez. Mesela söyle bir şey der mağdur davada , "gece kalktım mutfakdan sesler geliyor, önce tereddüt ettim kalkmakda ama sonra terliklerimi giyip elime tabancamı alıp mutfağa doğru usulca yürüdüm" der. Hakim bunu zabıt katibine şöyle yazdırır, "Tanık mutfakdan gelen sesler üzerine uyanıp eline silahını alıp mutfağa yürüdüğünü...". Dava ile ilgisi olmayan ayrıntılar girmez zapta. Kısaca o başını açmayan taraf ile aralarında geçen her konuşma geçmez zapta, zaten gerekte yoktur, dava ile ilgiside yok. Sonuçda başını açmaz ve bir şekilde zorluk çıkarır ise hakim sanki o taraf davaya gelmemiş gibi davayı yürütmeye devam eder. Edit: Başını açmalı derken, eşkalini hakime gerçekde o kişi olduğuna dair bir kanaat uyandıracak şekilde başını açmalı. Bu ister türban ister kar maskesi :), ister bere olur. Geçen bir avukat duruşmaya kravatsız girdi diye hakim kimlik sormuş kendisine (kanun gereği mevsm şartları elverdiğince kravat takmak zorunda erkek avukatlar). Aslında savcı sormuş ve bunu sormaya yetkisi yok ama isterse hakim kendisine sorabilir ve o anda üstünde kimlik yoksa o halde taraf duruşmaya katılmadı gibi duruşmayı yürütür hakim.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Yaz kızım: Davalınınnn hede hödö höö.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 biriside yorumlarda siz Allah'ın adalet sisteminden daha iyi bir adalet sistemi mi kurabilceğinizi sanıyorsunuz, en iyisi varken neden kasıyorsunuz huzur islamda demiş =)
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ilımlı İslam Hanımı said: Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında böyle bir şey yok. Düşüncelerinizi uygulayabilmek için Atatürk'ün arkasına sığınmayın. Atatürk'ün hanımı çarşaflıydı, sizin gibi yapmıyordu Şu zaten direk provakasyon amaçlı ne kadarda belli yani.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Haberin taraflı olduğu kuşkusuz zaten, hep sanığın konuşmalarını mağdur olmuş gibi lanse etmişler.
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 işlerine geldikleri gibi yasıyorlar 3 kere boş ol diyerek bosansaymıs madem o sekilde gidecekti kendi üsüllerine göre boşansaymış
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 linkteki resimdeki kadının gözleri çok güzelmiş, tahrik oldum afedersiniz. bence gözlük de takmalı, insanın içi bir hoş oluyor.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Redeagle said: En iyisi benim tanrım =( Tempus getiricen oraya, mahkeme salonunun ortasında bi patlayacak TEMPUS! diye, bina yıkılır valla :D
Öne çıkan mesajlar