Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konumuz m.i.t.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ad lazım değil? Adam AJAN! isterseniz bütün passwordları mit in herşeyini öğrenem söliyem :)[signature][hline]
Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki:
Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Mesaj tarihi:
Bay Pipo kitabında okudum diyorsun adamı, araştırdım tanıştım diyorsun. Demek ki kitapta adı geçiyor adamın.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar.
Mesaj tarihi:
siz ona kısaca BAY X deyin. ehue[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
benim var tanidiklarim

cogu normal memur kardesim ole atraksiyonlari yok bir kosede osura osura isini yapiyor.

ha birde kulagi acik gezenler var onlari her yerde gorebilirsiniz onlarin derdi herkesi dinlemek
Mesaj tarihi:
said:
Napoleon, 01 Haziran 2004 00:07 tarihinde demiş ki:
Bay Pipo kitabında okudum diyorsun adamı, araştırdım tanıştım diyorsun. Demek ki kitapta adı geçiyor adamın.

Geçmior[signature][hline]
Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki:
Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 31 Mayıs 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
geçen gün rumsfeldle yemekteyiz... corç aradı... bisikletten düşmüş bileğini incitmiş de onu söylüyo. iki üç gün baksana yerime dedi... ben de yok be corçum dedim... şimdi amerikaya kim gidecek... air force 1 i yollayayım dedi.... boşver şimdi evde aile bekler dedim...

'' airforce 1 i yollayalım dedi ''

!! euheuUEHUEHUhuHUehhuh !![signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Mesaj tarihi:
Dünyadaki zekilerin girdiği bir üniversite amerikadaki,
Türkiyedeki hakkında pek bilgim yok :P

Estel be,
Corca söylesende,şu MTB Hardtail kadroların fiyatlarını Türkiye için bir 500$ cık düşürse?
Hatta bana sponsor olsun olmadı?...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 01 Haziran 2004 00:21 tarihinde demiş ki:
said:
Napoleon, 01 Haziran 2004 00:07 tarihinde demiş ki:
Bay Pipo kitabında okudum diyorsun adamı, araştırdım tanıştım diyorsun. Demek ki kitapta adı geçiyor adamın.

Geçmior
Adı geçmeyen adamı nasıl araştırdın?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 31 Mayıs 2004 23:20 tarihinde demiş ki:
said:
Viktor, 31 Mayıs 2004 23:17 tarihinde demiş ki:
aileleri bile bilmez MIT te çalıştıklarını belki babanda MIT ajanıdır
Abartmamak lazim, fazla Kurtlar Vadisi izlememek lazim, vs vs. Cok yakin cevrece bilinir ama onun disinda soylenmez boyle seyler, meslek soruldugunda (bkz. 2-3 mesaj yukarisi) denir.

Valla ben babamın MIT te calıstıgını cenaze torenınde ogrendım desem kurtlar vadısınıde ızlemıyorum desem annem biliyomuş bitek desem
madem konu oldu solıyım ole yok MIT ın kurucusunu tanıyom fılan yalan ısler MIT cumhurıyetten once de varolan bır teskılattı heralde kurucusunu tanıyorsa arkadaş bı 140 yaşında fılan olmalı :D
ayrıca kımseye ole şifre felan vermezler MIT ten cıkan adamların yuzde 30 luk kısmı faılı mechul olur bknz eskı gazeteler tabı ortbas edılır olay MIT ten cıkıpta kaybolan cok ınsan vardır aynı zamanda MIT belgelerını ve şifrelerini duzenlı olarak update eder bu şifre geyıgı daha cok ortaokullarda donen "Abi bizim arkadaşalar FBI ın sıtesını hackledı" geyıgıne benzıyor
babam vefat ettıgınde bızım evdekı kasasında evraklar vardı teşkılattan memurlar geldı bır mıktarını alıp goturduler gerı kalan kısmını bıraktılar ve yoketmemızı ıstedıler bızde yaktık mecburen ama ıclerıne bakmışlıgım vardır hepsı eskı evraktı babam askerı kanatta calıstıgı ve emeklı Albay oldugu ıcın konular genellıkle savunma planları takvıye yolları stratejık noktalar gıbı yerlere degınıyordu 1980 den kalma sovyet tehlıkesıne karşı hazırlanmış bir marmara bolgesı savunma planı bıle vardı içlerinde ama cok eskıydı yanı bı degerı yoktu 80 lerdekı ordu kayıtları fılan vardı işte sıvıl savunma koşulalrından yada toplam muvazzaf ve seferberlıkte gelıcek asker sayılarından bahsedıyordu ama gıttı hepsı bişey kalmadı elımde normal olarak
ayrıca MIT o kadar buyutulucek bır olay degıl bastan soylıyım elemanlarını gazete ılanıyla alıyorlar sıradan bır devlet daıresı tek farkı bılgı toplamaya yonelık olması ve devletın gozu kulagı olmasıdır[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
mit mensuplarını gözünüzde bu kadar büyütmeyin hepsi devlet memuru.
Hele ki çevrenizden biri gelirde bu özel görevdeymiş mitçiymiş diye sakın inanmayın.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Mesaj tarihi:
said:
Umesh, 31 Mayıs 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
herkezin bildiği ama aslında hiç bilmediği bu teşkilat nedir nasıl çalışır nasıl üye alır neler yapar ben çok merak ediyorum şahsen

said:
Umesh, 31 Mayıs 2004 21:33 tarihinde demiş ki:
alla alla millet tırsıyo mu yoksa ciddiye bile mi almıyo anlamadım?

merak ettim, 11 dakkada herkesin birşeyler mi yazmasını bekliyorsun :-?[signature][hline]geek
Mesaj tarihi:
mit hakkında hiç bi bilgim yok, ama mitte tanıdığı olan arkadaşınız varsa uzak durun. en ufak telefon şakası bile burnunuzdan geliyo hehe[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
Mit 1927 de başladı. Fakat kurum değildi. Sadece bir fikir birliğiydi. Ayrıca 1 kişi tarafından kurulmadı yanlış cümle kullandım. Kurucularından birini tanıyorum. Ama Bay Pipo Kitabında geçen adamı tanıyorum

[Bu mesaj Ferrero tarafından 01 Haziran 2004 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehe şimdi arkadaşlar biraz kafaya almışlar ama umesh mitin tarihi hakkında "detaylı" bilgi almak için Tuncay Özkan'ın "MİT'in Gizli Tarihi" kitabını okuyabilirsin...kitap bu işi taaa Teşkilat-ı Mahsusa'dan başlatıp günümüze kadar getiriyor...[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.
Mesaj tarihi:
Mit'i asla CIA gibi görmeyin.
Fazla aksiyon içinde bulunmasalar da Osmanlı İmparatorluğu gibi zamanında dünyanın en büyük istihbarat ağını kurmuş bir ülkenin torunları olarak ileri seviyede olay - olasılık ve sebep sonuç ilişkileri üzerinde yoğunlaşan %100 olmasada şeffaf olan bir devlet kurumudur.
Unutulmamalıdır ki ülkemizde vatanı korumakla görevli başka teşkilatlar da vardır (gerek mit'in altında gerek ondan harici olarak). MİT sadece iceberg'ün görünen kısmıdır. Fazla kurcalamamak gerekir. Sizi alıp götürür. Çok Hollywood filmi seyredip te "bende ajan olucam" triplerine girerseniz bir yere ulaşamazsınız ama hiç aklınızdan geçmediği bir vakit vatanı tehdit eden bir kişi yada örgütle yakınlığınız varsa (yardım ya da yataklık derecesinde değil ama yakınlık seviyesinde) ve devlet size güveneceğine inanırsa (ki emin olun kıstaslar bellidir) kendinizi bu teşkilatların içinde bulabilirsiniz....

Daha öncede dediğim gibi fazla kurcalanmamalıdır[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
strancher öyle bir fazla kurcalamayın demişsinki southparktaki officer barbady gibi olmuş :)
*!Move along, there is nothing to see here*[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.
Mesaj tarihi:
Teşkilatta öncelikle 2 tip çalışma oluyor. Birincisi bildiğimiz kadrolu olarak çalışma. Çok ciddi bir incelemeden sonra kabul ediliyorsunuz. Bütün aileniz ve telefonlarınız ve en çok konuştuğunuz insanlarında telefonu en ufak teşkilat çallışanı dahi alınırken incelemeye alınıyor. Standart olarak yapılan eğitimler var. Yani tercüman dahi olsanız silah eğitimi alıyorsunuz. İkinci tür çalışma ise gayri resmi yani genelde bir yerden biryere güvenlik seviyesi düşük belgelerin taşınması, çevre istihbaratı ve gerekli kişilerle olan irtibatın kurulması için aracılık anlmaında. Bunlar genelde o ülke veya yöreye giden işadamlarından seçiliyor ve gene genelde ne amaç veya kimin için bu işin yapıldığı bildirimiyor.
Çalışma yeri olarak geneolde başbakanlık veya içişleri diyorlar yanılmıyorsam ve tabiki danışmanım :)
[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting

[Bu mesaj Absolut tarafından 01 Haziran 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
her kitabı okuyanın araştırma yapıp bulabileceği biri demek ki. o yüzden ismini vermende bir sakınca yok bence.[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya
Mesaj tarihi:
Şoyle ornek verebılırız bız buna MIT ı kuranalr dıye bır sey yoktur MI:T zaten vecuttu sadece yenı ısım verıldı yenıden başlandı işe MIT i kuranalrı tanıyorum demek Turkıye Cumhurıyetını kuranları tanıyorum demek gıbı bıseydır cumhurıyete sadece ısım verıldı oysa Turkıyenın kuruluş tarıhı 23 nısan 1930 dır kuranalrda halktır bir kişi degıldır MIT ıde devlet kurmuştur tabı burda sıvrılen bır ıkı ısım olmuştur ama merak etmeyın sıradan kişilerin ismini herkes bilir ayrıca yukarda soylenenlere katılıyorum fazla bulasmamak dusunmemek gerekır MIT gece rahat uyumamızı sokaga rahat cıkmamızı saglıyor yuzde 50 sı asker yuzde 50 sı sıvıl bır kurumdur emeklı askerler genellıkle askerı kanatta gorev alırlar bu kişiler savaşla ilgili konular askeri bilgiler ve vatan savunmasıyla ılgılı ıstıhbaratla ılgılenır orduyla MIT i birbirine baglar Sıvıl kanat ise iç guvenlik vatandaş istihbaratı ve suçlu istihbaratı ıle ılgılenır bu bolumde Polıs teşkıatıyla MIT i birbirine baglar yanı MIT bir haber alma orgutudur haberi araştırır bulur ve gereklı makamlara bıldırır orduyla polıs arasında mekık dokur aynı zamandada devletin iç ve dış guvenlıgı konusunda haber alır yani
MIT bir mafya kuruluşu yada James Bond yetiştiren bir kamp degildir bılgılerde devlet guvenlıgı için gizli tutulur eger delet sana acıkalrsa her turlu iç sırrını sır olmasının bir anlamı kalmaz misal A bolgesinde onemli bir olay olmuştur bu olay dış tehtıdlere cok acıktır ornek olarak mesela usama bin ladin hakkaride goruldu bu bilgiyide MIT buldu işte bu devlet sırrı olur kamuoyundan gizli tutulur ki panik yaratmasın yada kendını krtalr vadısı sanan gencler biz onu keseriz diye oraya akın etmesin olay cozulur adam yakalanır ancak oyle televızyonlar duyar he bazen sızdırılır bu olay o zaman felaket olur işte yada bazı işler acıga cıkarsa susurluk olayı buna benzerlık gosterır
ayrıca soyle bir olay vardı Tansu Çiller donemı galıba yada mesut yılmaz bılmıyorum emın degılım (o kadar cok gelıp gıttılerkı) işte birinden birinin başbakanlıgında apo nun yerı tam oalrak tespıt edılıyor ordu oraya bırlık yollamaya hazırlanıyor bu ıkılıden bırıde başbakan ve dıgerıde muhalefet muhalefette olan dırek acıyor nasıl becerdıyse apo ya kaç gelıyolar mesajı verıyor ki iktidarda olan apo yu yakaladı dıye bı daha secılmesın bu alsında bır skandaldı ama ortbas edıldı yukarda yazan kıtaplardan bırınde bahseder muhakkak yada aponun yakalanması olayını hatırlarsanız MIT ıle Ordu beraber çalıştı dışardan fazla destek gelmemesıne ragmen yakalıyıp getırdıler buraya[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

• Yeni Oluştur...