d3ng3siz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Az önce denk geldiğim Türk yapımı bir oyun. Şimdi videolarını indiriyorum. Bakmak isteyen olursa Karahan Online 31 mayısta open beta açılıyormuş... Minimum System Requirements OS Windows 98, XP, 2000, Vista Pentium III 800 Mhz RAM 512MB Graphics GeForce FX 5600 or Radeon 9550 128MB GeForce FX 5200 or Radeon 7600 64 MB Direct X 9.0c Hard Disk 3 GB (Client Size: 2 GB) dip not: forumlarında Cümleten "S.a Oyun'u Cözemedim bi bakarmsınız" gibi başlıkları görünce nasıl bir rp ortamı olucağı konusu kafamı kurcalamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3ng3siz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 videolarıda az önce izledim japon çizgi filmlerinden bir farkı yok... hayırlısı deyip takdirinize bırakıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Ne bekliyordun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 12 sky degilmi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Bişeye benzemiyor videolardan gördüğüm kadarı ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ÇOK KLAS Bİ OYUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 METİNİKİYİ BIRAKTIM OZAMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Kanuni said: 12 sky degilmi bu ? bir mmo gezginini nasıl tanırsın sorunun cevabı :) lisans alıp yurduma uyarlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 üye oldum ama forumlara girince soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 altı zambak topla bıldırcın hatun'a götür diyor, zambakları buldum ama bıldırcın hatun nerde bilmiyorum, bulan var mı arkadaşlar? bi de oyun için cıbıldak yaması çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 http://img268.imageshack.us/my.php?image=s00007.jpg KUKU WAR LAN BILDIGIN MEME WAR KUKU WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 conanı görmedin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 karahan ne gözünüzün lipidini emeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 İstanbul kıyamet vakti mi ne vardı buna benzer. Pek tutmamıştı. Bunun da farklı olacağını zannetmiyorum pek. Oyunu yeteri kadar geliştirmeleri için yeterli destek yok arkalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3ng3siz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 dreagloth said: Ne bekliyordun ki. yunanlılardanda bişi beklemiyordum ama darkfall birçok özelliği ile çoğu mmorpg oyununa fark atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Oyuncu açısından dedim ben, yapımcı, programcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzbass Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Direk uzak doğulu bir oyunu türkçeye çevirme durumları bu. El emeği göz nuru gibi gelmiyor bana. Şimdi ücretsiz ilerde başlar gold account falan filan offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Gameforge metin2 ile piyasada malı götürdükten sonra arttı bu çeviri oyunlar :) Buda yeni girdi piyasaya mesela http://tr.rappelz.gpotato.eu/ http://tr.gpotato.eu/Download/DnRappelz.aspx# Ama yakında çakma wow geliyor türkçeye, net cafeler akar her türlü ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 nasıl çakma wow geliyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bi an ciddi sıfırdan güzel bi türk yapımı mmo sandım kanımın son damlasına kdr savuncaktım da çakma çıkınca üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 benim ev arkadası dunden beri oyuna sardı,bildigin cakma japon anime oyunu olmus yalnız hersey türkce hele hele mob isimleri feci orjinal, oyunun speedhack i botu bir sürü hilesi bile hazırmış simdiden,cok basarılı olcaklar gibi gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 eski sevgilimin soyadı karagan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Metin2 den sonra Cemal5 bekliyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 O değil de metin 1 var mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar