ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 cogitoz said: Calimero hakkaten ya, biraz barışçıl ol dostum. Bak bana, yoz ortamı değiştiricem diye kanka çekmediğim adam kalmadı. Ginaly haklısın kanka (bkz: game theory) bak adam anladı, dost kervanına katıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 calimero said: prawler said: Al benim kaynak da wikipedia, [b]en az seninki kadar guvenilir[/b]: heheh. camdan düşüyordum. yavaş biraz pls:P Eksisozlugu, Stalin sitesini kaynak olarak yaziyor adam. Wikide neyi nerden aldigi yaziyor en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 calimero said: Prawler said: Sanirim arkadaslarinin Kuzey Koreli gorevliler esliginde ulkeyi dolasip edindigi izlenimlere dayanarak konusuyorlar. sanırım sizler de... @ ginaly sana sormayacağım ne zaman, nereye gideceğimi. bir devrimcinin görevi bulunduğu yoz ortamı olabildiğince değiştirmektir, oradan kaçmak değil... Biz izlenimlere degil videolara, belgelere, resimlere dayandiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bu arada salağın biri de bir yazı yazmış sosyalizmle ilgili. okumak isteyen olursa diye link verelim: Albert Einstein Neden Sosyalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Prawler said: Biz izlenimlere degil videolara, belgelere, resimlere dayandiriyoruz. hayır bi de resim belli harita belli ülkede elektrik yok toplama kamplarının videoları var daha neye itiraz ediyosun ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 einstein kamp 22 hakkında ne diyor sen onu özetlesene bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 einstein fizigine baksin arkadas, karismasin boyle islere, ben yazmisim zaten orda komunizmin ne oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Ayrıca amerika vs k. kore meselesi de yalan olmasın hatırlatalım -007- said: ikisinin de amacı aynı, değişen sadece yöntem. biri açıkça söylüyor diğeri sinsice teker teker işgal ediyor tek fark bu diyorum ben de. Ayrıca dengesizlik açısından bakarsan dünyadaki ortalamalara en ters düşecek derecede uç ülke de amerikadır. k. kore onun yanında silik kalır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Ben yatiyorum, baydim. Sam'e devrediyorum artik bayragi.KIM JONG IL SIZI KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 aquila said: einstein fizigine baksin arkadas, karismasin boyle islere, ben yazmisim zaten orda komunizmin ne oldugunu. ov yeh men. ovvv yeahhh. ovvv yeahhhhh!! einstein fiziğine baksın, aquila yazmış orada zaten sosyalizmin ne olduğunu. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 calimero said: bir devrimcinin görevi bulunduğu yoz ortamı olabildiğince değiştirmektir, oradan kaçmak değil... devrimci biri olarak ov yeah falan olmadı ama şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ov yeh mi? rapci yarismasi degil birader burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 heheh. neden arkadaşım. ingiliz, amerikalı, irlandalı vs sosyalist yok mu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 haa evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sosyalizm şöyle gelecek yakında tüketimin dibine vurup doğanın kaynaklarını bitirince bir şişe suyu 40-50ytl ye alınca noluyo lan diye ağlamaya başlayacak insanlık ondan sonra tükenmezsek işte daha barışcıl bi sistem gelir yoksa hırsın körüklendiği şu ortamda hiçbişey gelmez. anca hayallerde yaşar şöyle olsa ne güzel olurdu falan deriz, pazar çarkları çok sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 abi sağlam falan değil. vahşi kapitalizm var şu anda. kapitalistler sistemi falan düşünmüyo. yani son kriz tamamen para kazanmak isteyenlerin yarattığı bir krizdir (krizden para kazanmak demiyorum. para kazanma hırsı yüzünden çıktı diyorum). bir kriz atlatılır diğeri gelir. ha benim görevim bu süreci hızlandırmak, yoksa kapitalizm krizler sistemi ve eninde sonunda kendisi çökecek zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kapitalizm krizlerle çökmez. kapitalizm felsefe ile çöker, bilinçle çöker, aydınlanma ile çöker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kriz anında olur devrim. farkında bile olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yo krizlerle çöker. fakat sonrasında gelecek sistemi ideolojiler, bilinç belirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 krizle çökmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 olum adam 3 nokta kullanmış, efendi ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Kuzey Kore'ye giden arkadaşlarım lafı vs geçmişte ciddi soruyorum,isteyen girebiliyor mu ülkeye,ve nasıl gidiliyor merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kafileyle gidip belli yerleri gözetim altında gezebiliyorsun, o kadar. abd ya da g koreli değilsen. ha bir de foto çekmek ya da insanlarla konuşmak izne tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ginaly said: kapitalizm krizlerle çökmez. kapitalizm felsefe ile çöker, bilinçle çöker, aydınlanma ile çöker. yol yordam, yöntem alternatif ? cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Topic'i ayak ustu okudumda Kuzey Koreyi savunmuslar sanirim. Oha diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar