Eralp Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bi de turkcell den almayı planlıyorum, öyle yapmayıp kredi kartıyla taksitle falan mı alsam ki? Kararsızım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 3gs fiyatları ne alemde bu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hepsi burada da 1600 lira diyor lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 att locked 3gler ne kadar aceba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sizde de ara sıra menü sapıtıyor mu ? appler birbirine giriyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Benim çok uzun zamandır JB'li kullandığım bir 3G var, arada SIM temassızlık yapıyor ama çok nadiren, durup dururken çıkarıp takmışım gibi No SIM falan diyip Locked olarak düzeliyor mesela. Bir de sessize alma düğmemin parlak uzun kısmı kırıldı, sivri bir şey sokarak aşağı-yukarı oynatmam gerekiyor değiştirirken. Bir yere falan takmadım ya da düşürmedim, zamanla yorularak kırıldı gitti kendi kendine. Restore edip götürsem, garantiden değişme ihtimali nedir? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 abi sen ayfondan nefret etmiyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Yok o durumu bu mesajdan önce açıklamıştım zaten, yeterli bilgi olmadan lapine bağlamamak lazım galiba bazen dasaaa'cım :p said: "Kap alıverin" diyenler gibi piyasaya b.k sürseler satın alacak kesim yüzünden, şu durumu eleştirenlerin adı "APPLE HATER" oldu bir de, ona sinir oluyorum. Halihazırda 3G kullanıyorum, 3GS almayıp 4'ü bekledim bir senedir, Amerika'ya giden arkadaş denk gelse MacBook Pro alacağım falan; şimdi böyle bir epic fail karşısında bilinçli tüketici olarak tepki gösterince mi nefret ediyor oldum Apple'dan? Biz mi hater'ız, hatalı malı ve yalancı/çirkef üreticiyi markası için savunanlar mı amaçsız fanboylar acaba. Çav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 evet, ayfon kullanıp dediklerini buna göre yazman yeterli bilgi ve tecrübe olmadan lapine bağlamanı engellemiş olur. yok aksi ise, yani sorulmuş normal bi soruda anında agresif bi tepkiye başvuruyorsanız ise şu hatta bağlanmak lazım olur ama 0212 292 09 49 ;) xoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Beyoğlu uzak lan, Bakırköy tarafında yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 vardır.. beraber gideriz. o değil de sorun arkada kaldı.. Baggio said: Benim çok uzun zamandır JB'li kullandığım bir 3G var, arada SIM temassızlık yapıyor ama çok nadiren, durup dururken çıkarıp takmışım gibi No SIM falan diyip Locked olarak düzeliyor mesela. Bir de sessize alma düğmemin parlak uzun kısmı kırıldı, sivri bir şey sokarak aşağı-yukarı oynatmam gerekiyor değiştirirken. Bir yere falan takmadım ya da düşürmedim, zamanla yorularak kırıldı gitti kendi kendine. Restore edip götürsem, garantiden değişme ihtimali nedir? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 3gs ekrani kirildi, ortalama ne kadara patlar bilgisi olan var mi acaba? bu arada telefon yurtdisindan gelme, garantisi olmadigi icin genpa gibi yerlerde yaptirmak sacma mi olur acaba? edit: ekran kirildi derken, en dis cami catladi, disardan hissedilmiyo bile ama degistirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bizim bir arkadaşa 400 euro fiyat çekmişler ama gerçekliği nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Nokiada benzer şekildeki yurtdışı alımlı N97nin tüm ön kapağı ve ekranı değişmesine ayrıca 1-2 ufak soket değişimine 130TL falan almışlardı ama iphoneun ekranı herşeyi o yüzden daha yuksek tutabilir garantisiz halde servise vermek. Arayıp öğren en sağlıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 iphone iyi de fanboyları kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyDarbanville Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 fiyatı ne zaman düşer bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Pasha said: 3gs ekrani kirildi, ortalama ne kadara patlar bilgisi olan var mi acaba? bu arada telefon yurtdisindan gelme, garantisi olmadigi icin genpa gibi yerlerde yaptirmak sacma mi olur acaba? edit: ekran kirildi derken, en dis cami catladi, disardan hissedilmiyo bile ama degistirmek istiyorum. hiç anlamam iphone'dan da yurtdışından gelen telefon nasıl garanti dışı oluyor? Apple türkiye diye bişey yok mu verebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 at&t den almistim telefonu, turkiyeye apple i bilkom getiriyo ve bildigim kadariyla uluslararasi garantisi yok iphone un. bi arayip soriyim en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 emin degilim ama garanti olayı kıta kıta sanırım. avrupadan alınanlar mesela garanti kapsamında avrupa ici diye sanıyorum. var mı bu konuda kesin bir bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Faturan varsa garantide yoksa nanay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 istore da free bir app indirmek istiyorum, ama turk account imla girince izin vermiyor. indirmek istedigim su, ne etmeliyim ? http://itunes.apple.com/us/app/its-always-sunny-in-philadelphia/id353068595?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Soundboard ahaha müthiş hemen cekiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Masticore said: Soundboard ahaha müthiş hemen cekiyim :) diycegine, nasil yapicaz onu soylesene ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ben yapmak jailbreak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ee free miş app. senin yapman gereken abd account'u almak. Birşeyleri doğru sallaman gerekiyordu almak icin. Tutorial'ı vardı forum.donanimhaber'de oraya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar