Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Benim çok uzun zamandır JB'li kullandığım bir 3G var, arada SIM temassızlık yapıyor ama çok nadiren, durup dururken çıkarıp takmışım gibi No SIM falan diyip Locked olarak düzeliyor mesela. Bir de sessize alma düğmemin parlak uzun kısmı kırıldı, sivri bir şey sokarak aşağı-yukarı oynatmam gerekiyor değiştirirken. Bir yere falan takmadım ya da düşürmedim, zamanla yorularak kırıldı gitti kendi kendine.

Restore edip götürsem, garantiden değişme ihtimali nedir? :p
Sosyal ağlarda paylaş

Yok o durumu bu mesajdan önce açıklamıştım zaten, yeterli bilgi olmadan lapine bağlamamak lazım galiba bazen dasaaa'cım :p

said:

"Kap alıverin" diyenler gibi piyasaya b.k sürseler satın alacak kesim yüzünden, şu durumu eleştirenlerin adı "APPLE HATER" oldu bir de, ona sinir oluyorum. Halihazırda 3G kullanıyorum, 3GS almayıp 4'ü bekledim bir senedir, Amerika'ya giden arkadaş denk gelse MacBook Pro alacağım falan; şimdi böyle bir epic fail karşısında bilinçli tüketici olarak tepki gösterince mi nefret ediyor oldum Apple'dan? Biz mi hater'ız, hatalı malı ve yalancı/çirkef üreticiyi markası için savunanlar mı amaçsız fanboylar acaba.

Çav.
Sosyal ağlarda paylaş

vardır.. beraber gideriz.

o değil de sorun arkada kaldı..

Baggio said:

Benim çok uzun zamandır JB'li kullandığım bir 3G var, arada SIM temassızlık yapıyor ama çok nadiren, durup dururken çıkarıp takmışım gibi No SIM falan diyip Locked olarak düzeliyor mesela. Bir de sessize alma düğmemin parlak uzun kısmı kırıldı, sivri bir şey sokarak aşağı-yukarı oynatmam gerekiyor değiştirirken. Bir yere falan takmadım ya da düşürmedim, zamanla yorularak kırıldı gitti kendi kendine.

Restore edip götürsem, garantiden değişme ihtimali nedir? :p
Sosyal ağlarda paylaş

3gs ekrani kirildi, ortalama ne kadara patlar bilgisi olan var mi acaba?

bu arada telefon yurtdisindan gelme, garantisi olmadigi icin genpa gibi yerlerde yaptirmak sacma mi olur acaba?

edit: ekran kirildi derken, en dis cami catladi, disardan hissedilmiyo bile ama degistirmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Nokiada benzer şekildeki yurtdışı alımlı N97nin tüm ön kapağı ve ekranı değişmesine ayrıca 1-2 ufak soket değişimine 130TL falan almışlardı ama iphoneun ekranı herşeyi o yüzden daha yuksek tutabilir garantisiz halde servise vermek. Arayıp öğren en sağlıklısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:

3gs ekrani kirildi, ortalama ne kadara patlar bilgisi olan var mi acaba?

bu arada telefon yurtdisindan gelme, garantisi olmadigi icin genpa gibi yerlerde yaptirmak sacma mi olur acaba?

edit: ekran kirildi derken, en dis cami catladi, disardan hissedilmiyo bile ama degistirmek istiyorum.

hiç anlamam iphone'dan da yurtdışından gelen telefon nasıl garanti dışı oluyor?

Apple türkiye diye bişey yok mu verebileceğiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...