Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 eger multitasking gelirse bircok apple fanboyu arkadasimi itin gotune sokarim artik. OMG BEST PHONE FROM APPLE!!1 KMULTITASKING diye linkleri gorebiliyorum su an facebookta. ayni adamlar su anda multitasking'in neden gereksiz ve kotu (oha) birsey olduguna inanmislar ve baskalarini inandirmaya calisiyorar zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 iPhone almak için iyi bir vakit midir şu sıralar? Yenisi mi beklenmelidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ortada kesin bir bilgi olmadığından iphone topiği ile birleştiriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ben new york craigslistte 240 dolara gordum 3gs satiyordu ama yalandir buyuk ihtimal, normalde 400 dolardan asaya bulmak zor amerikada bile; ki unlocked flm isteyince 500 550 dolara firliyor fiyat, ya da bi amerikali at&t hatti olan birini bulsun 300 dolari bassin phone upgrade yaptirtsin 100 dolar da adama kalir, daha sonra siz unlock edersiniz bir sekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 oha multitasking yokmuydu daha once iphoneda? yuh 1 nisan sakası falanmı lan bu yoksa? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Deacon said: iPhone almak için iyi bir vakit midir şu sıralar? Yenisi mi beklenmelidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 haziran civari yeni iphone bekliyorum ben. duyurusu da bir aya kalmaz yapilir bence. cok dedikodu donmeye basladi konu hakkinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Quel-Thul said: oha multitasking yokmuydu daha once iphoneda? eet bildiğin yoktu valla. software ile kötü bi multitasking yapabiliyosun ama o da multitasking bile değil aslında, sadece background'a atıp çalışıyomuş gibi işlem yapılmadan da olsa sadece kapanmadan durmasına yarıyordu, tıklayınca açılmasını beklemiyordun :d ama şaşırmamak lazım apple bu. kimin ne ihtiyacı olmuş, hangisi daha kullanışlı, insanlar nası olmasını istiyor falan umurlarında değil pek. "bu iyidir hacı, şunu koyma hacı bizden app satın alsınlar, şunu da yapmayalım çok crackleyen olur" diyip , kafalarına göre bişey yapıp eksikli yanlışlı yapıp geçiyolar. ha ama o hali bile çok iyi oluyor mu ? oluyor anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Yetersiz ile mutlu olmayı ögretti kullanıcılarına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 apple'dan dokunmatik ekranın oyun oynamaya uygun olmadığı itirafı nihayet benim ipod'da 3-5 demo oynadıktan sonra vardığım sonuca varabilmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 pek oyle degil esasinda http://www.engadget.com/2010/03/23/apple-increases-gaming-share-at-the-expense-of-ds-and-psp/ linkteki grafikte nintendo ds den ve psp den oyun pazarinda aldigi pay artarak ilerliyor. birde ustune gamepad controller koyarlarsa var haline digerlerinin olacak. oynamasi bazi oyun turleri icin zor ama bazi oyun turleri icin cok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Eyoo 8 nisan da acikliyolarmis OS 4.0 i. 3rd partylerde multitaske support geliyomus sonunda. Kac yil gecti ilk iphonedan beri soyluyolar, simdi bi de apple introduces the revolutionary, phenomenal multitasking diye gelirler. Paramizla rezil oluyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kaynak alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 http://www.engadget.com/2010/04/05/apple-holding-iphone-os-4-event-april-8th/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Arkadaşlar Türkiye Apple store da bir program ve bir oyun var acayip güzel. biri gözümden nasıl kaçtığını anlamadığım Downloads programı. malum program iphone a bildğin dosya indirmeye yarıyor. diğeriyse Angry Birds. demosunu oynayıp hastası oldum sonra tam sürümünü aldım acayip güzel bir oyun sakın kaçırmayın. sırf kuşların sesleri için bile oynanır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben angry birdsü bitireli 2 hafta falan kadar oluyor. zaman öldürmek için mükemmel seçim. zaman öldürmek derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. bazen bi bölümü geçebilmek için 15 20 deneme yaptığımı biliyorum ve ona rağmen sıkmıyor. bende tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 o degil de doodle jump (tu) http://www.youtube.com/watch?v=65-lopbdySY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Zaman öldürmek için zombiesmash deneyin cidden hiç bi oyunda bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Online muzik dinleyebilecegim ve search edebilecegim app ariyorum. JBsiz kullaniyorum. Ayrica lastfm disinda app ariyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 pandora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 pandorayı nasıl kurup çalıştırıcaz ? ülke desteklemiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kurulan bisey yok, site direk, ulkede yoksa olamiyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 vpn ayarları vs yazıyor bir kaç sitede onlarla olmuyor herhalde artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 telefondan nasil ki? appyi indirince caliyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 google dan baya bi araştırdımda çıktı proxy vpn vs giriliyormuş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar