Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 http://www.iphoneturkey.biz/wp-content/uploads/2010/02/iphone_3_1_3_update_01a.png bu kadarcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 beyler iphone'u crackli kullanınca ne gibi sorunlar çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 crackliysen bozarsan aleti garantisi gidiyo ama crackleyip tekrar eski orjinal haline getirip bozarsan hiçbişey olmuyor B) tecrübe sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Çoook çok iyi her telefonda olsun diyeceğiniz oyunlar neler arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 -Okey -Jelly Car 2 -Tap tap Revenge 2 ve 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 doodlejump bejeweled 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 tap tap iki kişi zevkli oluyo yoksa tek başına kaptırınca nerd rage e giriyosun. ama Okey her telefonda şart özellikle wc de uzun kalanlar için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Turkcell Mobil TV geldi. turkcell hat kullanıyorsanız data ücreti ödemiyorsunuz hiç bi şekilde. sadece paket almanız yetiyor izlemek için. bağlantı durumunuza göre yayın kalitesi fark ediyo tabi. http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/3Gdunyasi/mobiltv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Privhunter said: -Okey kesinlikle bide tower defense türevleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 trism sart. bejeweled'a on basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 doodle jump var şuanda cok moda ama ben hiç sevmedim. Önericeğim oyun Crush the Castle var kısa ama cok zevkli oyun.Armor games firmasının oyunları süper. Sonra geared oyununu öneririm puzzle tarzı oyunları seviyorsan cok orjinal ve zevkli bir puzzle. Birde sorum olucak Pocked God oyununu nasıl oynuyoruz hiçbirşey anlamadım. Taş atıyorum gece gündüz yapıyorum hede hödö ama bir ilerleme göremiyorum oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Pocked God oyundan ziyade eğlence için. Adamları öldürüyorsun falan sadece zevk için. İphone'u sallayınca deprem oluyor, yıldırımla adamları kızartabilirsin, ayrıca doodle jumpta bulunuyor içinde :D Ordaki chapterları tek tek okursan neler yapabileceğini bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 scorch said: Privhunter said: -Okey kesinlikle bide tower defense türevleri. Tower defense tarzı oyun ne var , hatırlayabiliyormusunuz isimlerini programların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Crystal Defenders var daha güzel hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 iPhone 3GS 32GB fiyati TR'de 1900 lira civarinda. Ingiltere'de ise 1600 civarinda. 2010 icerisinde fiyatinin hatiri sayilir sekilde dusme ihtimali var midir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yeni model çıkar 3gz diye rahat ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 di said: iPhone 3GS 32GB fiyati TR'de 1900 lira civarinda. Ingiltere'de ise 1600 civarinda. 2010 icerisinde fiyatinin hatiri sayilir sekilde dusme ihtimali var midir acep ? EVET. Şu anda kesinlikle yeni bir iPhone'a yatırım yapmamanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Bence her halükarda Türkiyeden alınacaksa, fiyatı düşsün diye beklenmemeli. bkz. 3gs nerdeyse yeni yeni piyasada rahatça bulunabiliyor. Uzun bir müddet karaborsaydı alet. 4g çıkıncada ancak seneye bu zamanlar bulunabilir diye düşünüyorum. Fiyatda eski modellerde max 300 lira düşer. 300 Lira için 1 sene beklemeye deymez. Ama tabi yurt dışından alırım ederim derseniz o başka keza ben Belçikadan factory unlocked biçimde 32GB 3GS i yaklaşık 1080 TL ye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Buyse said: yeni model çıkar 3gz diye rahat ol sen yok direk 3gg çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mayis ayinda taahhutlu olarak alicam sanirim. Hani biraz da is icin istedigimden cok koymayacak o kismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi is icin iphone yerine daha iyi alet bulabilirsin gibime geliyor da hevesini de kırmak istemiyorum hani. palm alsan daha iyi deil mi is icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 is dedigi appllication development Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 iphone da silinmiş olan rehberi nasıl kurtarabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 backup'tan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 şimdi konuyu tam olarak bilmiyorum. arkadaşın silinmiş telefondan. itunes'a yedeklemeyi unutmuş. bilgisayarı mı ne değişmiş artık bilemedim. telefonunda ki bütün rehber gitmiş. kendisinin bu duruma pek aklı basmıyor. telefoncular vs yapabiliyor mu ? iphone merkezi vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar