catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 puahahahah kavgada söylenemz helal kermitim yardır aslanım . edit : pardon KARTALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 catlikethiief said: puahahahah kavgada söylenemz helal kermitim yardır aslanım . edit : pardon KARTALIM arkadaşı genel cerrahlara sevk edelim, ufak bir operasyona ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 millete angut salak diye yardırmak normal dmi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! adam şimdi mağdur oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 her 10 yılda 1 Fenerbahçe veya gsnin şampiyon olmadığı zaman aralığına "şampiyon beşiktaş" denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?29,3232721 bu başlığı açan adamın bi kuyruk acısı vardır elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kermit, bebegim. kutlayın, sevinin, haykırın, bağırın. hak etmişsiniz ki şampiyon olmuşsunuz. helal olsun. ama bu agresiflik niye? yakışmıyor büyük bjk taraftarına yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ilk kez uygulandı geçen sene 3lü averaj onla ilgliydi abartmayın gayrı hadi tebrikler birkez daha anlamadm hiç bi art niyetmyoktu fikrlerime tecavüz edildi yalan dolan katılarak . efsane büyük bjk taraftarı başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 abi saçma saçma konuşursanız sagresif olur insan tabi şurda daha bi günden bi günede olay çıkarmış kavga gürültü çıkarmış insan değilimdir ama kalkıpta şampiyon olduğumuz gün hala kalkıpta laf ederseniz tabiki agresif olur insan bunun tek bi açıklaması vardı yedirememek hazımsızlıktır. kıskanmaktır gelip burda şampiyon olan takıma laf atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 nerde saçma konuşmuşum ben yahu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 çok kıskandk bjk yi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 balık hafızası sendromu var işte napçan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sadece sana özel bi laf değil o. genellemedir. agresif olmamın sebebini açıklamışımdır yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ha ben bitirdim bu konuyuda yeter artık sinirlerimi gerdi ben Beşiktaşımı seviyorum başkanı yüzünden değil renklerini seviyorum şampiyon olmasada o benim takımım ben beşiktaşım yenilince küfür etmiyorum takımıma. stadı boşaltmıyorum takımı protesto etmiyorum küfürlerle. ben takımımı seviyorum ve şampiyonluktan mutluyum. kalkıpta burda 2 3 çekemeyenin (amann beşiktaş fasülyeden takım deyip üstüne mesaj yazmaları ayrı enteresan) mesajıyla sinir bozmaktansa yorum yapmam daha iyi. çünki cidden bi kaç kişinin burda tedavi görmesi şart bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 yeter hadi baydı tebrikler tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Otedengelen said: balık hafızası sendromu var işte napçan. eh. CL'de de başarılar. Ülkemizin puanlara ihtiyacı var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 şu arkadaşıda tedaviye gönderin cidden parasını ben ödiycem. faturaları benim adıma kestirin beyler. insanlık adına yardımcı olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hakaretleri abarttğının farkndamsn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 KISKANANLAR CATLASIN !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Zorla tüm konuları kilitlettireceksiniz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Rewendor said: UEFA.com bile tebriğinde 11. şampiyonluk demiş bjk için daha nolsun :) hayır, 13. şampiyonluğu tebrik ediyor: http://www.uefa.com/footballeurope/news/kind=2/newsid=834682.html Istanbul celebrates The Black Eagles' 13th success ensured that the title remains in Istanbul for the 25th season in succession, while Sivasspor's failure to upset the odds also means that another statistic remains the same: only four clubs have ever won the Turkish title since the first league title was won by Beşiktaş in 1957. Beşiktaş have also become the first side since Galatasaray in 1999/00 to take the double, having already won the Turkish Cup. catlikethiief said: çok saçma ya direk bebelere balon yıldızı. verin o zaman gs ye 5 yıldız adamlar uefa aldı ? adamınbiri said: fenerbahçede zamanında ingiltereyi yenmişti onuda sayalım ozaman türkiyede futbol bile yoktu biz ithal etmiştik şu iki mesajın, BJK'nın o dönem Türkiye şampiyonu sıfatı alıp şampiyon kulüpler kupasına katılmasıyla ilgisini anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Rewendor said: UEFA.com bile tebriğinde 11. şampiyonluk demiş bjk için daha nolsun :) türkiye federasyonu kabul etmezken ilk uefa kabul etti o 2 şampiyonluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Düzeltmişler 13 diye, sabah 11'di :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hatta abartıp şunu eklemişler: Turkish title since the first league title was won by Beşiktaş in 1957. ama doğrusu budur. Yani misal, daha önce de bu örneği vermiştim, seri A'nın kuruluşu 1929'dur, genoa takımının ise resmi 9 şampiyonluğu vardır, bunların tamamı 1929'dan öncedir. Bunları İtalya Futbol federasyonu da tanır, UEFA da. Bence bjk'nın bu ekstra iki şampiyonluğunu kabullenmekten başka çareniz yok, laf atıp durmayın hiç :) Bu iki şampiyonluk beşiktaşın hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 neyse. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar