kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 al işte mantığa gel ya şaka gibi lol. 5 yıldız verin diyo hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 UEFA.com bile tebriğinde 11. şampiyonluk demiş bjk için daha nolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kermit said: al işte mantığa gel ya şaka gibi lol. 5 yıldız verin diyo hahahaha niye gayet mantıklı madem temsil edene yıldız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 fenerbahçede zamanında ingiltereyi yenmişti onuda sayalım ozaman türkiyede futbol bile yoktu biz ithal etmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bu senede temsil edicez o zaman yine alırız senin mantıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 e aynı şey değilmi saçma işte bjknin yıldızı umrmda değil ama çok saçma yani 2 yıldız verilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ŞAMPİYONLUK BİZİM! KUPA BİZİM! siz de ağlamaya devam edin, seneye adam gibi oynar siz de alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bjklilerdeki kendini gs fb rekabetine sokma çabasını oldum olası anlamam yazık ya üzülüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 gs fb rekabetine neden girmeye çalışalım ki ? gs fb derbisi dünyanın en ses getiren derbileri arasına girmişken amacımız neden bu olsun bizim amacımız fb ye türkiye kupasını 1 sene daha geciktirmek oda belki hani alabilirlerse bu sefer finalde alanyaspora felan denk gelirlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 catlikethiief said: bjklilerdeki kendini gs fb rekabetine sokma çabasını oldum olası anlamam yazık ya üzülüyorum :( oyle bir caba yok ki? saibe sike yok bizde, sizinle rekabetimiz adil olmaz. ustune o rekabet bu sezon kacinci basamaklar icindi yahu? 3-4-5.'lik mücadelesi değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ha bide o var tabi uefaya gidebilcemmi acaba lan ! diye bi rekabet vardı sadece ligin alt kısımlarında bizi ilgilendirmeyen taraflarında lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 şampiyon oldunuz da abartmayın pls. sivas son haftalarda ibb'ye saçma şekilde yenilmese görürdük rekabeti. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 futbolda ve tarihte geçmiş zaman için istek kipi kullanmanın manası yok. ah o penaltı verilse, ah o ofsayttan golu yemesek.. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 abartmak ? neyi abarttık şurda beşiktaşın şampiyonluğuna laf edenlere cevap vermek abartmakmı ? siz zamanında gs uefada bi üst tura çıktıkca götünüzü yırttınız burda kapak olsun şu bu diye kimse laf etmezken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 başkanı demirören olan takımı savunuyo adamlar @ kermit ?? km laf etmş bjknin şampiyonlğuna rüya görüyon heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 abi adam kafayı yemiş HAHAHAHAHHAHA ŞAKA BU CİDDEN KAMERA NE TARAFTA ? adam nerden nereye geçti demirörene geçti şimdide hgahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 e bu rekabet olmadığı anlamına gelmiyor ama. bilmiyorum ama sivas baya bir hafta lider götürdü. baya baya kasıntı geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 renkleri siyah beyaz olan müthiş takımı savunuyoruz biz. yönetim yalakası, oyuncu hastası değiliz biz sizin gibi. aşkımız o armaya o formaya ve renklere. ha maç kaybederken de destekliyoruz gerçi biz, gol yiyince takım arkamızı dönüp stadı terk etmiyoruz. anlamazsınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Laf eden mi var yahu. Ben dün tebrik ettim valla. Sevinmesini de bilmek lazım, kabullenmesini de. 7 yılda bir denk gelince böyle oluyor demek ki diyerek kaçıyorum agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 5 sezon sonra şampiyon olmak nezmandan beri 7 yıl ayrıca HAZMEDİN artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Otedengelen said: renkleri siyah beyaz olan müthiş takımı savunuyoruz biz. yönetim yalakası, oyuncu hastası değiliz biz sizin gibi. aşkımız o armaya o formaya ve renklere. Of çok kötü. Bizim şampiyonluğa çemkiriyorsunuz diyip diğer takım taraftarlarına bok atma çabası; Priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kardeş sevinirken napmışız ? ha bi aşırılık mı yapmışız ? kalkıp şurda takımımıza laf eden 2 3 tane dansöze cevap vermek sevinmek mi ? cevap vermiyceksek bu bölümün olayı nedir o zaman ? saçma saçma konuşuyosunuz gelip yok biz hediye ettik yok şöyle oldu yok 2 tane şampiyonluk fazlaydı size bize o zaman 5 tane verilmeliydi yok demirörenin takımı diye laf edersiniz bizde kendimizi savununca sevinmeyi abartmak olarak algılıyosan kusura bakma ama angutsun birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Masquerade said: Otedengelen said: renkleri siyah beyaz olan müthiş takımı savunuyoruz biz. yönetim yalakası, oyuncu hastası değiliz biz sizin gibi. aşkımız o armaya o formaya ve renklere. Of çok kötü. Bizim şampiyonluğa çemkiriyorsunuz diyip diğer takım taraftarlarına bok atma çabası; Priceless. sen kabullen artık bebeğim bunları en iyi taraftar kitlesi kimde var hala onu kabullenememişsin konuşuyosun burda sen orda lafın nereye gittiğini anlamamışsın dansözün birisi yazmış "demiörenin başında olduğu takımı savunuyolar" gibi bişi o cevap ona yazılmıştır ama sen okumuyosun focuslanmışsın bi noktaya gidiyosun öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Masquerade said: Otedengelen said: renkleri siyah beyaz olan müthiş takımı savunuyoruz biz. yönetim yalakası, oyuncu hastası değiliz biz sizin gibi. aşkımız o armaya o formaya ve renklere. Of çok kötü. Bizim şampiyonluğa çemkiriyorsunuz diyip diğer takım taraftarlarına bok atma çabası; Priceless. adam gelip başkanı XX olan takımı savunuyorlar derse, bilmediği birşeyi örnekleriyle açıklamak boyun borcumuz. pahalı ve yıldız oyuncular için mastercard, çifte kupa priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar