Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir bu kizlarin derdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
piç erkeğin gideri var düşüncesi baya hatalı ya. hayallerde yaşıyorsunuz. öyle topluluktan uzağa yürümeye gitmek gibi 80ler tripleri de sanmıyorum ki amaca tam anlamıyla ulaşabilsin.
Mesaj tarihi:
cogitoz said:
hahaha git sen heyecanlandır. adresi veriyim mi?

Laf sokmak için demedim abi. Ama piç erkek sevmeleri heyecandan geliyor gözlemlediğim kadarıyla. "Sadece" ilgisiz olursan heyecanlanmaz sıkılır tabi.. Piçlik de olmaz adı
Mesaj tarihi:
ginaly said:
valla para belki fazla büyük etken değildir de daha bohr atom modeli ile kız tavlayan hiç görmedim.

bohr atom modeli eski de ondan yeni modeller var ama onlar da türkçenin azizliğine uğruyor işte

manifold
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
cogitoz said:

Laf sokmak için demedim abi. Ama piç erkek sevmeleri heyecandan geliyor gözlemlediğim kadarıyla. "Sadece" ilgisiz olursan heyecanlanmaz sıkılır tabi.. Piçlik de olmaz adı

Piç erkek sevmeleri "iyi niyetli" geçinen erkeklerin mal olmasından geliyor ve bu iyi niyetin bir savunma mekanizması olmasından geliyor bence.
Mesaj tarihi:
fede said:
peki derste sürekli kıza bakmak adeta bir stalker olmak iyimidir nihan?

kız görmüyosa senin göz banyon açısından süper olabilir bence. kız görmesin ama sürekli sürekli olmaz ayıp. hem dedikodunu yapar.
Mesaj tarihi:
cogitoz said:
nileppezdel said:
cogitoz said:

Piç erkek sevmeleri "iyi niyetli" geçinen erkeklerin mal olmasından geliyor ve bu iyi niyetin bir savunma mekanizması olmasından geliyor bence.

İyi niyetliyim ve mal değilim. FAIL (:P)

Dengesiz davranılmasını seviyor bu kızlar, neyse ki ikizler burcuyum
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
sina ben meendizim diyorum sen ne diyosun necisin dediklerinde
hakkaten merak ettim

hoşlanmıyorsum biyoloğum diyorum gay gibi duruyo, ilgiliysem matematiksel fizik diyorum. dual classın faydaları sdf
Mesaj tarihi:
Ayrıca patide görüşünü aldığımız kızlar gecenin bu vaktinde partide değil de patide olan kızlar.

Piç seven majority şu anda elletiyor clublarda beyler.

Distorted data bunlar.
  • Yeni Oluştur...