ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 valla para belki fazla büyük etken değildir de daha bohr atom modeli ile kız tavlayan hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 para mühim seks kadar olmasa da mühim para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 piç erkeğin gideri var düşüncesi baya hatalı ya. hayallerde yaşıyorsunuz. öyle topluluktan uzağa yürümeye gitmek gibi 80ler tripleri de sanmıyorum ki amaca tam anlamıyla ulaşabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 cogitoz said: hahaha git sen heyecanlandır. adresi veriyim mi? Laf sokmak için demedim abi. Ama piç erkek sevmeleri heyecandan geliyor gözlemlediğim kadarıyla. "Sadece" ilgisiz olursan heyecanlanmaz sıkılır tabi.. Piçlik de olmaz adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 siz de mi partiden silkindiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 peki derste sürekli kıza bakmak adeta bir stalker olmak iyimidir nihan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ginaly said: valla para belki fazla büyük etken değildir de daha bohr atom modeli ile kız tavlayan hiç görmedim. bohr atom modeli eski de ondan yeni modeller var ama onlar da türkçenin azizliğine uğruyor işte manifold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Llama said: seveni s... s.. severler hesabı tamam işte cevap bu. 14 sayfa ne tartışılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 burda herkesin piç diyip diyip aradıgı terim "cocky funny" olmasın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: cogitoz said: hahaha git sen heyecanlandır. adresi veriyim mi? Laf sokmak için demedim abi. Ama piç erkek sevmeleri heyecandan geliyor gözlemlediğim kadarıyla. "Sadece" ilgisiz olursan heyecanlanmaz sıkılır tabi.. Piçlik de olmaz adı Piç erkek sevmeleri "iyi niyetli" geçinen erkeklerin mal olmasından geliyor ve bu iyi niyetin bir savunma mekanizması olmasından geliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ben bi gün caddede kız takip ettim. Gerçi zaten o gün o kızla tanışıcaktım, arkadaşın arkadaşıydı.. Ama eğer kız olduğunu sandığım kız olmasaydı çok trajikomik olaylar yaşanabilirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 fede said: peki derste sürekli kıza bakmak adeta bir stalker olmak iyimidir nihan? kız görmüyosa senin göz banyon açısından süper olabilir bence. kız görmesin ama sürekli sürekli olmaz ayıp. hem dedikodunu yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sina ben meendizim diyorum sen ne diyosun necisin dediklerinde hakkaten merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 screwy said: burda herkesin piç diyip diyip aradıgı terim "cocky funny" olmasın?? ahahaha aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ahaha kız görüyor hatta ben de görsün diye bakıyorum fsdkhsfısj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 cogitoz said: nileppezdel said: cogitoz said: hahaha git sen heyecanlandır. adresi veriyim mi? Laf sokmak için demedim abi. Ama piç erkek sevmeleri heyecandan geliyor gözlemlediğim kadarıyla. "Sadece" ilgisiz olursan heyecanlanmaz sıkılır tabi.. Piçlik de olmaz adı Piç erkek sevmeleri "iyi niyetli" geçinen erkeklerin mal olmasından geliyor ve bu iyi niyetin bir savunma mekanizması olmasından geliyor bence. İyi niyetliyim ve mal değilim. FAIL (:P) Dengesiz davranılmasını seviyor bu kızlar, neyse ki ikizler burcuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sen erkek misin hakkaten dostum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bence ılımlı islam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Allah yok. Yoldaş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 dengesiz davranış sevmiyoruz, cool olduğunuzu mu sanıyorsunuz ya sdf. her manik depresif adamın gideri yok hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Sly-One said: sina ben meendizim diyorum sen ne diyosun necisin dediklerinde hakkaten merak ettim hoşlanmıyorsum biyoloğum diyorum gay gibi duruyo, ilgiliysem matematiksel fizik diyorum. dual classın faydaları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 e gayet düzgün davranıyoruz onu da beyenmiyosunuz TİPİMİ Mİ SEVMEDİN? (bunu ortaokulda bi kız demişliğim var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 dengesiz erkeğin gideri anca 2 gün, piç ise one night stand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ayrıca patide görüşünü aldığımız kızlar gecenin bu vaktinde partide değil de patide olan kızlar. Piç seven majority şu anda elletiyor clublarda beyler. Distorted data bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ya patiye takılan kızları saymıyorum zaten onların içinde. Siz de bizden sayılırsınız bi derece. Genel dengesiz seviyo ya. İşim yok kızlarla erkeklerin ilişkilerini inceliyorum. Valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar