smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Sixoms said: çok profesyonelsiniz. saldırı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 utopia said: nileppezdel said: Ben mesela bi ortamda yazdığım hafif yakınlaştığım bi kız varsa masadan kalkıyorum tek başıma bi köşeye çekiliyorum yada yürüyüşe çıkıyorum. Kimseye bir şey söylemeden. Efkar yapıyorum böyle. Kız illa geliyo neyin var falan diyo sonra bağlıyorum. Pati kızlarına soruyorum neden işe yarıyo bu? yalnız kalacak bahane arıyor, e sen de. ortam yaratınca da işe yaramış oluyor sdf. hakikaten işe yarıyor mu yahu bu. olamaz. yapma bunu bence artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 cogitoz said: yok genel tez; piç erkekleri seviyorlar falan.3-4 aydır çok piçim ama terkedildim. iki gün sonra yine vazgeçer miyiz bilmiyorum. Abi ilişkideyken 3-4 ay piç olmak da kötü. Biraz da hassas ol arada sırada pohpohla sonra biraz piç ol sonra yine poh poh vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 insan olun lan insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 neyse ben bi daha sefere jelibonu deniycem ozaman iyi geceler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 burtonesk said: utopia said: nileppezdel said: Ben mesela bi ortamda yazdığım hafif yakınlaştığım bi kız varsa masadan kalkıyorum tek başıma bi köşeye çekiliyorum yada yürüyüşe çıkıyorum. Kimseye bir şey söylemeden. Efkar yapıyorum böyle. Kız illa geliyo neyin var falan diyo sonra bağlıyorum. Pati kızlarına soruyorum neden işe yarıyo bu? yalnız kalacak bahane arıyor, e sen de. ortam yaratınca da işe yaramış oluyor sdf. hakikaten işe yarıyor mu yahu bu. olamaz. yapma bunu bence artık. Valla yarıyo niyanım.. Neden yarıyo onu bilmiyorum gerçi. Ama kalkarken şimdi msj atıp nereye gittiğimi sorar ve gelir diyorum ve aynen öyle oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 lan nilepin taktiğiyle bağlanan kızdan hayır mı gelir. sevgi pıtırcığı kızdır o olsa olsa. bana uzak allaha yakın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Abi ilişkideyken 3-4 ay piç olmak da kötü. Biraz da hassas ol arada sırada pohpohla sonra biraz piç ol sonra yine poh poh vs. ahahaha bu ne abi şizofren gibi, gülmekten yaş geldi gözümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ben arkadaş holivud karakteridir diye konuştum. hayatta da bunun işe yaradığını görmüş değilim, o ne öyle emrah acıların çocuğu modeli. helal ekmeğe mi içlendin de köşeye çekiliyorsun fjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=PPxU4-ZwO_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ahahaha :D Abi ben çok değiştim. Sabancı bozdu beni. Sabancı öncesi ve sabancı sonrası nilep arasında uçurum var. Valla :D Hayır yani sadece Gel Sabancı topiğinden bile anlaşılıyor bu değişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nilep yapma onu sen ya. kız gidiyor arkandan ama arkanda bıraktığın insanlar adama bak muheuhauha diye seninle alay ediyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ardeth said: nileppezdel said: Abi ilişkideyken 3-4 ay piç olmak da kötü. Biraz da hassas ol arada sırada pohpohla sonra biraz piç ol sonra yine poh poh vs. ahahaha bu ne abi şizofren gibi, gülmekten yaş geldi gözümden Abi şizofren seviyolar. Ben öyle yaptım süper oldu. 2 gün iyi davranıyodum 3. gün sözlerimle dövüyodum. Kız köpeğim olmuştu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ardeth said: nileppezdel said: Abi ilişkideyken 3-4 ay piç olmak da kötü. Biraz da hassas ol arada sırada pohpohla sonra biraz piç ol sonra yine poh poh vs. ahahaha bu ne abi şizofren gibi, gülmekten yaş geldi gözümden OHA ahuahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bir de bilimum umut sarıkaya karikatürüne konu oluyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 benim en son duyduğuma göre yakışıklı,kaslı,zeki,hali vakti yerinde,eğlenmesini bilen ve elinden bikaç iş gelen erkekler doğru zamanda doğru bekar kıza ilgi gösterince kız kendiliğinden düşüyormuş. ne kadar doğru bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 burtonesk said: nilep yapma onu sen ya. kız gidiyor arkandan ama arkanda bıraktığın insanlar adama bak muheuhauha diye seninle alay ediyor hep. Arkamda bıraktığım insanlara göre değişir onu yapmam. Hem arkamda bıraktıklarım sap kalırken ben kalmıyorum. Onlar istedikleri gibi gülebilirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: cogitoz said: yok genel tez; piç erkekleri seviyorlar falan.3-4 aydır çok piçim ama terkedildim. iki gün sonra yine vazgeçer miyiz bilmiyorum. Abi ilişkideyken 3-4 ay piç olmak da kötü. Biraz da hassas ol arada sırada pohpohla sonra biraz piç ol sonra yine poh poh vs. Ya piç dediğim de böyle başka hatunlara asılmak, öküz gibi davranmak falan değil. Çok böyle içine düşmemek yani. Kendi işime gücüme bakıyorum falan, çok buluşmuyoruz. Bugün Chill-out festivaline arkadaşla gitmem olayları bitirdi. Ama benim sevgili akıllı ya, "eski heyecan kalmadı birlikte olmak için çabalamıyoruz" falan diyor. İki gün sonra barışırız biliyorum ya neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bella said: Ardeth said: nileppezdel said: Abi ilişkideyken 3-4 ay piç olmak da kötü. Biraz da hassas ol arada sırada pohpohla sonra biraz piç ol sonra yine poh poh vs. ahahaha bu ne abi şizofren gibi, gülmekten yaş geldi gözümden OHA ahuahaupohpoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 cogitoz said: Ya piç dediğim de böyle başka hatunlara asılmak, öküz gibi davranmak falan değil. Çok böyle içine düşmemek yani. İşte tezimi destekliyor bu. Bence bu konu altında toplanan verilerin çoğu bir birine benzer, bu da insanın sıkılgan doğasına işaret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 cogitoz said: nileppezdel said: cogitoz said: yok genel tez; piç erkekleri seviyorlar falan.3-4 aydır çok piçim ama terkedildim. iki gün sonra yine vazgeçer miyiz bilmiyorum. Abi ilişkideyken 3-4 ay piç olmak da kötü. Biraz da hassas ol arada sırada pohpohla sonra biraz piç ol sonra yine poh poh vs. Ya piç dediğim de böyle başka hatunlara asılmak, öküz gibi davranmak falan değil. Çok böyle içine düşmemek yani. Kendi işime gücüme bakıyorum falan, çok buluşmuyoruz. Bugün Chill-out festivaline arkadaşla gitmem olayları bitirdi. Ama benim sevgili akıllı ya, "eski heyecan kalmadı birlikte olmak için çabalamıyoruz" falan diyor. İki gün sonra barışırız biliyorum ya neyse =) Kızı heyecanlandıramıyorsan piç değilsindir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ulan bi kişi de çıkıp para dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hangi kıro para diyecek diye bekliyodum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hahaha git sen heyecanlandır. adresi veriyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 PARASIYLA DEĞİL Mİ LAN AMMA KONUŞTUNUZ ARKADAŞ 100 EURO İŞTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar