Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 smash said: ortada bi browni varsa o browni kızın hakkıdır. çünkü erkek o browniyi paslayarak neler kazandığını bilir.
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bide kız üşürse arkasına her zaman kalın bişeyler verin. meauhe hadi dotaya gittim
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ne yani? Şimdi kızlar bir brownie'ye?.. O_o
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kızların karşısındaki potansiyel sevgililerin tepkilerini ölçmek için kullandığı bir hareket; üşüyormuş rpsi yapıp sarılıp sarılmayacağını incelemek sdf
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ardeth said: kızların karşısındaki potansiyel sevgililerin tepkilerini ölçmek için kullandığı bir hareket; üşüyormuş rpsi yapıp sarılıp sarılmayacağını incelemek sdf ne biçim tanıyosun kızları yahu :)
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 çok amerikan gençlik filmi izlemişin sina
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 evet kesinlikle ya. ulaş sen de çok romantiksin lan ne şirin şeysin.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ben mesela bi ortamda yazdığım hafif yakınlaştığım bi kız varsa masadan kalkıyorum tek başıma bi köşeye çekiliyorum yada yürüyüşe çıkıyorum. Kimseye bir şey söylemeden. Efkar yapıyorum böyle. Kız illa geliyo neyin var falan diyo sonra bağlıyorum. Pati kızlarına soruyorum neden işe yarıyo bu?
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 fede said: çok amerikan gençlik filmi izlemişin sina yok lan rp işte masaüstü forgotten realmsda gerçekleşti bu olay
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sevgilim bugün beni terketti. anafikir de "benimle ilgilenmiyorsun" idi. ya yalan söylüyo kevaşe ya da bu tez çürür arkadaş.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Abi benim tezden bahsediyosan o sevgili olmadan önce yapılıyo..
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yok genel tez; piç erkekleri seviyorlar falan.3-4 aydır çok piçim ama terkedildim. iki gün sonra yine vazgeçer miyiz bilmiyorum.
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Ben mesela bi ortamda yazdığım hafif yakınlaştığım bi kız varsa masadan kalkıyorum tek başıma bi köşeye çekiliyorum yada yürüyüşe çıkıyorum. Kimseye bir şey söylemeden. Efkar yapıyorum böyle. Kız illa geliyo neyin var falan diyo sonra bağlıyorum. Pati kızlarına soruyorum neden işe yarıyo bu? yalnız kalacak bahane arıyor, e sen de. ortam yaratınca da işe yaramış oluyor sdf.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 az önce dna testi sonuçları geldi, gayrimeşru değilmişim, üzgünüm gızlar.
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yardım etmek istiyordur kız da ondan.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Ben mesela bi ortamda yazdığım hafif yakınlaştığım bi kız varsa masadan kalkıyorum tek başıma bi köşeye çekiliyorum yada yürüyüşe çıkıyorum. Kimseye bir şey söylemeden. Efkar yapıyorum böyle. Kız illa geliyo neyin var falan diyo sonra bağlıyorum. Pati kızlarına soruyorum neden işe yarıyo bu? "siz de mi partiden sıkıldınız" taktiği lan bu. holivud 60 yıldır kullanıyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ginaly said: az önce dna testi sonuçları geldi, gayrimeşru değilmişim, üzgünüm gızlar. :( öf ya birden soğudum senden
Öne çıkan mesajlar