Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 haribo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Masa vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 smash said: ortada bi browni varsa o browni kızın hakkıdır. çünkü erkek o browniyi paslayarak neler kazandığını bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ortaya karışık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bide kız üşürse arkasına her zaman kalın bişeyler verin. meauhe hadi dotaya gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ne yani? Şimdi kızlar bir brownie'ye?.. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kıza brownie yaptırın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kızların karşısındaki potansiyel sevgililerin tepkilerini ölçmek için kullandığı bir hareket; üşüyormuş rpsi yapıp sarılıp sarılmayacağını incelemek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 çok üşüdüm nihan :sevimlibakış: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ardeth said: kızların karşısındaki potansiyel sevgililerin tepkilerini ölçmek için kullandığı bir hareket; üşüyormuş rpsi yapıp sarılıp sarılmayacağını incelemek sdf ne biçim tanıyosun kızları yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 çok amerikan gençlik filmi izlemişin sina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 teoride ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 evet kesinlikle ya. ulaş sen de çok romantiksin lan ne şirin şeysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ben mesela bi ortamda yazdığım hafif yakınlaştığım bi kız varsa masadan kalkıyorum tek başıma bi köşeye çekiliyorum yada yürüyüşe çıkıyorum. Kimseye bir şey söylemeden. Efkar yapıyorum böyle. Kız illa geliyo neyin var falan diyo sonra bağlıyorum. Pati kızlarına soruyorum neden işe yarıyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 fede said: çok amerikan gençlik filmi izlemişin sina yok lan rp işte masaüstü forgotten realmsda gerçekleşti bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sevgilim bugün beni terketti. anafikir de "benimle ilgilenmiyorsun" idi. ya yalan söylüyo kevaşe ya da bu tez çürür arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Abi benim tezden bahsediyosan o sevgili olmadan önce yapılıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yok genel tez; piç erkekleri seviyorlar falan.3-4 aydır çok piçim ama terkedildim. iki gün sonra yine vazgeçer miyiz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Ben mesela bi ortamda yazdığım hafif yakınlaştığım bi kız varsa masadan kalkıyorum tek başıma bi köşeye çekiliyorum yada yürüyüşe çıkıyorum. Kimseye bir şey söylemeden. Efkar yapıyorum böyle. Kız illa geliyo neyin var falan diyo sonra bağlıyorum. Pati kızlarına soruyorum neden işe yarıyo bu? yalnız kalacak bahane arıyor, e sen de. ortam yaratınca da işe yaramış oluyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 az önce dna testi sonuçları geldi, gayrimeşru değilmişim, üzgünüm gızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 çok profesyonelsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yardım etmek istiyordur kız da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Ben mesela bi ortamda yazdığım hafif yakınlaştığım bi kız varsa masadan kalkıyorum tek başıma bi köşeye çekiliyorum yada yürüyüşe çıkıyorum. Kimseye bir şey söylemeden. Efkar yapıyorum böyle. Kız illa geliyo neyin var falan diyo sonra bağlıyorum. Pati kızlarına soruyorum neden işe yarıyo bu? "siz de mi partiden sıkıldınız" taktiği lan bu. holivud 60 yıldır kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ginaly said: az önce dna testi sonuçları geldi, gayrimeşru değilmişim, üzgünüm gızlar. :( öf ya birden soğudum senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar