MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Sly-One said: şimdi siz ne kadar ehi eha desenizde "benim erkeğim çıkarır masaya vurur" demek isteyen kızlar var baya aslında. çirkinleşmeden kapatıyorum ama burada. Konu kapansin, 360 derece cevirip vurmadikca kimse sidik yaristirmasin burada, ben kaciyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Ardeth said: nileppezdel said: Koşmasınlar lan başım bağlı :( olsun idare edersin bi iki tane koşun lan sevgilisi de varmış Ben beceremiyorum hangi kızın özelliği neydi karışıyo. X'e Y'nin annesinin hastalığını sorunca patlıyosun mesela :D ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 oo bakın denemiş de piçliği tecrübesi var, gerçekten de bu verdiğin tavsiyelere harfiyen uyuyorsun. hafif piçlik var hamurumda ama aynı zaman da beceremiyorum da pek, o yüzden şekerim ve çoğu zaman da efendiyim. yine de arada sırada piç çıkışlarım oluyo ayakları falan oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Gerçek bir piç olmak için fazla unutkanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 birincisi iyi niyetli erkek diye bişey yok. karşı tarafı daha çok isteyen sensen ve bırakılmaktan korkuyorsan iyi niyetli rolüne giriyorsun. ama yine bencilsin yani. ikinci durumda da karşı taraf seni daha çok istediği ve bunu belli ettiği için bitarafın kalkıyo, bahsettiğin gibi davranıyosun. benim kız erkek ilişkisinden anladığım budur arkadaş. o yüzden yaşasın sex buddyler yaşasın open relationshipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 herkes çözmüş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bi ben çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 önemli olan jelibonu eksik etmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 çözmek değil ama veriler benzer sdf bence arkadaşlar "çok üzerine düşmemek"le piçliği karıştırdığı için onların verileri de benzer aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ek olarak jelibon ve masanın da şart olduğunu öğrendik bu konudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bi de burda ne almaktan bahsediyoruz, kızların gönlünü almak mı başka bişey mi? ikisinin olayı farklı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 haribonun stick şeklinde tofitamsı şeyleri çıkmış, kolalısı güzel, bence ilişkinin püf noktası kesinlkle hariboyu eksik etmemek çok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ne güzel konuymuş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ikisi arasındaki farkları sayar mısın bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sayamam ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 burtonesk said: haribonun stick şeklinde tofitamsı şeyleri çıkmış, kolalısı güzel, bence ilişkinin püf noktası kesinlkle hariboyu eksik etmemek çok ciddiyim. ben bir kere deneysel olarak ilişkiyi kinder yumurtalar üzerinden sürdürmeyi denedim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hariboyu deneyin garantisini veriyorum. ama masa olayı önemsiz diyemem açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bence kinder yumurta kesin yürüttürür ilişkiyi, sen becerememişsin. oyuncakları beraber yapmanız gerekiyodu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tavlamaya çalıştığınız kızın yanında sakın çikolata ve tatlı yemeyin. yiyecekseniz ona da alın. yok bi mallık yapıp ta kızın yanında browniyi ağzınıza dayamak üzereyseniz, istersen sen de al bi parça sakın demeyin. tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Tavlamaya çalıştığınız kıza yazmayın. En güzeli. Tavlanıyo o zaman. Yada ben fazla şanslıyım. Ama değilimdir. Demek ki yazmamakta olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ortada bi browni varsa o browni kızın hakkıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bırakın gitsinler olm dönerse bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 gidip çikolata alıyorsanız kıza istiyor musun diye kesinlikle sormayın, çünkü istiyordur. öküz gibi kendinize alıp yemeyin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 karşındaki kız da senden aynı anda hoşlanmaya başladıysa çok zor olmuyor ama genelde de öyle olmuyor. bir kaç yakın kız arkadaşım var ama gerçekten de ilk aşamalarda potansiyel erkek arkadaşın çok üstlerine düşmesi sürekli şuraya gidelim mi buraya gidelim mi diye tekliflerde bulunması da negatif etki yaratıyor eğer kız da ondan çok hoşlanmıyorsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 burada çok sağlam geyik dönüyor ve ben hepsini kaçırdım mı? yoksa laf kalabalığı vardı da bir şey kaçırmadım mı? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar