MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Cidden, piç rp'si yapın. Denendi ve onaylandı. Başarılı bir yöntem. Yakinda cok guzel ''efendi erkeklerin pic olma arzusu'' konulu drama cikar burada. Eyvahlar olsun, simdi herkes sidik yaristiracak turuncu pikseller uzerinde, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Nazla ayrıldık biz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 e onu da sevmiyosunuz nası olacak kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Her ortamda sivrilen erkeği sever kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 adam gelmiş ciddi bi kafasındaki soruyu sormuş çoluk çocuk troller basmış yine haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 smash said: tamam da, üstüne düşersen affetme olasılığı artar, ve hiç üstüne düşülmediğinde de ters tepki yaratma ihtimali çok yüksek. ama ben tam tersini de gördüm, sürekli üstüne düştüğün zaman karşındaki insanın bundan sıkıldığını misal. artık sıkılıyorsa zaten seni sevmiyor mudur dersiniz bilmem ama bu akla ilk gelen fikir olabilir. insanlar mükemmel yaratıklar değil sonuçta, analiz yeteneklerinin az olması da genel rastlanan bir durum. o durumda kalan bir insan çok az zaman durup da "beni çok sevdiği için beni üzünce kendi canı da çok yanıyor" diye düşünür sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Sly-One said: adam gelmiş ciddi bi kafasındaki soruyu sormuş çoluk çocuk troller basmış yine haliyle Sly-One said: arkadaşlar çıkarıp masaya vurun en etkili yöntem ney ney ney? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 BEYLER KIZLARIN SIRRINI ÇÖZDÜM ARKADAŞLARIMLA PAYLAŞICAM AMA SADECE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ardeth said: Sly-One said: adam gelmiş ciddi bi kafasındaki soruyu sormuş çoluk çocuk troller basmış yine haliyle Sly-One said: arkadaşlar çıkarıp masaya vurun en etkili yöntem ney ney ney? sdf arkadaşım hangi çocuğu gördün sen çıkarıp masaya vururken ? ben ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 MADBOY said: nileppezdel said: Cidden, piç rp'si yapın. Denendi ve onaylandı. Başarılı bir yöntem. Yakinda cok guzel ''efendi erkeklerin pic olma arzusu'' konulu drama cikar burada. Eyvahlar olsun, simdi herkes sidik yaristiracak turuncu pikseller uzerinde, yazik. Yok ki öyle bi arzum. Ben kazayla oldum. Tesadüfen. Sonra öyle adım piç diye kaldı. Arkamdan "nilep mi? O var ya tam piç!" diyolarmış. Ve fakat alakam yok yani. Yine de piç olduğunuzun sanılması ilişkiye başlamak için, efendi olmak da ilişkiyi devam ettirmek için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Hatunun affetmesi sorunun çözülmesi demekmidir?Eskiden bir yerde okuduğum bir yazı vardı! ''Kadın herşeyi affeder,ama asla unutmaz!'' ...Konfiçüs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ipleri eline alıp kadını kukla gibi oynatacaksın O_O; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 dostum sen hangi familyadansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 neysen o ol kardeşim kız baktın pas vermiyo sülalene kayayım diye 2 saattir burda şekilden şekile girdim baktığın yok lan de kıza gerisi gelir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ben kendim oluyorum piç sanıyorlar. Arkadaşça yaklaşıyorum yazıyorum sanıyorlar. Garip ya. Anlamadım ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ahahah çok geyik olucak ama, ben duydum bi tane masaya vuran, çok da taş bi sevgilisi vardı. (gerçek olmasa söylemem) ginaly: hakkaten mi dalga mı geçiyosun anlamıyorum, gerçekse geçmiş olsun diyim başka ne denir bulamadım. Ardeth: senin yüce analiz yeteneğine sahip olmayabiliriz ama :) sıkılırsa sevmiyordur o kadar derim evet. o zaman da zaten gereksiz ilişki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ardeth said: ipleri eline alıp kadını kukla gibi oynatacaksın O_O; Bu çok sert olmadı mı beh!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hamurumda piçlik var diyosun. kızlar koşun lan piçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Koşmasınlar lan başım bağlı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 smash said: ahahah çok geyik olucak ama, ben duydum bi tane masaya vuran, çok da taş bi sevgilisi vardı. (gerçek olmasa söylemem) o da bir fentezi hor görmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 şimdi siz ne kadar ehi eha desenizde "benim erkeğim çıkarır masaya vurur" demek isteyen kızlar var baya aslında. çirkinleşmeden kapatıyorum ama burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nileppezdel said: Koşmasınlar lan başım bağlı :( olsun idare edersin bi iki tane koşun lan sevgilisi de varmış. sizi insan değil maymun yerine koyup acı çektirmeye hazır ve nazır bir erkek var burda kaçırmayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Suradaki postlarin yarisini ciddiye alan zihniyetin safligini gordukce icim aciyor arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ya gerçek diyorum ya aa sevgilisinin taş olması alakasız tabi. "erkeğin çıkarır masaya vurur" da ne pismiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ardeth said: nileppezdel said: Koşmasınlar lan başım bağlı :( olsun idare edersin bi iki tane koşun lan sevgilisi de varmış Ben beceremiyorum hangi kızın özelliği neydi karışıyo. X'e Y'nin annesinin hastalığını sorunca patlıyosun mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar