Vodan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 O ampulleri de boşa koymuyolar. Radar sinyali gelince indüklenerek yanıyor onlar. Işık yanınca anlıyosun radar olduğunu yavaşlıyosun. Ama burada önemli olan, polisler bu numarayı yemiyor çünkü arabanın ön camında lamba yanınca adam çakıyor haliyle. Dikkat etmek gereken nokta, lambanın ışığını sadece şoför görecek şekilde yerleştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 SeaGle said: cd işe yarıyo diye biliyorum, birde radar gece olmazmış, bunu da sağdan soldan duydum ama harbi öyleymişgece radar şehirdışı yollarda olmuyor zaten, adam nası okuyacak plakanı hepsinde gece görüş gözlüğü olacak değil ya.. ha ışıklı yol falan varsa olabiliyor ama o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bi ara bende çok araştırmıştım o konuyu 280km hızla radara girince :) bide ben fantazi yapmıştım belki görememiştir plakayı falan diyede görmüşler :)) Radarı tespit eden aletler var ama artık polislerde de senin aracında radarı tespit eden aleti tespit eden bi sistem var :)onun için çok yaklaştığın zaman o aleti kapatman gerekiyo. yakalandığın taktirde olay bayaa bi büyüyo aman dikkat. Bence hiç girme o işe tasarruf edicem die çok uçuk fiyatlar ödeme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 cihaza falan gerek yok. at bi çorba parası devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Kurallara uyalim, uymayanlari uyaralim, "bana bisey olmaz" diyenleri dövelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 radar tespit cihazının 1milyar üstü cezası ve 6 aya kadar varan hapis cezası var. aklınızda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Selam, Radar tespit cihazı denen dalga sonuçta bir alıcı. Alıcı denen cihazın da dışarıya gönderimi olmadığı için tespit edilemez. Siz bir radyo istasyonu olarak sizi dinleyen radyoyu tespit edebilir misiniz; hayır. Lâkin bazı modellerde radar bozucu sinyal gönderme özelliği var. Radar ekranında Er kodu verdirip size yavaşlamanız için 3-4 saniye zaman kazandırmaya çalışıyorlar. Böyle bir durumda da memur arkadaş kıllanıyor tabiki :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 tespit edilemez ama biri şikayet ederse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 e abi izmir çevre ilçelerine giderken hep biliyoruz nerde ne var hadi bilmesek bile hızlı giderken karşıdan gelen araba slektör yakıyor durumu çakıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 + zaten radarlar artık tuzak değil. yol kenarlarında tabela var "dikkat radarla hız kontrolü" diye. görünce yavaşla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar