Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 fahrenheit ın sonu kadar sıçmasalar bile bir artı oyun için fdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 sen burda napıyorsun düğünde olman gerekirdi hala paticiktesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 heavy memnu varken işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bende dun takas ettim aldim oyunu film oynamak diye buna denir daha baslardayim ama oyun mukemmel gidiyor, basina kitledi resmen 10/10 oyun. bu bitsin sonrada red dead ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 şu en çok oynamak istediğim oyun ama hala 37 pound, normalde hemen 20 pound civarına düşüyordu oyunlar çıktıktan birkaç hafta sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ahaha neyse.. heavy rain karsılıgında red deadim takaslıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 heavy rain'in move destekli versiyonu çıkacak aslında ben onu alacam, move alacak mıyım aslında o da güzel bir soru da sanırım alacağım ne kadar laf söylesem de asdfa Heavy Rain'in düz versiyonu o zaman bayağı indirime girer her yerde diye tahmin ediyorum. Batman Arkham Asylum'un Game of the Year Edition'ı çıkınca olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 heavy rain'in düz versiyonu diye bir durum yok ki.. move release edilince şu anki heavy rain oyunlarına da software update ile move desteği gelecek zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hadi ya, ben okuduklarımdan böyle Move Edition tarzı oyunun tekrar basılacağını vs. sanmıştım asdfsad o zaman evet, sorun yok. asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 şimdi bitirdim süperdi. arka sayfalarda koyduğum karikatür aynen başıma geldi ya birkaç yerde. o yüzden save etmeden hemencecik main menuye dönüp load ettim 1-2 bölümü tekrardan. kart çıkarıcam derken harbiden donu indirme olayını yaşıyabilirdim oyunda olsaydı öyle bi seçenek. http://arcadeberg.com/files/2010/02/heavy_rain_cad-comic.jpg trophylerde 44% bitti anca yuh yani. okadar çok detay ve farklı son olayı var ki gıdım gıdım artıyor. şimdi chapterları tekrardan load etsem o chapter a ait trophy i alabilirmiyim istenileni yaptığım taktirde ? yoksa baştan 0 oyun mu açmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 alabilmen lazım, en azında infamous'da good/evil kararlardan hemen once save edip ikisinin de trophy'sini alabiliyordun hemen tekrar yaparak, bunda da oyle olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 alabiliyorsun, çünkü trophy nasıl desem, oyunun kendi istatistiği değil PSN'in istatistiği sen onu alınca psn'deki kilitli trophy'i açıyorsun, ondan sonra direk oyundan çıksan bile o senin oluyor. Yani saveden dönüp vs. yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ya şimdi chapterın birini oynayıp gidişatı değiştirirsem ve save on yaparsam birsonraki chapterlar değişecek. sorun şurda. oyunu bitirdiğim için o save dosyasının olduğu menude bütün chapterlar açık. ben bi chapterı oynayıp farklı bi son yaparsam diğer chapterlar uçmasın. hani hikayenin akışını değiştirdim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 eski chapterları load ederken "savei replace edeyim mi" diye soruyor zaten. ve diyelim 3. chapterı load ettin sonuna kadar oynamazsan değişmemiş oluyor chapterların. yani önce 3 ü oyna, 4 3 ten etkilenmiş oluyor, ama 4 ü bitirip de 5 in sonunu şeyetmediğin için 5 etkilenmemiş olabiliyor. bir karışık gidiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 oynayıp hemen satmıştım bunu ben 10 lira zararla. move desteği ile oynamak için tekrar alacaktım, 25 pound gördüm bir de ama move desteği yok galiba. http://www.shopto.net/PS3/NEW%20RELEASES/PS3HE08-Heavy%20Rain%20Move%20Edition.html http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3HE05-Heavy%20Rain%20The%20Origami%20Killer.html yeni versiyonundan aldırcaklar illa. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 hala oynayamadım ya ps3te en fazla oynamak istediğim oyun halbuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ben de oynamayamadım. birlikte toplanalım bir heavy rain alalım, bitiren diğerine versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yilbasina dogru PS MOVE versiyonu gelicek, elinde hazir heavy rain olanlar icin ucretsiz patch olacak. bu yuzden henuz oynamamislara tavsiyem, birkac ay daha bekleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bu adamın oyunları harika ama hep sonlarda mantıktan felan hep sıçıyor fahrenheit da öyleydi, sonu komedi olmuştu, burdaki katilde aynen komedi oldu malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 heavy rain için move patchi çıktı mı acaba ? psn'de move demosu varda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 cikti, 2 gb boyutunda edit: oyunu simdi bitirdim bu arada, twist yapacaz diye kasmislar resmen. night shyamalan'in yanina yazdim yazarlari gotunden twist uyduranlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bitirdim oyunu bi tek çocuk hayatta kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 10 15 tane olasılık var bende katilde değişiyor sanmıştım en baştan başlarken değişmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://morfare.com/asp/product/4333/Sony-Heavy-Rain-Move-Edition-Oyunu Ya oyunun move versiyonu, move'suz çalışıyor mu asfas fiyat iyi, alabilirim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 amazonda indirimde 35 papele alıcam bende galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar