Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heavy Rain

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heavy rain'in move destekli versiyonu çıkacak aslında ben onu alacam, move alacak mıyım aslında o da güzel bir soru da sanırım alacağım ne kadar laf söylesem de asdfa

Heavy Rain'in düz versiyonu o zaman bayağı indirime girer her yerde diye tahmin ediyorum. Batman Arkham Asylum'un Game of the Year Edition'ı çıkınca olduğu gibi
Mesaj tarihi:
heavy rain'in düz versiyonu diye bir durum yok ki..

move release edilince şu anki heavy rain oyunlarına da software update ile move desteği gelecek zaten..
Mesaj tarihi:
şimdi bitirdim süperdi. arka sayfalarda koyduğum karikatür aynen başıma geldi ya birkaç yerde. o yüzden save etmeden hemencecik main menuye dönüp load ettim 1-2 bölümü tekrardan. kart çıkarıcam derken harbiden donu indirme olayını yaşıyabilirdim oyunda olsaydı öyle bi seçenek.

http://arcadeberg.com/files/2010/02/heavy_rain_cad-comic.jpg

trophylerde 44% bitti anca yuh yani. okadar çok detay ve farklı son olayı var ki gıdım gıdım artıyor. şimdi chapterları tekrardan load etsem o chapter a ait trophy i alabilirmiyim istenileni yaptığım taktirde ? yoksa baştan 0 oyun mu açmam gerek.
Mesaj tarihi:
alabilmen lazım, en azında infamous'da good/evil kararlardan hemen once save edip ikisinin de trophy'sini alabiliyordun hemen tekrar yaparak, bunda da oyle olmalı...
Mesaj tarihi:
alabiliyorsun, çünkü trophy nasıl desem, oyunun kendi istatistiği değil PSN'in istatistiği

sen onu alınca psn'deki kilitli trophy'i açıyorsun, ondan sonra direk oyundan çıksan bile o senin oluyor. Yani saveden dönüp vs. yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
ya şimdi chapterın birini oynayıp gidişatı değiştirirsem ve save on yaparsam birsonraki chapterlar değişecek. sorun şurda. oyunu bitirdiğim için o save dosyasının olduğu menude bütün chapterlar açık. ben bi chapterı oynayıp farklı bi son yaparsam diğer chapterlar uçmasın. hani hikayenin akışını değiştirdim diye.
Mesaj tarihi:
eski chapterları load ederken "savei replace edeyim mi" diye soruyor zaten. ve diyelim 3. chapterı load ettin sonuna kadar oynamazsan değişmemiş oluyor chapterların.

yani önce 3 ü oyna, 4 3 ten etkilenmiş oluyor, ama 4 ü bitirip de 5 in sonunu şeyetmediğin için 5 etkilenmemiş olabiliyor. bir karışık gidiyor yani.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oynayıp hemen satmıştım bunu ben 10 lira zararla.

move desteği ile oynamak için tekrar alacaktım, 25 pound gördüm bir de ama move desteği yok galiba.

http://www.shopto.net/PS3/NEW%20RELEASES/PS3HE08-Heavy%20Rain%20Move%20Edition.html

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3HE05-Heavy%20Rain%20The%20Origami%20Killer.html

yeni versiyonundan aldırcaklar illa. :(
Mesaj tarihi:
yilbasina dogru PS MOVE versiyonu gelicek, elinde hazir heavy rain olanlar icin ucretsiz patch olacak.

bu yuzden henuz oynamamislara tavsiyem, birkac ay daha bekleyin derim.
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...