fizban Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 onaylama satışı, para hesabına geçmez adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 gg tecrübemiz var birazcık zaten gerekli işlemleri yapmaya başladım da.. yine de biraz safım.. iyice emin olmak istemiştim. kutunun içinden origami kağıdı çıkması lazım di mi? tırt bişi ama çıkmaması ürünün 0 olmadığına emin olmamı sağlayacak... çok güzel jelatine sarmış 0 parasına satıyorlar. tam türk zihniyeti... dolandırıcı. kaç kişiye yapmıştır böyle. benim elimdeki oyunları jelatine sarıp 0 diye satsa kimse anlamaz.. zaten yeni gibi hepsi.. adam da bu mantıkla başlamış heralde ticarete. son zamanlarda gittigidiyordan ne almaya çalışsam bu tarz problemler çıkıyor... geçenlerde diablo battlechest aldım, bi baktım adam bana cdkey veriyor... dedim resimdeki battlechest i istiyorum kutu koymuşsun resme o kadar sırf onun için aldım diye... yok bu öle deilmiş.. aynı şeymiş.. cdkey yetermiş.. hahaha :D allahın ilkokul terk adamı ingilizce bilmememe kadar götürdü konuyu. adama link atıyorum bak böyle bir ürün var, sen onun resmini koyup ismini kullanıp cdkey satıyorsun diye.. :D sonra iade aldım ama gittigidiyor yorum yapmama izin vermedi nedense işlem tamamlanmadığı için.. sildiler yaptığım şeyi :S:S:S:S sonra adamların sayfasına bakıyorsun 99% olumlu yorum.. olumsuzlarıda bi şekilde sildirtiyorlar işlem tamamlanmadı diye.. içimi döktüm ehh :P hiç birşeye güvenilmez oldu bu sitede... ebay gibi olsa.. ebay'de satılan ürünün resmini koymak ve bütün kusurlarını satış sayfasında özellikle göstermek gerekiyor. burda direk webden bi resim bulup koyuyorlar.. aha bundan satıyorum diyorlar... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 PAL ürünü olan biri ayrıca şu kutunun içinden çıkan oyun kitapçığının yarısı ingilizce yarısı ÇİNCE mi kontrol edebilir mi? PAL ürünün içerisinde çince yazılar bulunan kitapçık olması garip geldi. bütün gariplikleri bildirmem isteniyorda... PAL almış biri yardımcı olursa çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abi bu kadar içine kurt dustuyse yolla geri ya. hiç ugrasma yani. 2 gun once oynamıs 2 gun sora oynamıssın en fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kurt düşmedi ki... kıllık yapıyor biraz satıcı mesajıma karşılık vermiyor. GG'de tutanak tutulmadığı için satıcı ile anlaşın diyor. dediğim gibi satıcıdan da tık ses çıkmıyor. baya da satış yapmış tecrübeli satıcı :D neyse GG zar zor ikna edip onay işlemini durdurdum. 0 gibi ambalajlanmış oyunun ambalajına zarar vermeden içeriğindeki problemleri teslim alırken tespit edemezdim diyerekten falan. o kitapçık zaten değiştirilmiş. kitapçığın arkasında BCAS yazıyor. yani Asya sürümünün kitapçığı. BCES olması gerekiyordu PAL oyunun içindeki kitapçığın. ben oyunu almadan bile bi dedektiflik bi macera olayının içine sürüklendim. çok tavsiye ederim bu oyunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 senin aldığın ürün 0 mı bilmiyorum ama genelde şöyle bişi var oradaki storelarda. adamlar ürünü release tarihinden 1-2 gün önce getiriyor bavullarla yurtdışından ve çoğu zaman bu oyunlar kutusuz, sadece jelatin içinde geliyor. burada kendileri kutuluyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 benim de bi defa aldığım oyunun içinden kitapçık çıkmadı, adamlar oyunun jelatini sonradan ayarlıyıp bozuk, eski oyunları 0 diye satıyor. aynen oradaki %100 memnuniyet lafı tıraş. ben sırf yurtdışından 1-2 haftada gelmesinden sıkıldığım (sendit = 1 ay) için gg'yi kullanıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 shopto en güzeli. sendit çok yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben de oyunu sırf çabuk olsun diye GG'den almıştım. 1 ay sonra askere gidiyoruz zaten 3 hafta beklemiyim yurt dışından gelecek diye. varmı şöle 1 haftada elime ulaştırcak bi site falan. ( ve adam gibi fiyata ) shopto ya bakıyım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 shopto pazar siparis verdim pazartesi gonderdi bu sabah elimdeydi nazar degmesin cok iyiler be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hmm o zaman bana da almak düşer! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ermynorac said: ben gg den ürün aldım, 0 diye 115 lira para verdim. ürünün PAL kutusunun içinden çıkanları biri söyler mi bana? kutu resmen hasarlı içinden çıkan kitapçık ikiye katlanmış ve bozulmuş gibi... oyunu açınca da yazıda içinden çıkan kağıdı katlayın falan diyor... içinde kağıt yok benim kutunun?.. kullanılmış bariz dimi :D belırtırmısın bu kısı.kullanıcı adını vs...aklımızda olsun bızde alısverıs yapmayız hem bu kısıden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 GG'de satıcıların yarısı böyle. o yüzden ben güvenimi tamamen kaybettim, bi daha bulaşmam. aldığım yer daha önce fifa'yı tarihinden 2 gün önce falan almamı sağlamıştı(bak o sefer düzgündü) o yüzden burda karalama kampanyası da başlatmış olmak istemiyorum. iade için işlem de başladı zaten. çok arzu edersen ÖM atarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 reklama gırmeyecekse gg de ps3 oyun ve aksesuar bakımından p...store dıye bır yer var orası ıyı bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 evet ben de orayı kullanıyorum shopto'da stock bulamazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 oyun harika bu arada. ps3 ü olanlar kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Taxidermist DLC paketinde Madison gazeteci kimliği ile şüpheli birinin evine girip araştırma yapıyor. Bölümde kurgulanmış 5 farklı son mevcut. Tüm sonları görerek 2 saate yakın oynanabilirlik süresi var onun haricinde 30 dakikadada bitebiliyor. Ama normal oyunun aksine bu DLC resmen kanınızı donduracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yahu oyunu bitirdim ama 20 farklı son falan denmiş, 20 farklı sonda katil de başka başka çıkabiliyor mu? bana çıkan son hiç tatmin etmedi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 hapse giren kişiler ve ölen kişilere göre sonu değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 gene dlc furyasi pfff illa su oyunuda US alicaz yada shoptodan PSN point kovaliycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 2. el satan birini bulamazsam shopto.com dan almayi dusunuyorumda.. yaklasik kac gunde elimde olur bilen var mi ? kargoyu ankaraya yaptiricam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 4 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biri kesinlikle ancak gelmek üzere olan son beni mahvetti. Katil ortaya çıktı da yani bu kadar büyük bir aptallık beklemiyordum oyundan, kurgu olsun falan güzel de bu cidden ayıptı ve soğuttu direk. Katil değişebiliyorsa ona göre risk alarak bakın spoiler'a: le fu- Ulan biz bu Scott Shelby ile defalarca oynadık, hadi kendi içinde bilir başkalarına farklı konuşur farklı davranır ona eyvallah da düşüncelerini okuma seçeneği varken düşüncelerinde katili bulmalıyım der mi be?! Başından beri katil olduğunu biliyormuş ama düşüncelerini okurken diğerleri gibi katili aradığını sanıyoruz. Bu cidden çok büyük fail olmuş bence. Buna mantıklı bir savunma getireni repe boğacağım. Ama kurgu olsun sürpriz son olsun diye karakterlerin düşüncesini okuma kısmında izleyiciyi kandırmak.. Cidden başarısız yani. Oyuna vereceğim puan 99'dan 85'e falan düştü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bi ucuzlamadı şu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Arşivlik olmasa ucuza bırakırdım ama harika bir oyun olduğuna karar verdim ^^ İstanbuldaysan yazıcıoğlunu falan dene? Orada ucuza satıyorlar diye duymuştum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar