Eternal Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 beyond 2 souls'un cıkmasına daha baya varmı ? Q4 yazıyo.. ohoooo
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Bu oyunun her yerde move edition'ı var. Move olmadan da oynayabiliyoruz di mi? İlle move mu olması gerekli yoksa?
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 move edition'ı al içinde taxidermist dlc'si de var evet, move olmasına gerek yok
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ahah demin kanal D'de teyzeler dizisi vardı bi tane. başrol tam ethan mars. oğlunu kaçırmışlar. oğlunu kurtarmak için ne kadar ileri gidersin diyor, adam öldürtüyolar falan yok böyle birşey.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 pcye gelcek diyolardı bunu yalan mıydı o
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 kanal D'ye geldiyse PC'ye de gelir sdfsdf
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 en erkeği pc master race görüldüğü üzre
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 uplatayım konuyu. dün akşam başladım, az önce bitirdim. benim son böyle oldu: spo ethan: shaun'u sudan çıkardıktan sonra shelby geldi. shelby'i vurdum. akabinde polisler de beni delik deşik etti. shaun: kurtardık sabiyi. shelby: kafasına sıktım acımadan. madison: shelby'nin evindeki yangından kaçmak zor geldi, camdan atlarsam ölürüm çok yüksek dedi, atlattırdım, hakkaten öldü :( orda biraz trolledim gerçi ama beklemiyodum ölmesini. norman: zenci herif hurda makinasına attı, arabanın içinden çıkamadım, öldü herif :( lauren: arabada boğuldu, kurtaramadım.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 bende kimse olmemisti sanirim. of cok uzun zaman oldu bilemedim.
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Silphatos said: en erkeği pc master race görüldüğü üzre volkan demirel başkan ya.
Öne çıkan mesajlar