Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yunanistan versus Müslümanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yunanistan' da polis yasa dışı mültecileri ülkeden atarken kuran yakmış ve çiğnemiş falan. sonra da bi mescide gaz bombalı baskın düzenlenmiş. müslümanlar ayaktaymış yunanistan da.

Valla gerçekler bunlarsa Yunanistan gg diyorum.
Mesaj tarihi:
calimero said:
Ya bastırılmak diye bişi yok, malum polis (yunanlı gençlere karşı özellikle) güç kullanmıyor. onlar da öyle bazı bazı coşup yıkıyolar sağı solu.

Ahah hakkaten he solculara vuramadık bari müslümanları dövelim. Başka ülkelerde de bu zihniyet mi polis oluyor anlamadım ki, ya da polis olunca mı, o üniformaları giyince mi değişiyor bunlar.
Mesaj tarihi:
-007- said:
demokrasiyi uygulamak konusunda bizden daha iyi niyetli ülke yok sanırım.

He valla çok demokratik ülkeyiz. Saydırma yine beni şimdi Maraş 1 Çorum 2 diye.

edit: ayrıca efenim geçen bir başlıkta da yazmıştım
Yunanistan'da polis, 25 Yılda 2 kişi öldürdü.
Türkiye'de polis, 2 yılda 47 kişi öldürdü.
Yunanistan İçişleri Bakanı: "Polis ibretlik ceza alacak" dedi Türkiye İçişleri Bakanı. "Polis özveriyle görev yapıyor" dedi
Mesaj tarihi:
cogitoz said:
-007- said:
demokrasiyi uygulamak konusunda bizden daha iyi niyetli ülke yok sanırım.

He valla çok demokratik ülkeyiz. Saydırma yine beni şimdi Maraş 1 Çorum 2 diye.

Bu ülkede diğer din mensuplarının kitapları yakılmıyor.

Bu ülkede herkes Ermeniyiz diye bağırıyor!
Mesaj tarihi:
Hımm öyle mi? Malatya Zirve yayınevi cinayetleri?
Bir ermeni olan Hrant Dink öldürüldükten sonra bağırıldı zannedersem o da? Ah yoksa öylesine mi bağırmışlardı.
Mesaj tarihi:
cogitoz said:
Bir ermeni olan Hrant Dink öldürüldükten sonra bağırıldı zannedersem o da? Ah yoksa öylesine mi bağırmışlardı.

referandumla mı karar verdik adamın öldürülmesine ya da bi kac provakatör ya da kontrgerilla nın yayınevini basması anayasamızdaki kanunlarla mı emredildi
Mesaj tarihi:
ogünler fatihalar bitmez karadenizde diye şarkı yapan adam hala dışarıda geziyo elini kolunu sallaya sallaya. önemli olan halkın ne yaptığı değil devlet kurumlarının ne yaptığı. bırakın bu demokratik kitlelerin yaptığı eylemlerin üstüne oturma alışkanlığını...
Mesaj tarihi:
nutella yerim said:
cogitoz said:

referandumla mı karar verdik adamın öldürülmesine ya da bi kac provakatör ya da kontrgerilla nın yayınevini basması anayasamızdaki kanunlarla mı emredildi

kontrgerilla dediğin şey kimin örgütlenmesi sorması ayıp? jitem falan?..
Mesaj tarihi:
calimero said:
nutella yerim said:
cogitoz said:

kontrgerilla dediğin şey kimin örgütlenmesi sorması ayıp? jitem falan?..

ergenekoonnnn dıdı dıdın
Mesaj tarihi:
nutella yerim said:
cogitoz said:

Polisin kuran yakıp çiğnemesine de referandumla karar vermemiştir heralde Yunanistan.
Mesaj tarihi:
ya neyse cogitoz ve nutella yerim ve diğer arkadaşlar. ben de yazdım da hata yapıyoruz.

bu başlıkla türkiye nin alakası yok. başka başlık açar orada tartışırız. konu dağılmasın...
Mesaj tarihi:
cogitoz said:
nutella yerim said:
cogitoz said:

Polisin kuran yakıp çiğnemesine de referandumla karar vermemiştir heralde Yunanistan.

polis teskilatı,yargı,siyaset yunanistan halkının iradesine baglı uzuvlar,gidip bir malın garibim gazeteciyi vurmasından halka ne,ortak dusuncemiz mi
Mesaj tarihi:
calimero said:
ya neyse cogitoz ve nutella yerim ve diğer arkadaşlar. ben de yazdım da hata yapıyoruz.

bu başlıkla türkiye nin alakası yok. başka başlık açar orada tartışırız. konu dağılmasın...

haklısın bi anda ulusalcı faşist damarım tuttu ah naparsın
  • Yeni Oluştur...