calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Yunanistan' da polis yasa dışı mültecileri ülkeden atarken kuran yakmış ve çiğnemiş falan. sonra da bi mescide gaz bombalı baskın düzenlenmiş. müslümanlar ayaktaymış yunanistan da. Valla gerçekler bunlarsa Yunanistan gg diyorum.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bir yandan müslümanlar bir yandan yunanlı gençler ile uğraşması zor olcak sanırım polisin. şu isyan vardı noldu, bastırıldı mı...
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ya bastırılmak diye bişi yok, malum polis (yunanlı gençlere karşı özellikle) güç kullanmıyor. onlar da öyle bazı bazı coşup yıkıyolar sağı solu.
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 SABAH EGEDEN KALDIRALIM UCAKLARI ÖGLEN ATİNADA İCERİZ CAYI AKILLI OL YUNANİSTAN
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 TC laik, demokratik bir devlettir. Yersen:D
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Alakasız ülkelerde devasa gösteriler olur "UNHEAD THEM" falan yazan pasterler taşınır, birkaç kişi ezilir sdf.
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 calimero said: Ya bastırılmak diye bişi yok, malum polis (yunanlı gençlere karşı özellikle) güç kullanmıyor. onlar da öyle bazı bazı coşup yıkıyolar sağı solu. Ahah hakkaten he solculara vuramadık bari müslümanları dövelim. Başka ülkelerde de bu zihniyet mi polis oluyor anlamadım ki, ya da polis olunca mı, o üniformaları giyince mi değişiyor bunlar.
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 demokrasiyi uygulamak konusunda bizden daha iyi niyetli ülke yok sanırım.
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 -007- said: demokrasiyi uygulamak konusunda bizden daha iyi niyetli ülke yok sanırım. He valla çok demokratik ülkeyiz. Saydırma yine beni şimdi Maraş 1 Çorum 2 diye. edit: ayrıca efenim geçen bir başlıkta da yazmıştım Yunanistan'da polis, 25 Yılda 2 kişi öldürdü. Türkiye'de polis, 2 yılda 47 kişi öldürdü. Yunanistan İçişleri Bakanı: "Polis ibretlik ceza alacak" dedi Türkiye İçişleri Bakanı. "Polis özveriyle görev yapıyor" dedi
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 türklere bir zarar ziyan gelmez inşallah. :/
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 cogitoz said: -007- said: demokrasiyi uygulamak konusunda bizden daha iyi niyetli ülke yok sanırım. He valla çok demokratik ülkeyiz. Saydırma yine beni şimdi Maraş 1 Çorum 2 diye. Bu ülkede diğer din mensuplarının kitapları yakılmıyor. Bu ülkede herkes Ermeniyiz diye bağırıyor!
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Hımm öyle mi? Malatya Zirve yayınevi cinayetleri? Bir ermeni olan Hrant Dink öldürüldükten sonra bağırıldı zannedersem o da? Ah yoksa öylesine mi bağırmışlardı.
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Bu arada: "hepimiz Ermeniyiz" dendi allahtan. Bin kez hangi amaçla denildiği anlatıldı hala insanlık suçuymuş gibi düşünülüyor sdf.
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 cogitoz said: Hımm öyle mi? Malatya Zirve yayınevi cinayetleri? Bir ermeni olan Hrant Dink öldürüldükten sonra bağırıldı zannedersem o da? Ah yoksa öylesine mi bağırmışlardı. referandumla mı karar verdik adamın öldürülmesine ya da bi kac provakatör ya da kontrgerilla nın yayınevini basması anayasamızdaki kanunlarla mı emredildi
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ogünler fatihalar bitmez karadenizde diye şarkı yapan adam hala dışarıda geziyo elini kolunu sallaya sallaya. önemli olan halkın ne yaptığı değil devlet kurumlarının ne yaptığı. bırakın bu demokratik kitlelerin yaptığı eylemlerin üstüne oturma alışkanlığını...
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Redeagle said: Bu arada: "hepimiz Ermeniyiz" dendi allahtan. Bin kez hangi amaçla denildiği anlatıldı hala insanlık suçuymuş gibi düşünülüyor sdf. +1
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 nutella yerim said: cogitoz said: Hımm öyle mi? Malatya Zirve yayınevi cinayetleri? Bir ermeni olan Hrant Dink öldürüldükten sonra bağırıldı zannedersem o da? Ah yoksa öylesine mi bağırmışlardı. referandumla mı karar verdik adamın öldürülmesine ya da bi kac provakatör ya da kontrgerilla nın yayınevini basması anayasamızdaki kanunlarla mı emredildi kontrgerilla dediğin şey kimin örgütlenmesi sorması ayıp? jitem falan?..
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 calimero said: nutella yerim said: cogitoz said: Hımm öyle mi? Malatya Zirve yayınevi cinayetleri? Bir ermeni olan Hrant Dink öldürüldükten sonra bağırıldı zannedersem o da? Ah yoksa öylesine mi bağırmışlardı. referandumla mı karar verdik adamın öldürülmesine ya da bi kac provakatör ya da kontrgerilla nın yayınevini basması anayasamızdaki kanunlarla mı emredildi kontrgerilla dediğin şey kimin örgütlenmesi sorması ayıp? jitem falan?.. ergenekoonnnn dıdı dıdın
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 nutella yerim said: cogitoz said: Hımm öyle mi? Malatya Zirve yayınevi cinayetleri? Bir ermeni olan Hrant Dink öldürüldükten sonra bağırıldı zannedersem o da? Ah yoksa öylesine mi bağırmışlardı. referandumla mı karar verdik adamın öldürülmesine ya da bi kac provakatör ya da kontrgerilla nın yayınevini basması anayasamızdaki kanunlarla mı emredildi Polisin kuran yakıp çiğnemesine de referandumla karar vermemiştir heralde Yunanistan.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Yunanistan kaçak göçmenleri denize döken ülke değil mi?
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ya neyse cogitoz ve nutella yerim ve diğer arkadaşlar. ben de yazdım da hata yapıyoruz. bu başlıkla türkiye nin alakası yok. başka başlık açar orada tartışırız. konu dağılmasın...
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 cogitoz said: nutella yerim said: cogitoz said: Hımm öyle mi? Malatya Zirve yayınevi cinayetleri? Bir ermeni olan Hrant Dink öldürüldükten sonra bağırıldı zannedersem o da? Ah yoksa öylesine mi bağırmışlardı. referandumla mı karar verdik adamın öldürülmesine ya da bi kac provakatör ya da kontrgerilla nın yayınevini basması anayasamızdaki kanunlarla mı emredildi Polisin kuran yakıp çiğnemesine de referandumla karar vermemiştir heralde Yunanistan. polis teskilatı,yargı,siyaset yunanistan halkının iradesine baglı uzuvlar,gidip bir malın garibim gazeteciyi vurmasından halka ne,ortak dusuncemiz mi
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 calimero said: ya neyse cogitoz ve nutella yerim ve diğer arkadaşlar. ben de yazdım da hata yapıyoruz. bu başlıkla türkiye nin alakası yok. başka başlık açar orada tartışırız. konu dağılmasın... haklısın bi anda ulusalcı faşist damarım tuttu ah naparsın
Öne çıkan mesajlar