Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kermit said: ben zamanında pizza pizza var antalyada 3 sene önce 60 milyona yakın hesabı ödemedim sipariş verdim bana bana bildirmediler geciktiririz felan diye bekledim 45 dk geçti gelmedi sonra telefon açtım gelcekmi geliyodur yolda dediler. 20 dk sonra geldi toplamda 1 saat 5 dk beklemiş oldum 57 milyon tutmuş hesap dedim ben bu parayı vermiyorum eleman niye dedi geç kaldın dedim sonra patronunu aradı onla konuştum "haklısınız bildirmemiz lazımdı geç geleceğini, bu seferlik bizden olsun siz devamlı müşterimizsiniz" dedi sonrada bi daha sipariş vermedim ordan hesabı geçirirler diye ehi ehi. adam burda tepkisini belirtmiş işte. zyuahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Orçun sen benim devamlı arkadaşımsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 emre sen paticiğin kaymakamısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bence 2 nizde hıyarı tuzluyarak yeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 rerehehre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 gökalp yaşamından memnun musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Cons said: sus lan arabesk dünyasının ibne çocuğu AHAHAHAMINAKOYYİMAFJSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ananas aldıran yok mu yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 edit için çok geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kermit said: bence 2 nizde hıyarı tuzluyarak yeyin. ooaoooaaagh, sen bağırdıkça ben KaraMurat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 gençler heryer meni oldu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 menimenimastbifani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 meni: 1.i. addırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Cons said: sus lan arabesk dünyasının ibne çocuğu artık edit için çok geç orçun ayıp ettin ibne diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 vaniLLe said: gökalp yaşamından memnun musun ? kaveden seni mi çağırabildi bi tek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 reyou said: adamınbiri said: burger king çalışanlarını tımarhaneden seçmeye başladı sanırım çok fazla angut dolmaya başladı bu sıralar geçen gün gittim sen ne diyosun bakiyim dedi adam dünyanın en karışık siparişini verdim bende uyuzluk olsun diye burger da en fazla ne kadar komplex olabilirsinkine. hardal koyun diyince kitleniyorlar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ginaly said: iyi yapmışın. bırak şu işçi takımına acımayı. pis proleterya. Doğru diyosun "Acıma yetime döner koyar ...ne" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 evlere servis yapan bayan eleman alsın bi fast food şirketi de yaw hep erkek gelio, valla tip mip yok size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 motorla kırmızı ışıkta dururken ellerler onları. olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Aslında hatun servis elemanı olsa iyi bahşiş kazanırlar. Hele Türkiye'de xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 olay mı var _! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 reyou said: adamınbiri said: burger king çalışanlarını tımarhaneden seçmeye başladı sanırım çok fazla angut dolmaya başladı bu sıralar geçen gün gittim sen ne diyosun bakiyim dedi adam dünyanın en karışık siparişini verdim bende uyuzluk olsun diye burger da en fazla ne kadar komplex olabilirsinkine. big king menü domatesli/az soğanlı patates'i az tuzlu olsun ayrıca yedigün buzsuz olsun yanında sarmısaklı mayanoz,buffalo sos,acı sos,ranch sos,ketçap ve mayonezde olsun 4lü soğan halkasıda istiyorum bu metni 5 saniye içinde hızlıca söyleyince dünyanın en karışık olayı oluyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 sonra tekrar ettiriyolar. sırayla 10 saniye ve 15 saniye olmak üzere 2 kere daha tekrarlıyosun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 çok güzel bi işkence modeli :D aralarından bitaneside yanlış gelirse yemede yanında yat karşıdaki uyuz bi kasiyerse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 şirinevlerde oturuyorum,ataköy atriumdaki burger kingten sipariş verdim bugün.yürüyerek 10-15 dakika mesafedeki yerden motorla 1,5 saat sonra geldi sipariş.. 3. kez oluyo bu,daha da söylemem burgerdan. zaten motorcu bozuğum yok diye 3 liramı da hacıladı. lan siparişimin tuttuğu fiyata 3 lira daha ekleyip 2 tane orta boy pizza alırdım mis gibi de 35 dakkada gelirdi. şerefsiz burger king.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar