Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 3.2: Call of the Crusade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Peki abi Horde ve Alliance'ı bazen ortak bir mücadeleye sokup, bazen de savaştırmak ne kadar anlamlı. Ver gazı AQ kapıları için, LK için hep beraber omuz omuza savaşalım, ver gazı adanın komutanını korumak ıcın karşı karşıya savaşalım. Nedir bu amaçsız mücadele..

edit: typomani.
Mesaj tarihi:
Grim Batol gelsin bence de ama 1 bossla gelmesin. Winterspring'de Frostwhisper Gorge'un içinde girilemeyen bir dungeon girişi var, belki orayla alakalı bişi gelir. Pre TBC Priest staff parçası için gidiyoduk sanırım oraya. Thorium'u da boldu..
Mesaj tarihi:
timbermaw holdu acsinlar. yogi karde$lerimizle kirlara ko$alim. stormwind jail'i acsinlar oyuna ba$ladigim gunden beri cok merak ediyorum ne var orda diye. bi' de loch modanin saginda tiklanamayan bi' yer var orayi da acsinlar. her yeri acsinlar co$alim. login server kapali sabah sabah sayko oldum :F
Mesaj tarihi:
|Joker| said:

Winterspring'de Frostwhisper Gorge'un içinde girilemeyen bir dungeon girişi var, belki orayla alakalı bişi gelir. Pre TBC Priest staff parçası için gidiyoduk sanırım oraya. Thorium'u da boldu..

evet anathema/benediction staff ı için eye of shadow farmlardık.. Bana da hep bir instance mekanı gibi gelmiştir..
Mesaj tarihi:
Ben hala COT'a bi raid bekliyom MH submit tadı damağımda kaldı bi ara bi yerde Arthas'ın dalarana saldırısı ve Kel'thuzad la beraber Archimonde'u summon etmesi olacak cot da die okmuştum umarım olur, çok hoştu ama bu sefer Arthasın yanında antonidas a karşı felan savaşıyon =))
Mesaj tarihi:
Petrol bayağıdır var wow evreninde, hatta Stratholme bildiğim kadarıyla bir rafineri şehri.

Bence blizzard expansionlarda yeni yöntemlere gidecek, mesela Arthas yenilmeyecek, hatta daha da güçlenerek şehirlere saldırılarara başlayacak bizde bir daha ki expansionları işgal altında yaşayacağız falan.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Bence blizzard expansionlarda yeni yöntemlere gidecek, mesela Arthas yenilmeyecek, hatta daha da güçlenerek şehirlere saldırılarara başlayacak bizde bir daha ki expansionları işgal altında yaşayacağız falan.

zombie invasion QQ lar yuzunden yarim kalmisti millet BANANE LICHKINGDEN LVL KASIYORUM NE SAVASI diye QQ liyicagindan olmaz bole super aktiviteler artik
  • Yeni Oluştur...