tinu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Türkçe anlatımı için Türkçe Açıklama için ve diğer blizz blue çevirileri için...DvoTürk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Oil derrick nedir ya kırsal motorin koysunlar oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Peki abi Horde ve Alliance'ı bazen ortak bir mücadeleye sokup, bazen de savaştırmak ne kadar anlamlı. Ver gazı AQ kapıları için, LK için hep beraber omuz omuza savaşalım, ver gazı adanın komutanını korumak ıcın karşı karşıya savaşalım. Nedir bu amaçsız mücadele.. edit: typomani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Ally ve horde oyuncakları için kavga eden veletler gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 neltharion yada grim batol koymazlarsa arada pek oynayasım kalmadı wow u da arthas gelene kadar, çok tırt bi patch bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Grim Batol gelsin bence de ama 1 bossla gelmesin. Winterspring'de Frostwhisper Gorge'un içinde girilemeyen bir dungeon girişi var, belki orayla alakalı bişi gelir. Pre TBC Priest staff parçası için gidiyoduk sanırım oraya. Thorium'u da boldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hyjal orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 timbermaw holdu acsinlar. yogi karde$lerimizle kirlara ko$alim. stormwind jail'i acsinlar oyuna ba$ladigim gunden beri cok merak ediyorum ne var orda diye. bi' de loch modanin saginda tiklanamayan bi' yer var orayi da acsinlar. her yeri acsinlar co$alim. login server kapali sabah sabah sayko oldum :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 |Joker| said: Winterspring'de Frostwhisper Gorge'un içinde girilemeyen bir dungeon girişi var, belki orayla alakalı bişi gelir. Pre TBC Priest staff parçası için gidiyoduk sanırım oraya. Thorium'u da boldu.. evet anathema/benediction staff ı için eye of shadow farmlardık.. Bana da hep bir instance mekanı gibi gelmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Orada zaten instance vardı, içine bile girilebiliyordu türlü trickle de kaldırdılar şimdi. Sürekli /yell atan bir tip var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 zeppelinle gromgolden orgimmara geçerken ki yolun üzerinde iki kıta arasında maelstromun altındaki adaya düşelim , tropikal ada olsun orası lost çevirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Sen kate ol ben sawyer ;) http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/june/isleofconquest.jpg Steampunk da bi yere kadar, resmen endüstri devrimi gerçekleşmiş burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 OPEC WOW'A EL ATTI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 wow'un spn raid, sargeras falan değil undermine olucak diyorum inanmıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 abicim soliyim size alliance horde saldirma sebebi hordun petroleri abi horda ozgurluk getiricez diyip petrolere el koycaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 zhzuzh petrol muhabbeti bomba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 CoT : Battle of Grimbatol :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 EVIL GNOMES!!!11birbirbirbir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Ben hala COT'a bi raid bekliyom MH submit tadı damağımda kaldı bi ara bi yerde Arthas'ın dalarana saldırısı ve Kel'thuzad la beraber Archimonde'u summon etmesi olacak cot da die okmuştum umarım olur, çok hoştu ama bu sefer Arthasın yanında antonidas a karşı felan savaşıyon =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 lancelotdulac said: zhzuzh petrol muhabbeti bomba :D abi aslinda simdi dusundumde wc de zaten petrol asirlardir war lan wc2de 3 resource wsadi gold wood ve oil gemi icin oil sartti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Petrol bayağıdır var wow evreninde, hatta Stratholme bildiğim kadarıyla bir rafineri şehri. Bence blizzard expansionlarda yeni yöntemlere gidecek, mesela Arthas yenilmeyecek, hatta daha da güçlenerek şehirlere saldırılarara başlayacak bizde bir daha ki expansionları işgal altında yaşayacağız falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Uldum ile Grim Batol ömür boyu açılmicak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bu saaten sonra uldum acılmaz, ama grimbatol acılacak süphem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Aket-Atum said: Bence blizzard expansionlarda yeni yöntemlere gidecek, mesela Arthas yenilmeyecek, hatta daha da güçlenerek şehirlere saldırılarara başlayacak bizde bir daha ki expansionları işgal altında yaşayacağız falan. zombie invasion QQ lar yuzunden yarim kalmisti millet BANANE LICHKINGDEN LVL KASIYORUM NE SAVASI diye QQ liyicagindan olmaz bole super aktiviteler artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 yok olabilir olacaktırda, yeni zonelarda blizzard ın gayet duzgun uyguladıgı phaseing sayesinde cok rahat digerlerine bulasmadan yapabilirler sanırım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar