Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 dinolardan birini kapip un armed girisin arada combattan cikip girerseniz updateler geliyo öldürmeye gerek yok yani bi tane bulsaniz yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 DRUID FORMLARI İNANILMAZ. EVET CAPS ABİ ÇOK TATLILAR LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Nalorifein said: dinolardan birini kapip un armed girisin arada combattan cikip girerseniz updateler geliyo öldürmeye gerek yok yani bi tane bulsaniz yeter fist spec bir rogue olarak 300-400 koyuyodum tokatlarımla. silah vs çıktıktan sonra. inv de doluydu tum gearı cıkartamadım. zor oldu baya. ehehe. bir de insanlar cidden gelip senin mobu kitelarken öldürüyolar kıllına. cins insan çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yeni gelen ayarlardan bir kısmını bulamadım, development settings diye geciyor da, interface altında yok oyle bir bolum ? mesela, Character name auto-completion for the chat frame, pop-ups, and mail interface can be enabled through an interface option in the Development settings. Character names can now be colorized according to class in the chat frame through an interface option in the Development settings. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kfg said: Character names can now be colorized according to class in the chat frame through an interface option in the Development settings. Chat penceresinde sekmeye sağ tuş tıklayıp settingse gel. Oradan ayarlayabiliyorsun bunu. Diğerini de ben hiç ellemeden açıldı. Ama bi garip daha tam anlayamadım o auto-complete olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Zeppelin said: DRUID FORMLARI İNANILMAZ. EVET CAPS ABİ ÇOK TATLILAR LAN. amoww bende yeni gördüm, 29 sayfaya bakmadığım için koyuyorum formları verildiyse edikleriz :) n.elf tauren cat formlar çok tatlı yawwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yeni gelen dungeon lootunu görebileceğim bir site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://www.mmo-champion.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Living bomb glyphini çıkarttırdılar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Niye ki? 3.2'den öncede aynen böyle çalışıyordu, üstüne bir de LB herkese atılabilir oldu. Aslında buff yani bu açıdan bakarsan. Verdikleri ikinci bir buffı geri aldılar diye bu kadar kızmaya gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yav questhelper tarzı bir şey gelmicek miydi? arandım arandım yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 eklicekleri ama teknık sorunlardan kaldırdılar yapamadılar sanırım ama ılerde eklerler geliştirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 7.5 saatte 5 lvl aldım av <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Fin kaç lvlden kaç lvle atladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 71den76 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 her maçı kazandın mı nedir? allymısın. horde kazanamıyo da genelde cogu serverda. her macı kazanmadan boyle level atladıysan hemen shamanımı 80licem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ally karakter bilmiyorum win ratio durumunu stajdaydım ztn pek bakamadım 5dakkada bir space spam o kdr leechledim hatta xD 70% kazanıyor ama alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 gene de iyi 7.5 saatte 5 level. ben 3 level aliyim o bile iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yeni sezon gelince t1 wep rating kalksın bide dual axe alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 nası ya kalkıcak mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 t3 wep gelince t1 honorla alınır heralde ne blim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 e deadlyler kalkmıştı furious gelince. bunlarda kalkmaz mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 şimdi sezon açılınca honorla (arena değil) ne alcaz deadly mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 hıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sanırım. hatefullar oyunda kalkar, minimum set deadly olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar