Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 üye olduk bakalım her konuya saçma sapan mesaj atıom işala iptal olmas :)[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 evet 7800 den fazla çaylak girmiş bir gecede. Maşallah bu ne hırs diyoum sadece.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 5000 tanesi ek accountlar ileride tekrar üye alımı kapandıgı zaman tanesi 20milyon tl den satılacak[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Bana da öle geldi. Yazar bir arkadşımla bahse girdim üyeliğim kaç günde gelcek diye. arkadaşım dün "yarın üyeliğin gelir" dedi. bende en az 1 haftası var dedim. galiba iddayı kazanıyorum. Biz de mi paticiğe üye alımını kapsak belki rağbet artar :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: LvL_Sabo, 19 Mayıs 2004 23:32 tarihinde demiş ki: yüz bin milyar lamer geldi sözlüğe hayırlı olsun Hehe o ne öyle "onbin milyon baloncuk" gibi :) Ayrıca onları sözlükten elerler kafana takma.Ayrıca bence yeni alımların olmasıda güzel bişey sonuçta daha fazla insan bilgi vs. şey paylaşıcak...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 20 Mayıs 2004 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 evet sabo acilması bencede cok iyi oldu :) cunku bende ne zamandır uye olmak istiyordum fakat bazı nedenlerden dolayı kacırdım 2 defa. birdaha acmasalardi cok uzulurdum gene kacırdıgım icin. cok lamer gelmistir dogru ama eleyeceklerinden kuskum yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Bu topicde atıp tutanlar umarım şimdi tükürdüklerini yalamazlar.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 aynisi benim aklimdan geciyordu ancak politik davranamadigim icin yazmadim, jarlaxle'a hak veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Vodan, 20 Mayıs 2004 00:27 tarihinde demiş ki: Tamam 15 - 16 yaşlarındaki arkadaşlar biraz garip oluyor flood fln lakin bugun bitanesiyle haşır ve neşir oldum icq da ama lamer demek biraz garip geldi bana herneyse sözlük adetiyse bu yawaş yawaş öğreniriz bizde.. yok sözlük adeti diil, ezik elitist adeti. dün boktum bugün koktum mantığı çok afedersin.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 almanya yenilince bizde yenilmis sayildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 :lol: Oyoyoy. ROFL! lanallağbelanı..[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ben de 6. nesilin bir ferdi olarak üye oldum ilginc tabi en sonunda bir üye olmak dur bakalim...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bana hemen geldi :) *!mutlu olur...*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 * ile bkz verme nasıl oluyor hocam bir anlatır mısınız? Aradım ama bulamadım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 onurlu olduğumu kim söyledi? :D şerefsizim ben, ost sularus oth mithas'ı solamnic knight'lar söylesin ben değil.. ben de sözlük accountu alıyım da "sen eziksin biz sözlük yazarı olarak elitiz" havaları ortadan kalkar, doğru dürüst konuşma imkanımız olur bazı insanlarla.. insan mı dedim pardon elitlerle.. not: ayrıca SNN zamanında Bonecrusher nickini alamadığım için içimde eziklik kaldı, o zamandan beri nereyi görsem bir Bonecrusher accountu açarım (örnek trgamer, avaturk, şimdi de "sözlük" ) ne işime yarıycaksa..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Mayıs 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 10-11 entry girdim... artık şifremle sözlüğe giremiyorum? mail falanda gelmedi? acc ımı sildiler mi ki? bi daha almayı deniyim bari...[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ne mutlu acc ımı silmişler yenisini aldım ama bu kalabalıkta okunacağını sanmıyorum... neyse ben şöyle enteresan bi konu bulayım :/[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Valla 25 entry girdim onları bir ben görüyorum birde ben yani. Kimsenin görememesi cidden gıcık bir olay yav, yazmıyorum işte bana ne bana ne... *! Dağa küsmüştür ama mutludur*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 hehe ben arada 1-2 mesaj atıyorum elenmemişim daha :) neyse elenmeyiz herhalde ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bende duruyorum helal bana[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Lan iptal etmişler :([signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 zaten takibi zor bir siteydi şimdi iyicene yalan oldu, kim bilir günde kaç yüz tane entry girilir aralarından komik olanları bulmak da zorlaşacak ona yanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 daha 9000 tane çaylak var yarısı bile kabul edilse gör o zaman eğlenceyi[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 eh üye olduk molduk da neye göre elenip neye göre kalacağız onu bir göreyim bari. (bk z: bir nevi eşeğin ...i) diyen adamdan daha lamer olduğumu düşünüyorlarsa elite'liklerine tapacağım.. :) beni haksız çıkarıp ..t etsinler madem.. ee peki bu yazdıklarımızı birr biz görüyoruz, ne yapacaz ne edecez dikkaaayt.zip'te mi saklı işin sırrı? beni tornadan mı geçirecekler ne yapacaklar?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 iyi madem, 5-6 tane yazdım herhalde düşüneyim başka ne var.. "bugün yazılanlar" hedeleri pek çekici gelmiyor genelde, daha literatürümsü maddeler hoşuma gidiyor. bakayım ne var.. şu dikkatet.mp3'ü de güzel yapmışlar, helal olsun.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar