toggie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 pfff bu kadar buyutecek bisey değilmis, korktum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 axedice said: Cellobello said: Gemler kalkmıyo arkadaşlar sakin sadece prismaic olmuyo her şekilde yine jc üstün, epic gemlerden halen iyi Nasıl en iyi? Bi ins, bi bs, yada bi alchemyden ne farkı kaldı şimdi jcnin? Hayır sırf prismatic veriyor diye kastım yoksa gider daha bi fonksyon sahibi olan BS kasardım ee farkı kalmasın zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 sonradan JC kasanlar (ben dahil) gemlerin daha fazla stat vermesinden çok prismatic olmasından ötürü JC kastı. Şimdi bunu deiştirmek haksızlık bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 niye farki olsun lan zaten, sen kastin diye diger proflardan iyi mi olucakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 JC gemlerinin epic gemlerden iyi olması tabi ki normal ancak sadece gem'den gelen stat degeri icin (renkten bagımsız) JC diger mesleklere oranla epic gemler geldiginde bariz geride kalacak. Bakalım o acıgı kapatmak icin Blizzard bisiler yapacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Şükrü haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 şansızzım abi şanssızım gittim engineeri sildim 450 motor recipeli. jc kastim geçen gün de gittim miningi sildim daha bugün 400 ench yaptim o kadar gold a ne oldu hiç ulan gene battım gene battım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bendekamayıdusnuyodum tek sebebıde prismatic olmasıydı gemlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 aquila said: kapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 statlar dussun prismatic kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 offfff laned olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Acgozlu kuyumcular birbir ortaya cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ya benim babam, dedem kuyumcu, tabi ki kuyumcu olacam! rizeliyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 3 tane 32 sp yerine artık 27 int, 11 mp5 falan takarız sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 iyi olmus çok op di jc. Zaten baya güzel mavi gemler geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mortis said: ya benim babam, dedem kuyumcu, tabi ki kuyumcu olacam! rizeliyim ben. KALKANDERE FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bencede şükrü haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 tailor silip jc kasanlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 iyi olmuş. isabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 3.2ye çok var daha endişelenmeye mahal yok. Şu an için en iyi mesleklerden biri JC. Yerine ne alacağınıza karar verip hazırlık yapmak için çok uzun zaman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Blacksmithlerde prismatic gem slotu açamasın o halde, renk seçsinler açarken o slotları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 İdare ederiz ya, ölümcül nerf değil. JC gemlerine çift renkli gemlerden eklerler falan birşeyler yaparlar. Olmadı basarım spirit geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sparkcaster said: tailor silip jc kasanlar düşünsün ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 JC'nin beni kurtardığı masraf yeterde artar bana. Son 3 haftada 12-13 tane JC'gemi taktım çıkardım ulduardan gelen itemler yüzünden. Noldu hala 60 tane daily tokenım var. JC olamasam kim bilir ne kadar masraf yapacaktım. Hatta bu nerf sayesinde 5-10 kişi kaçsa jc'den üstüne gene sağlam para kazanma mesleği bile olur jc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 AmoRPHouS said: Blacksmithlerde prismatic gem slotu açamasın o halde, renk seçsinler açarken o slotları. illa bir yere sataşacaksınız değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar