axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 said: In the next major content patch we will be removing the prismatic quality of the jewelcrafter-only Dragon’s Eye gems. Like other gems, they will have to match the socket color to receive a socket bonus. When this change occurs, players with qualifying jewelcrafting skill will be provided a yet to be determined amount of Dalaran Jewelecrafter Tokens as compensation. http://img196.imageshack.us/img196/8923/03450xnull1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Aylardır engineering nerflenirken sesini çıkarmayanlara kapak olsun. Size dokunmayan yılan bin yıl yaşamıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ses çıkarınca noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 pekaziz said: Aylardır engineering nerflenirken sesini çıkarmayanlara kapak olsun. Size dokunmayan yılan bin yıl yaşamıyor işte.dfgd ses çıkarsak nolcak. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 WAAAAAAA! OOOOO ayıp oldu ya yuh pis herifler epic gemleri çıkartcaklar ya kaldırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 pekaziz said: Aylardır engineering nerflenirken sesini çıkarmayanlara kapak olsun. Size dokunmayan yılan bin yıl yaşamıyor işte. Liboşlar ve ikinci cumhuriyetçiler ergenekon süsü vererek önce engineeringi sonra JC'yi nerfledi arkadaşlar. Bu ciddi bi olay kaynım şahit. Bana da melee dps olarak +27 str bastığım mavi slotlarım yüzünden bi haller geliyor, yakında havalanıcam şahitlerim olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 OUCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 offf kötü olmuş...tailor/enchant kalmışım iyi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Tartışma çıkınca rahatladım birden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 allahtan ench/inscrip proflarım geçen haftadan beri aklımdaydı hazır gold varken JC geçsemmi diye.. yazık olmuş = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 4-5 senelik, artık kac sene olduysa wow hayatımda ilk defa bir meslegi full kastım. onu da nerflediler. qq :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Retri için str coef 2.3 olduğundan jc hala bsyle birlikte en iyi meslek ama mavi slotları napıcam hiç bilmiyorum. Hmm baktım da 8haste ve 8str kaybım var 3 slottan. E napalım kader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Woha, Blizz pis yapıştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Gemler kalkmıyo arkadaşlar sakin sadece prismaic olmuyo her şekilde yine jc üstün, epic gemlerden halen iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 http://pix.motivatedphotos.com/2009/3/30/633740368710825040-pokercat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Cellobello said: Gemler kalkmıyo arkadaşlar sakin sadece prismaic olmuyo her şekilde yine jc üstün, epic gemlerden halen iyi Nasıl en iyi? Bi ins, bi bs, yada bi alchemyden ne farkı kaldı şimdi jcnin? Hayır sırf prismatic veriyor diye kastım yoksa gider daha bi fonksyon sahibi olan BS kasardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 4. major glyph kafaya 2. meta gem gibi şeyleri betada kaldırmayacaklardı o zaman tatlı olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 prismaticlerin rakamları epiclerinkinden halen büyük sözgelimi epic spell power 23 ken prismatic 32 ha mavi slotlara bişey uydurucaz artıkprismaticler arayı kapatıyo olucak halen hiç olmayanlar napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 prismatic olmalarının bonusu heryere takılabilmeleri + meta gem bonusunu tek veya 2 gemle halledebilmen+ bütün gem bonuslarından nerdeyse yararlanabilmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Cellobello said: prismaticlerin rakamları epiclerinkinden halen büyük sözgelimi epic spell power 23 ken prismatic 32 ha mavi slotlara bişey uydurucaz artıkprismaticler arayı kapatıyo olucak halen hiç olmayanlar napsın http://www.blogcdn.com/www.engadgetmobile.com/media/2008/11/11-9-08-captain_obvious.jpg Cello diyorum ki, jcnin diğer proflardan ne farkı kaldı şimdi? Ki spark güzel bi noktaya değinmiş, meta gemleri de 21 critten 21 agi ye değiştirmek gerekicek 2 blue gem gerektirdiği için. Hayır hem nerf hem de Bİ TON masraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 mavi 2 gem yerine +6 all stats tak olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ulan jc/eng var ikisindede nerf yedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 benim demek istediğim heryere takma özgürlüğü nerf yedi tamam ama rakamları halen çok fazla iyi epic gemler gelse bile daha iyi onu anlatmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar