Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ginaly said: chrome ile ilgili tek sıkıntım: https: ile başlayan siteleri güvensiz diye engelliyor, pw kaydetmiyor, sayfayı direk açmıyor falan. bahsi geçen site de okulun maili. var mı bunun çözümü. Yoo yine de devam et gibi bir buton oluyor altta bende. Ama nedeni okulun ssl sertifikasını güncellememesindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 nerden indiricem bunu yaf. indirdim bişeyler ama about kısmında hala 2.0 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 about kismindan update now diyebilirsin, tekrar indirmene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ractamainus said: chrome'u dev channel'da kullandığım (ve öncesinde 2.0 betayı indirdiğim) için bir süredir 2.0 kullanıyordum zaten.. son 2 aydır falan chrome kullanıyordum toplamda, 1 haftadır yeniden ff'e döndüm. kendimce sebeplerim; - bir güvenlik makalesi okudum. chrome'un abuk subuk veri transferi yapmasına istinaden. hatta mevcut browser'lar arasında en kötü notu almıştı bu konuda (ie'den bile). - chrome şu anda çıplak bir browser. benim internet tarayıcımdan beklentilerim sadece hızlı olması değil. - chrome, plugin'ler de dahil olunca (dev channel'da, alpha diyebileceğimiz bir süreçte şu anda) beklendiği kadar da hızlı olmuyor doğal olarak. bence google bu konuda pazarlama adına bilinçli davranarak, öncelikle lightweight bir ürün çıkardı ki "über hızlı" imajını oturtmak adına. (bu arada webkit ve v8 motorlarının hızını tabii ki tartışmıyorum). chrome kesinlikle iyi bir browser. ama şu haliyle bence abartılıyor. bunu da google'ın pazarlama stratejisine ve marka gücüne bağlayabiliriz sanırım =) ff kullanıyorum cok bakmadım ama bence hızdan daha onemli guvenlik, balıklama atlamayın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bazen facebookta patlıyo ama olsun.videoları açmıyo falan. gene de hızlı gene de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 10 gün sonra chrome'u üzülerek bırakıp ffe geri döndüm. çünkü: 1) Paticik çok yavaş, çoğu zaman f5ler "oops this link is broken" diye yattara oluyor, ffde bu sorun yok. 2) bir sayfadayken geri tuşuna bastığımda önceki sayfaya değil, ondan da bir önceki sayfaya gidiyor. mesela paticikten facebook home'a geçtim, oradan da birinin profiline tıkladım diyelim. geri tuşuna basında home'a değil paticiğe dönüyor. 3) hotmailde inbox f5i çalışmıyor. arada kafasına eserse gösteriyor yeni mailleri. 4) paticik için alt+s eksikliği sıkıntı olmaya başladı. 5) flashları yüklemek ve oynatmak konusunda sıkıntı yaşatıyor. 6) internetten tv izlerken çok takılıyor, aynı bağlantı ile ffden açtığım zaman sorunsuz izlenebiliyor. 7) siteyi sürükleyip bookmarks toolbara ekleyemiyorum. gerçi bu çok önemli bişey değil. böyle işte. ama paticik hariç diğer sitelerde negzel süper hızlıydı vala. gözlerim yaşlı ayrılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Chrome tek browser olacak kapasitede değil ya, hız aranıyorsa Safari 4 Beta veya Opera 10 Beta denenebilir. Firefox'tan daha hızlı olup aynı kapasiteye yaklaşan browserlar varken, onlardan da biraz daha hızlı ama 10 kasıntı sitenin 3'ünde yanlarına yaklaşamayan browser kullanmak bana çok mantıklı gelmiyor. Günlük sitelere girilen ikincil browser olarak süper ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 firefox izleme alanını , chrome kadar genişletmek mümkün mü? ahanda bunu yazarken farkettim ki google chrome 3 olmuşuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ben chrome 3 beta'dan sonra direkt 4 beta gördüm. Bir de bendeki dumuru düşün o zaman. Chrome'un en büyük artısı ve tüm kullanma aşkı yaratan kısmı izleme alanının genişliğinin gerçekten hoş olması. Onun dışında alışamadım ama, kullanasım gelmiyor anlayamadığım bir sebeple. Bir ara çok sempati duymuştum ve kullanmıştım da uzun sürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 tek browser'ım chrome, çok mutluyum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yeni sürümün açılış sayfası daha hoşuma gitti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 chrome dan nasıl mutlu olabiliyosunuz ben anlamıyorum. kendince hack koruması yüzünden browser kapatmalar falan çıldırtıyo insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 o değil yeni sürümle ram in eline vermeye başladı. tek özelliği hızı olan bi tarayıcı için saçma sapan bi iş. mal mal hareketler yapıyor keşke update etmeseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Buyse said: o değil yeni sürümle ram in eline vermeye başladı. tek özelliği hızı olan bi tarayıcı için saçma sapan bi iş. mal mal hareketler yapıyor keşke update etmeseydim. Gmail'im ie8 ile açıkken 100mb, chrome 70mb yer japlıyor. Belirteyim dedim. Ram ve işleci kulanımı en iyi olan browserlardan, kullanımındaki hızlılık ise rakipsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yok bu 3.0 dan sonra böyle olmaya başladı. indirdin mi 3.0? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Evet, 3.0.195.21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 facebookla alakalı bişi o zaman. deli gibi şişiyor bu airline manager da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 oha. deli chrome fanı olmama rağmen 3.0'a hala güncellememişim onu fark ettim. mükemmel ya. firefox neymiş, ie neymiş. helals. hiç bi şeyin eksikliğini de hissetmedim, daha önceden de dediğim gibi, adblock plus'sız chrome, flash reklamları takır takır açmasına, bir de onlarla uğraşmasına rağmen, adblock plus sayesinde flash reklamların yükünden kurtulmuş firefox'dan bile hızlı. helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bende update etmemisim bu arada, iyi oldu guzel olmus eed.. chrome bencede ownz firefox bu arada , ama eklenti eksikligi var, onlar olsa gecerimde 1-2 yil surer heralde o eklentilerin gelmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 oo theme ooo ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 eklenti isteyenler ffde kalsın , chrome kullanmanın ayrıcalığı da bizde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 tema özelliği gelmiş... güzelde olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 nedanko said: bende update etmemisim bu arada, iyi oldu guzel olmus eed.. chrome bencede ownz firefox bu arada , ama eklenti eksikligi var, onlar olsa gecerimde 1-2 yil surer heralde o eklentilerin gelmesi.. Abi epey plugin var aslında. Tek sorun yüklenmesi biraz zahmetli. http://www.chromeplugins.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 temayı nasıl yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 yeni tab açtıında sağ alt köşede kıvrılmış sayfa gibi bişi var. ona basıosun. temakar çıkıor. ordan seçiosun. kendi yükleyip kuruor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar